Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022. Balanțele își vor stabiliza relația de cuplu. Află ce îți rezervă astrele

Ultima lună de vară aduce motive de bucurie pentru mulți nativi din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 vine să aducă un plus de valoare relațiilor deja construite anterior. Vor exista și momente de cumpănă ce se vor evapora pe ascuns dacă nu li se va acorda atenție. Astrele vor interveni astfel în situații limită.

Publicat: 22 iulie 2022, 6:35

Taurii sunt pregătiți pentru angajamente de lungă durată și distracție la cote maxime. Anumiți nativi vor fi deranjați de remarci usturătoare din partea partenerului de viață. Cât despre Racii, aceștia vor știi să delimiteze fără nicio problemă relațiile amoroase de cele profesionale. Discuțiile în contradictoriu vor reveni pentru scurte perioade de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 aduce nativilor schimbări radicale pe plan personal

Va exista o perioadă presărată cu teste de orice tipă pentru majoritatea nativilor din zodiac. Pentru cei singuri, se așteaptă ca oportunitățile amoroase să se ascundă la orice pas. Nativii implicați deja în relații amoroase vor trebui să decidă care anume va fi direcția lor de acum înainte. Deși vor exista momente de cotitură astrele recomandă să ne înarmăm cu răbdare. Stabilitatea anumitor legături va fi pusă la încercare și se vor lua decizii radicale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna august aduce nativilor din zodia Berbec susținere pe plan personal. Nu se recomandă impulsivitatea în această perioadă. Dacă nu ești pregătită să-și susții punctul de vedere, încearcă să te retragi pe margine, anunță Yourtango.com. Orice decizie vei lua din acest moment va fi datorită gândurilor pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Cei din jur îți cunosc deja stilul personal de a fi și nu mai încearcă să te schimbe.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taur se vor găsi într-o perioadă excelentă din punct de vedere amoros. Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 anunță o perioadă intensă. Dacă până acum te-ai temut să-ți arăți sentimentele cu adevărat, iată că de acum înainte nu va mai exista o problemă în acest sens. Partenerul de viață te susține în orice demers.

Dacă ești singură, știi ce ai de făcut fără să mai ceri ajutorul prietenilor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă ți-ai pus la cale un plan de a-l cuceri pe bărbatul visurilor tale, să știi că acum este momentul. Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 te găsește plină de viață și optimistă. Contrar așteptărilor tale, vei avea succes indiferent de situație. Felul tău de a fi îi va atrage chiar și pe cei mai morocănoști dintre prieteni. Va fi rândul tău să-ți scoți amicii din starea de amorțeală în care se găsesc deja din luna iunie.

Află care sunt acele zodii încăpățânate. Citește despre nativii care recunosc cu greu că au greșit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi luna august vine cu vești mai puțin fericite. Partenerul de viață va aduce probleme și mărturisiri neașteptate. Cererea în căsătorie mult așteptată nu va mai avea același efect, iar tu vei rămâne cu adevărat dezamăgită. Partenerul de viață pe care îl credeai perfect, acum ți se arată în fața ochilor sub altă formă. Încercă să-ți concentrezi atenția pe planurile profesionale. Este posibil ca un prieten bun să îți dea o veste care să te surprindă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 aduce acestor nativi momente de cumpănă. Vor avea de ales între o relație de lungă durată și o viață de singurătate. Deși nu va fi o decizie ușor de luat, astrele le vor sta întotdeauna alături pentru a-i ghida. Este important să petreci timp cu tine. Astfel, vei afla cu exactitate ce oameni îți dorești alături. Nu vei include în această călătorie nici măcar prietenii apropiați, cei care ți-au fost aproape zi de zi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acești nativi vor avea de înfruntat discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Se pare că o problemă nerezolvată din trecut vine acum să vă dea mari bătăi de cap. Dacă energia ta este deja epuizată, apelează la răbdare. Calmul și discuțiile liniștite vor aduce întotdeauna succes. Este cazul să te eliberezi de o povară sentimentală pe care o duci de ceva vreme. Nu apela la agresivitate dacă nu este cazul. Anumite vorbe pot răni oamenii fără ca măcar să îți dai seama.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 vine să aducă bagaje emoționale pentru acești nativi. Indiferent de situația în care te găsești acum, trecutul te ajunge din urmă. Încearcă să-ți reduci nivelul de anxietate. Momentele de suspnas vor continua să apară. Astrele îți oferă o ultimă șansă pentru a-ți regla conturile într-o relație veche. Dacă nu îți dorești să dai cu piciorul la tot ce-ai construit până acum este cazul să apelezi la maturitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 le aduce nativilor din zodia Scorpion mici momente de bucurie. Dacă restul perioadei va fi umplut cu lacrimi și păreri de rău, acum vorbit despre câteva raze de lumină pe un cer întunecat. Nu este cazul să apelezi la tehnici de manipulare. Încearcă să iei fiecare zi așa cum vine, fără a cere prea mult în schimb, doar ești o zodie de apă plină de forță. Partenerul de viață îți va reproșa faptul că îl eviți pe zi ce trece. Ai grijă cum îți gestionezi viața de cuplu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Partenerul de viață își dorește o relație serioasă iar tu nu. De aici, micile momente intense vor degenera în situații explozie. O mică plimbare în parc vă poate limpezi gândurile. Dacă ai timp, propune-i celui de lângă tine o excursie la munte. Prietenii apropiați știu să vă întoarcă din drum. Astfel, pe măsură ce cuvintele dure sunt adresate unul altuia, vă dați seama că puteți continua acest drum și singuri. Împrospătarea sentimentelor vă va aduce un suflu nou.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această perioadă va veni cu noi planuri pe plan personal. Dacă ești singură, săgeata lui cupidon va trece pe lângă tine cu viteza luminii. Viața în singurătate nu ți se mai pare acum un vis îndepărtate. Dacă te afli într-o relație, trebuie să știi că partenerul de viață îți pregătește o surpriză. Rămâne la tine să vezi dacă este vorba despre o surpriză pozitivă sau negativă. Indiferent de situație, deții armele necesare pentru a face față oricărei provocări.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsător nu-și vor găsi locul în societate în această perioadă. Se vor simți marginalizați, neîndreptățiți, în special în relație cu partenerul de viață. Vor exista momente intense de certuri și reproșuri. Pe măsură ce timpul va trece, sentimentele se vor intensifica. Încearcă întotdeauna să vezi partea plină a paharului. Pentru nativii singuri se anunță o perioadă cu întâlniri intense. Destul de copleșitoare vor fi și discuțiile cu anumiți prieteni.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii vor trebui să scoată de la naftalină sentimente pe care le-au ascuns multă vreme. O cunoștință pe care o credeai plecată în străinătate vine să-ți tulbure viața. Dacă iei decizia de a-i ascunde partenerului de viață anumite acțiuni, trebuie să îți asumi consecințele. Nu este momentul să-ți îndrepți atenția către lucruri ce nu îți aduc valoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×