Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022. Săgetătorii se simt iubiți. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022 spune că astrele vor aduce nativilor multe momente plăcute alături de cei iubiți. Zodile au șansa să-și întâlnească alesul și să construiască relații de lungă durată.

Publicat: 15 decembrie 2021, 7:06

Luna ianuarie este plină de surprize pentru nativii din zodiac. Aceștia au șansa să-și găsească perechea potrivită și să construiască alături de ea o familie frumoasă. Cei mai mulți nativi se vor bucura de momente speciale în luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022 aduce multe momente plăcute în viața fiecărui nativ în parte. Persoanele singure vor avea șansa să-și găsească o persoană potrivită pentru a începe o relație specială. Nativii care sunt deja într-o relație de lungă durată vor avea parte de armonie și clipe de neuitat. Luna ianuarie vine cu multă dragoste în sufletul nativilor din zodiac. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului vor avea parte de multă atenție din partea partenerului de cuplu. Nativii care sunt într-o relație vor fi răsfățați și apreciați. Încrederea este foarte importantă între cei doi parteneri. Relația se bazează foarte mult pe respectul reciproc. Prin urmare nu uita să pui mai mult accent pe acest lcuru în relația ta luna viitoare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului ar trebui să se concentreze mai mult asupra punctelor tari din relație. Încearcă să nu mai deschizi discuții ce au la bază nemulțumiri și frustrări personale. Partenerul s-ar putea să nu facă față întotdeauna reproșurilor tale și să-și dorească să plece pentru o vreme din preajma ta. Alege să rezolvi problemele din timp și să nu lași loc de interpretări atunci când apar probleme între voi doi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Începutul de an aduce multe provocări pentru Gemenii care sunt într-o relație. Povestea ta de dragoste va fi pusă la încercare. Cel mai bine este să porți o discuție sinceră cu partenerul de cuplu și să încerci să iei cea mai bună decizie pentru viitorul vostru. Relația va necesita câteva compromisuri. Dacă nu ești dispusă să le faci, poate ar fi momentul să alegi un drum separat de cel al partenerului de cuplu.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii au nevoie să primească validare din partea partenerului de cuplu, iar acest lucru s-ar putea să aducă mai multe discuții între voi doi. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să te iubești în primul rând tu pe tine. Sinceritatea este foarte importantă într-o relație. Discută deschis cu iubitul tău și încearcă să petreci cât mai mult timp alături de cel drag. Momentele frumoase pe care le veți trăi împreună în această perioadă își vor pune amprenta asupra viitorului vostru, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022 spune că Leii vor fi puși la încercare la începutul lunii. Se pare că lucrurile nu stau la fel de bine cum ai sperat între tine și cel iubit. Gelozia va pune stăpânire pe tine și te va face să pierzi din vedere momentele frumoase în care partenerul ți-a fost loial. Înainte de a trage concluzii pripite, încearcă să rezolvați neînțelegerile împreună.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioarei vor trece printr-o perioadă plină de bucurii în relația de cuplu. Nativii care sunt încă singuri ar putea să-și găsească partenerul potrivit în cea de-a doua parte a acestei luni. Ai nevoie de stabilitate în această perioadă a vieții, prin urmare fii foarte atentă atunci când îți alegi partenerul de cuplu. Deși ești grijulie și iubitoare, sentimentele tale ar putea fi rănite cu ușurință dacă nu găsești bărbatul potrivit care să te aprecieze la adevărata valoare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele care se află într-o relație serioasă ar putea să-și dorească să ducă lucrurile la următorul nivel. Dragostea plutește în aer, însă Balanțele știu că nu trebuie să se lase purtate de val. Acestea vor încerca să ia o decizie rațională și să pună în echilibru toate aspectele ce țin de relația de cuplu. Ai încredere în tine și învață să nu mai aștepți pentru momentul potrivit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului trebuie să învețe să renunțe la gelozie. Acești nativi sunt sfătuiți să fie mai atenți la nevoile partenerului. Pe termen lung s-ar putea ca relația voastră să aibă de suferit. Poartă discuții sincere și nu lua decizii pentru viitorul amândurora de una singură. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022 te sfătuiește să fii puțin mai răbdătoare cu cel pe care îl iubești.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii vor petrece mai mult timp alături de persoana iubită. Nativii care se află într-o relație trebuie să învețe să treacă peste mândrie și să-și deschidă sufletul față de partenerul de viață. În caz contrar, astrele spun că Săgetătorii vor fi nevoiți să se separe pentru o perioadă de timp de cel pe care îl iubesc. Nesiguranța se va instala în relațiile Săgetătorilor care nu sunt deciși cu ceea ce vor de la viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Începutul de an s-ar putea să aducă mai multe probleme în viața amoroasă a nativilor din zodia Capricornului. Astrele spun că este momentul să înveți să te iubești singură și mai apoi să aștepți apreciere de la ceilalți. Ar trebui să ai mai multă încredere în tine și să-ți alegi un partener care să te aprecieze așa cum meriți. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2022 te sfătuiește să fii răbdătoare și să nu pui singură presiune pe tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului ar trebui să petreacă mai mult timp alături de partener. Relația voastră s-ar putea să se răcească în cea de-a doua parte a lunii. S-ar putea să intervină câteva probleme care să vă pună viitorul împreună sub semnul întrebării. Încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. Astrele spun că în cele din urmă vei găsi partenerul ideal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se bucură de multă iubire și apreciere din partea partenerului de viață. Dragostea plutește în aer, iar tu ești mai fericită ca niciodată. Astrele spun că nativii care sunt încă singuri ar putea să-și găsească perechea în cea de-a doua parte a lunii. Peștii ar trebui să se bucure la maximum de fiecare moment petrecut în preajma persoanelor dragi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×