Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022. Taurii își întâlnesc sufletul pereche. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 spune că astrele le vor aduce nativilor clipele de relaxare pe care și le doreau în cuplu. Aceștia vor avea șansa de a petrece momente de neuitat alături de partener. Fii atentă la semnele din jur. Dacă ești singură, acum este momentul să îți întâlnești sufletul pereche.

Publicat: 13 aprilie 2022, 10:01

Luna mai le aduce celor mai mulți nativi din zodiac surprize pe plan personal. Aceștia au șansa de a călători alături de persoana iubită și de a-și vedea visul cu ochii. La început, aceste momente păreau de neatins, dar iată că astrele au contribuit la fericirea tuturor. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 spune că doar acei nativi temături vor trece cu greu prin toată această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 nu va lăsa semne de îndoială în viața niciunui nativ. Pentru cei care sunt singuri, astrele le oferă șansa de a-și întâlni sufletul pereche. Nativii care se află deja într-o relație vor avea parte de surprize neașteptate. Luna mai le aduce celor mai puțini norocoși certuri în plan personal

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 spune că nativii din zodia Berbec vor reuși să le transmită partenerilor de viață toate nedumeririle. Aceștia nu vor reușit să citească prea bine semnalele și certurile vor bate la ușă. Răbdarea este cheia succesului într-o astfel de situație. Ai grijă să nu te lași prea mult dusă de val și să pronunți lucruri pe care mai târziu să le regreți, anunță Yourtango.com. Nativii singuri vor continua să-și caute perechea ideală.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taur își întâlnesc sufletul pereche, asta pentru că horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 îi sprijină în acest demers. Încearcă totuși să nu te grăbești atunci când observi primele semne ale astrelor. Le poți interpreta greșit și asta îți va accentua senzația de frustrare.

Doar tu știi când este momentul propice pentru a pune cu adevărat planurile în aplicare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este o perioadă excelentă și pentru nativii Gemenii. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 îi ajută pe cei singuri să se regăsească și să-și ofere momente de introspecție. Cel mai bine este să te analizezi pe tine pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la un posibil partener. Pentru cei angajați într-o relație, aceștia se pot trezi cu cereri în căsătorie.

Află care sunt acele zodii încăpățânate. Citește despre nativii care recunosc cu greu că au greșit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt ajutați de astre în toată această perioadă. Sufletul tău pereche se află mai aproape ca oricând, iar horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 îți spune că este indicat să îi oferi o șansă. Nu trebuie să îți canalizezi totuși prea multă energie în această direcție. Totul va veni de la sine, iar tu te vei bucura de fiecare secundă. Pentru a nu da cu piciorul unei relații de viitor, cei care se află deja într-un angajament trebuie să comunice cu partenerul de viață. Momentele frumoase le poți crea doar împreună, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 spune că Leii vor avea parte de clipe de relaxare alături de persoana iubită. Se pare că perioada încărcată de la locul de muncă ți-a lăsat un gust amar. Bucură-te de tot ceea ce îți oferă viitorul și nu îți mai pune întrebări în plus. Dacă ai știut de la început că ai făcut alegerea corectă, atunci nu trebuie să îți mai faci griji.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de o perioadă tumultoasă în viața personală. Certurile cu partenerul de viață vor continua să îți facă probleme. Deși în general ești răbdătoare, de data aceasta este posibil să răbufnești. Astrele spun că ai nevoie de mai multă tărie de caracter pentru a face față provocărilor de acest tip. Dacă ești destul de atentă, s-ar putea să îți dai seama că multe lucruri pe care le-ai crezut ca fiind adevărate, ți-au creat de-a lungul timpului nenumărate probleme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele care se află deja într-o relație stabilă vor continua pe acest palier pentru o lungă perioadă de timp. Își vor surprinde partenerul de viață și își vor da o nouă șansă la o viață fericită. Cu toate acestea, nu sunt excluse micile certuri. Astrele te sfătuiesc să îți redescoperi încrederea de sine. Nativii singuri se vor simți atrași de parteneri cu mult diferiți față de ceea ce credeau ca fiind idealul în viață.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 spune că nativii din Scorpion se vor bucura de reușitele pe plan personal începute în luna aprilie. Ești o zodie de apă căreia pentru care aceste sentimente vor părea ca în povești, însă pentru o perioadă mai lungă de timp le vei descoperi ca fiind un chin. Partenerul de viață îți va susține ideile, indiferent de ce decizie vei lua.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se vor închide în sine în toată această perioadă și nu vor mai dori să comunice cu partenerul de viață. Nu trebuie totuși să îți neglijezi în acest fel relația. Adu-ți aminte de toate momentele frumoase, pentru a putea să nu te lași acaparată de cele negative. În caz contrar, cel de lângă tine nu-ți va mai putea suporta stările ulterioare. Astrele te sfătuiesc să le oferi o șansă celor din jur pentru a-și exprima sentimentele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Începutul acestei perioade nu vine cu vești bune pentru acești nativi. Este momentul ca relația de cuplu să se încheie, asta din cauza certurilor avute în luna aprilie. Ar trebui să păstrezi totuși o notă de prietenie, asta pentru că omul care ți-a fost aproape îți poate deveni un bun prieten. Horoscopul dragostei te sfătuiește să fii nu te lași afectată de evenimentele recente, asta pentru că toate greutățile îți vor întuneca judecata.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsător se vor găsi într-o perioadă propice pentru introspecții. Horoscopul dragostei spune că relația mult visată este departe, însă te vei găsi într-o stare interoară de liniște. Nu trebuie să îți dorești ceea ce au ceilalți, trebuie doar să te bucuri de planurile pe care ți le-ai trasat de una singură. Dacă simți că este cazul să fii deschisă alături de altcineva, nu rata niciun fel de oportunitate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au parte de momente de dragoste la superlativ. Vor trăi cele mai intense aventuri pe care le-au încercat vreodată. Aceste clipe îi vor ajuta să-și construiască o personalitate puternică. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 îți spune că trebuie să fii totuși atentă la persoanele cu care te înconjori. Dacă îți dorești stabilitate, știi pe cine te poți baza. Dacă vrei doar să te bucuri de viață, astrele te sfătuiesc să te lași purtată de instinct.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×