Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021. Taurii au nevoie de vindecare. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 spune că toate zodiile vor trece prin momente care le vor ajuta să se vindece de rănile trecutului. Singurul lucru de care trebuie să țină cont este faptul că instinctele sunt de multe ori piatra de temelie ce stă la baza celor mai importante decizii.

Publicat: 17 septembrie 2021, 7:37

Prima parte a lunii va aduce multe provocări. Cu mult calm și răbdare, totul se va rezolva rapid. Sentimentele trebuie exprimate clar pentru ca partenerul de cuplu să știe care sunt așteptările și să nu mai piardă timpul cu identificarea problemei, scrie Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021

În luna octombrie este momentul ideal ca gemenii să-și exprime adevăratele sentimente. Indiferent de situație, lucrurile trebuie spuse și făcute asumat. Opiniile sunt forțate spre schimbare, dar nu trebuie scăpate din vedere realizările de până acum.

Descoperă ce îți rezervă horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este momentul tău. De-a lungul timpului ai simțit o perturbare la nivelul sentimentelor atât în ceea ce te privește, dar și în relația de cuplu. Energia sexuală, asertivă a lui Marte întâlnește afecțiunea nutritivă a lui Venus. Trebuie să găsești un echilibru între cele două care să-ți redea independența mult dorită. Lucrurile devin mult mai clare după jumătatea lunii și te vei îndrepta spre sentimentul de mulțumire. Vei continua să procesezi mult timp de acum înainte evenimentele din ultima lună, dar decizia luată este pe jumătate asumată, spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021.

Reclamă

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai active zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești prinsă în lucruri materiale, practice, încât ajungi să uiți că există și partenerul de cuplu. Ai nevoie de vindecare, iar timpul este aliatul tău. Lucurile se vor calma în sfera emoțională, dar trebuie să continui lupta cu propriile așteptări din viața ta. Pare că ai uitat sursa reală a nemulțumirilor tale. Este ceva acolo rămas nerezolvat, care te împiedică să duci la nivelul următor relația cu partenerul tău. Un eveniment ce va avea loc la sfârșitul lunii te va ajuta să rămâi conectată cu omul pe care îl iubești și să treceți împreună peste dificultățile din cuplu.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ziua de 5 octombrie este momentul ideal să exprimi sentimentele reale față de partenerul de cuplu. Indiferent cui spui ceea ce simți, trebuie să o faci asumat. Opiniile tale sunt forțate să se schimbe, așa că trebuie să fii cât mai conștientă de ceea ce ai dobândit până în acest moment. Vei avea parte de o lecție de viață care te ajuta să repari ceea ce timpul nu ți-a permis în ultimele luni. După jumătatea lunii vei reuși să distrugi barierele dintre tine și partenerul de viață, iar relația voastră va intra pe făgașul normal, spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În luna octombrie vei simți o presiune uriașă asupra vieții amoroase și asupra simțurilor tale. E posibil să te simți neîmplinită și să consideri că ceea ce ai făcut până acum nu este suficient. Nu mai e mult până la o cădere emoțională. Ai prieteni alături care te vor ajuta să te redresezi rapid. Ai grijă să nu proiectezi tot asupra relației de cuplu. Fii sinceră cu tine în legătură cu motivul real al supărărilor tale. Te confrunți cu cele mai profunde sentimente de nesiguranță, dar partenerul de cuplu îți este alături în fiecare clipă a vieții tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 spune că vei avea parte de multe schimbări în această lună. În ciuda intensității lor, te vei simți foarte bine. Conștientizezi mult imaginea de ansamblu, care te ajută să vezi schimbările de care ai nevoie pentru a îndeplini obiectivele pe termen lung. În loc să te lași prinsă în plăcerea sau durerea de moment, ești mai sigură ca niciodată de ceea ce vrei să faci. Exprimarea de sine este în continuă creștere. Acest lucru te va ajuta mult să te dezvolți în relația de cuplu. Dacă nu te afli într-o relație, acesta este momentul să începi una.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie  

Marte și Venus se aliniază perfect cu zodia ta în această lună. Sunt șanse mari să ai parte de o dezvoltare în bine a relației de cuplu, cu toate că ești îngrijorată cu privire la sentimentele partenerului de cuplu. Ai foarte multă pasiune de oferit, iar fiecare întâlnire de care ai parte se va transforma într-o experiență incredibilă. Trebuie însă să ai grijă de sentimentele reale, de gândurile pe care le ai. Ele te vor influența mult cu privire la deciziile viitoare. Ai nevoie de odihnă pentru a procesa toate aceste informații.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 va aduce o resetare majoră pe mai multe laturi ale vieții tale. Trebuie să te gândești foarte bine ce vrei să se schimbe pentru a exprima sentimentele pe care le simți cu adevărat. Ai oferit multe de-a lungul timpului, iar acum a venit timpul să te gândești la recompense. Iubirea este unul dintre principalele obiective pentru tine. Nu lăsa temerile să te împiedice să profiți la maximul de ceea ce simți față de partenerul de cuplu. Ai grijă însă ce poziție adopți în relația pe care o ai, spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei lăsa să iasă la iveală partea pasională și sexy a personalității tale. Nu contează că ai avut parte de o mulțime de conflicte în ultimul timp. Este momentul să uiți de tot și de toate și să te bucuri de abundența din viața ta de acum. Ai o stare de bine și de liniște care te motivează să-i arăți partenerului de cuplu cum trebuie să rezolvați lucrurile. Încrederea incredibilă de care dai dovadă pe tot parcursul lunii te va ajuta să te faci remarcată în ochii celor din jur. Nu te teme să te afirmi și să spui lucrurilor pe nume, indiferent de persoana pe care o ai în fața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele spun să în luna octombrie îți vei da seama de ce te afli în acest punct al vieții tale. Alegerile din sfera romantică te-au distras de la obiectivele principale. Te-au făcut să uiți ce ai trăit până în acest moment. În trecut ai făcut multe compromisuri în relația de cuplu în ceea ce privește libertatea partenerului. Există însă lucruri nerezolvate care te vor ajuta să-ți dai seama dacă ai procedat sau nu bine până acum. Este o perioadă grea pentru tine, dar ai nevoie de timp ca să-ți dai seama ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 spue că luna acesta va exista multă presiune asupra laturii romantice din viața ta. Îți este foarte greu să te privezi de lucruri pe care ți le dorești enorm doar pentru a prioritiza anumite situații din viața de cuplu. Astrele spun că vei avea parte de o experiență care te va ajuta să îți dai seama de cel mai important lucru din viața ta și din relația cu partenerul de cuplu. Ești ușor speriată de faptul că ți-ai pierdut independența din cauza relației, dar trebuie să fii atentă la toate aspectele din viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mai ai multe lucruri de învățat despre dragoste. Ai grijă să nu repeți greșelile din trecut. Trece o listă ceea ce ți dorești, dacă e mai simplu pentru tine așa. Vezi clar ce vrei de la partenerul de cuplu, dar și ce schimbări trebuie să faci pentru a obține ceea ce îți dorești. După jumătatea lunii începe să pui în aplicare planul tău și cu siguranță nu vei da greș. Este posibil să trăiești sentimente intense neașteptate, care vor reaprinde scânteia pasiunii în tine. Scapă rapid de tensiuni și temeri și bucură-te de moment.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vechile răni au început să se vindece, dar încă există ceva acolo care nu îți dă voie să mergi mai departe cu relația pe care o ai în prezent. A venit timpul să renunți la temeri și să te bazezi pe instincte. Nu lăsa nimic să-ți afecteze alegerile și eliberează-te de tot ceea ce nu-ți face bine. Uită de trecut ca să te poți bucura de prezent. Ai parte de susținerea financiară a familiei și de susținerea necondiționată a prietenilor, spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×