Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021. Racii au probleme în cuplu. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021 aduce vești bune pentru toate zodiile. Pasiunea și romantismul sunt prezente în cuplu fie în prima parte a lunii, fie în cea de-a doua jumătate, cert este că dragostea e mereu prezentă. Deși se anunță o perioadă complicată, nativii sunt predispuși la schimbări importante, pozitive, care le va aduce bucuria în suflet.

Publicat: 18 iunie 2021, 7:40

În sfera amoroasă, lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Dacă comunici cu partenerul de cuplu, sigur vei găsi parte de înțelegere. În cazul în care ești singură, astrele spun că îți vei găsi jumătatea în luna iulie, trebuie doar să profiți de oportunități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021

Pentru fiecare zodie în parte, astrele spun că sentimentele trebuie să fie exprimate în starea lor pură, fără temeri și alte implicații. Urmează o perioadă cu multe momente speciale în sfera amoroasă, lasă-te purtată de val.

Află ce ți-au pregătit astrele în plan amoros în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021 promite activități productive, dar nu trebuie să uiți de exprimarea sentimentelor. Jupiter te va ajuta să avansezi în relația pe care o ai în acest moment, iar Venus te va ajuta să fii moderată în momentele tensionate. Accentul trebuie pus pe romantism șo relațiile de familie. Lasă deoparte activitățile educative și îndreaptă-ți atenția pe latura amoroasă. Alianțele de dragoste vor deveni mai puternice cu o bună comunicare între parteneri. Aceasta este o lună bună pentru a planifica o sarcină. Dacă ești singură, îți vei întâlni marea dragoste în primele trei săptămâni ale lunii.

Reclamă

Horoscopul dragostei pentru Taur

Astrele spun că relațiile sentimentale ale nativilor Taur sunt dorite, dar egoiste până în ultima săptămână a lunii. Marte va influența relațiile în această perioadă. În ultima săptămână, relațiile vor fi pline de fericire, realism. Pe parcursul lunii iulie, Soarele și Mercur vor face relațiile plăcute și armonioase. După data de 23 iulie, șansele de căsătorie cresc, cu șanse mari de a extinde familia. Persoanele singure își vor găsi jumătatea după data de 22 iulie. Marte este planeta care îți va oferi motivație pe tot parcursul lunii.

Horoscopul dragostei pentru Gemeni

Reclamă

Luna iulie este benefică pentru nativii Gemeni în ceea ce privește relațiile amoroase. Venus și Marte vor aduce o lună plină de încântare, unde romantismul și pasiunea sunt cheia succesului. Viața de cuplu este foarte activă până în ultima săptămână a lunii. Compatibilitatea Gemenilor va fi plină de expresivitate și dorință pe tot parcursul lunii. Va exista o înțelegere foarte bună, iar pasiunea va menține scânteia vie pentru planificarea unui copil. Persoanele singure își vor găsi partenerul de dragoste probabil în ultima săptămână a lunii. Marte îți va da motivația necesară pentru a iubi.

Horoscopul dragostei pentru Rac

Ultima săptămână a lunii iulie este benefică nativilor Rac. Îți place să domini relația până pe data de 23 iulie, iar acest lucru îți va crea ceva probleme în cuplu. Comunicarea este cheia pentru a menține armonia în relație. Deși este posibil să fii atrasă de activitățile financiare, dragostea va prima în această lună. Există o comunicare bună cu partenerul de cuplu abia după a doua săptămână a lunii. Persoanele singure vor avea parte de oportunități să-și formeze o relație în ultima săptămână a lunii.

Horoscopul dragostei pentru Leu

Horoscopul lunii iulie 2021 prezice că dragostea va fi extrem de expresivă și senzuală pentru persoanele Leu. Venus îți va oferi magnetism până în ultima săptămână a lunii. Relațiile vor fi atât de afectuoase, dar și emoționale. Compatibilitatea Leului va fi influențată de dorințele lui Marte și ale lui Venus. Jupiter va avea grijă de pasiune, în timp ce Mercur va promova o bună înțelegere între cupluri. Viața amoroasă se va declanșa după data de 23 a lunii. Persoanele singure vor avea șansa să-și găsească marea dragostea încă de la începutul lunii. Marte se va asigura de furnizarea energiei.

Horoscopul dragostei pentru Fecioară

Venus este planeta care va influența relațiile de dragoste în luna iulie. Iubirea poate fi uneori foarte expresivă, alteori extrem de senzuală. Martea este planeta ca se va asigura de dinamismul în relație. Fecioarele trebuie să fie mai inventive pentru a-și exprima sentimentele către partener. Ar trebui să fii mai convingătoare. Persoanele singure ar trebui să se gândească de două ori înainte să se îndrăgostească luna aceasta. Mercur te va ghida în aceste dialoguri. În ultima săptămână, Venus te va ajuta să formezi relații cu atracția ta.

Horoscopul dragostei pentru Balanță

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021 spune că Balanțele vor fi influențate în relațiile de cuplu de Venus și Marte. Iubirea este una pasională, iar în ultima săptămână a lunii, senzualitatea este cea care va domina. Relația pe care o ai în prezent îți poate afecta cariera, dar a venit momentul să faci alegerea de care te-ai temut în tot acest timp. După data de 23 iulie te vei bucura de escapade romantice. Marte este planeta care te va ajuta să îți faci o relație dacă ești singură. Există o mulțime de oportunități pentru a te îndrăgosti.

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

Astrele spun că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de multă pasiune în cuplu pe tot parcursul lunii iulie. Marte te va ajuta să ai motivația necesară pentru a face lucrurile să funcționeze între tine și partener. În ultima săptămână va exista o senzualitate excesivă și nu ar trebui să-ți strici iubirea cu egoism. Dacă ești singură, sunt șanse mari să-ți găsești jumătatea până la sfârșitul lunii. Jupiter îți va facilita întâlnirile, trebuie doar să profiți de ocazii. Este șansa ta să-ți găsești un partener în timpul acestor ieșiri.

Horoscopul dragostei pentru Săgetător

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021 spune că relațiile de dragoste ale nativilor din zodia Săgetător sunt pline de emoții. Pasiunea este întreținută de Marte. Venus este însă cea care va presăra afecțiunea și romantismul. În ultima săptămână a lunii e posibil să existe tensiuni în cuplu, de aceea e mai bine să aștepți înainte să faci pasul cel mare. Trebuie să depui efort pentru a menține flacăra dragostei aprinsă. Persoanele singure își vor găsi jumătatea într-o vacanță. DEpinde doar de tine în ce direcție vrei să dezvolți relația.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021 spune că te concentrezi foarte mult pe partenerul de cuplu în perioada următoare. Emoțiile puternice și pasiunea sunt foarte puternice în următoare săptămâni. Doar în ultima săptămână a lunii poți spera la o dragoste blândă și frumoasă. Compatibilitatea Capricornului va fi guvernată de influența planetelor Venus și Marte. Trebuie să ajungi să respecți dorințele partenerului și să dai starea de stabilitate din relație. A doua jumătate a lunii este favorabilă pentru a intra într-o relație, dacă ești singură. Ai multe variante, nu trebuie să te grăbești.

Horoscopul dragostei pentru Vărsător

Luna iulie este o lună a schimbărilor pentru nativii Vărsător. Se vor schimba multe la modul în care te implici în relația de cuplu, dar și cum privești conceperea unui copil. Lasă în urmă problemele din familie și concentrează-te pe cele personale. Dacă îți iei partenerul de mână și îl implici în activitățile tale, îi vei demonstra cât de mult contează pentru tine. Dacă ești singură, este șansa ta să îți faci o relație.

Horoscopul dragostei pentru Pești

Peștii vor avea parte de dragoste, emoții și multe sentimente în luna iulie. După jumătatea lunii vei deveni mai blândă și mai afectuoasă, iar romantismul și pasiunea vor dicta stare ta de spirit. Deși îți place să fii răutăcioasă în relația de cuplu, lucrurile se vor stabiliza în cuplul tău. În cazul în care ești singură, vei avea parte de sprijinul lui Jupiter în sfera amoroasă. Vei găsi dragostea la locul de muncă și va fi o întâlnire plăcută și întâmplătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×