Reclamă

Cum să-ți calculezi cifra destinului. Ce importanță are aceasta în viața fiecărei persoane

Cifra destinului are un impact foarte important asupra vieții fiecărei persoane. Cifrele sunt folosite pentru a reprezenta călătoria prin viață a unei persoane, destinul acesteia și cel mai important, personalitatea. Multe dintre calitățile unei persoane sunt determinate de către cifrele care le guvernează viața.

Publicat: 30 august 2021, 7:21

Numerele au un rol central în viața noastră. Acestea au căpătat o importanță deosebită în vremea Greciei Antice. În zilele noastre, cifrele ne ajută să calculăm lucruri vitale precum destinul care ne este scris și calea care ne-a fost lăsată. Indiferent de zodia în care o persoană s-a născut, cifra destinului va spune lucruri foarte importante despre felul în care va decurge viața fiecărei persoane.

Cum să-ți calculezi cifra destinului

Cifra destinului are un rol foarte important în viața unei persoane. Conform publicației Allure, cifra care te guvernează are legătură directă cu personalitatea ta și cu felul tău de a fi.

Pentru a putea să-ți calculezi cifra vei avea nevoie să adaugi o valoare numerică fiecărei litere din care este compus întregul tău nume. Mai jos îți vom prezenta care sunt corespondentele numerice pentru fiecare literă din alfabet.

 • 1 = A, J, S
 • 2= B, K, T
 • 3= C, L, U
 • 4= D, M, V
 • 5=E, N, W
 • 6= F, O, X
 • 7= G, P, Y
 • 8= H, Q, Z
 • 9= I, R

Tot ce trebuie să faci este să-ți scri numele complet pe o foaie de hârtie și să înlocuiești fiecare literă cu cifra care îi corespunde. Pentru început adună ciferele din nume, apoi pe cele din prenume. La final ar trebui să ajungi la un număr format din două cifre.

Reclamă
Reclamă

Cifrele care formează numărul respectiv trebuie adunate între ele pentru a putea ajunge la rezultatul corect. Totuși, trebuie să fii foarte atentă la numerele pe care le obții la final. Dacă suma ta finală este 11 sau 22, atunci cifra destinului tău este mult mai specială decât poți crede. Mai jos te invităm să urmărești un exemplu folosit și de către publicația TheList cu numele de Jacqueline Kennedy:

 • Jacqueline => 1+1+3+8+3+5+3+9+5+5=43 care va fi redus la formula 4+3=7.
 • Kennedy => 2+5+5+5+4+7=33 care va fi redus la formula 3+3=6

La final vom avea de adunat cele două cifre adunate, prin urmare calculul va fi de forma 7+6=13 care se va reduce la 1+3=4, iar astfel cifra destinului pentru acest nume va fi 4.

Ce reprezintă numărul 22 în viața unei persoane

Dacă încerci să-ți calculezi cifra destinului, iar suma ta ajunge la 11 sau 22, este important să știi că aceste două numere nu trebuie reduse. Numărul 22 este considerat în numerologie o extensie a cifrei 4. Acest numără operează cu o vibrație mult mai înaltă decât toate celelalte cifre la un loc.

O persoană guvernată de numărul 22 este o persoană extrem de creativă, sociabilă, inteligentă și descurcăreață. Persoanele influențate de numărul 22, au aspirații înalte, chiar dacă în copilărie se pot confrunta cu mai multe dificultăți.

Acest număr este asociat persoanelor independente, cu idei inovative care știu ce își doresc de la viață și muncesc constant pentru a obține ceea ce-și doresc.

Dacă te numeri printre aceste persoane extrem de speciale, atunci trebuie să te mândrești cu numele tău și să-l faci să conteze cu adevărat în viață. La fel cum elementele de aer, apă, foc și pământ influențează personalitatea zodiilor, la fel și cifra destinului are un impact direct asupra vieților noastre.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×