Reclamă

Cum să-ți calculezi cifra destinului. Ce importanță are aceasta în viața fiecărei persoane

Cifra destinului are un impact foarte important asupra vieții fiecărei persoane. Cifrele sunt folosite pentru a reprezenta călătoria prin viață a unei persoane, destinul acesteia și cel mai important, personalitatea. Multe dintre calitățile unei persoane sunt determinate de către cifrele care le guvernează viața.

Publicat: 30 august 2021, 7:21

Numerele au un rol central în viața noastră. Acestea au căpătat o importanță deosebită în vremea Greciei Antice. În zilele noastre, cifrele ne ajută să calculăm lucruri vitale precum destinul care ne este scris și calea care ne-a fost lăsată. Indiferent de zodia în care o persoană s-a născut, cifra destinului va spune lucruri foarte importante despre felul în care va decurge viața fiecărei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să-ți calculezi cifra destinului

Cifra destinului are un rol foarte important în viața unei persoane. Conform publicației Allure, cifra care te guvernează are legătură directă cu personalitatea ta și cu felul tău de a fi.

Pentru a putea să-ți calculezi cifra vei avea nevoie să adaugi o valoare numerică fiecărei litere din care este compus întregul tău nume. Mai jos îți vom prezenta care sunt corespondentele numerice pentru fiecare literă din alfabet.

  • 1 = A, J, S
  • 2= B, K, T
  • 3= C, L, U
  • 4= D, M, V
  • 5=E, N, W
  • 6= F, O, X
  • 7= G, P, Y
  • 8= H, Q, Z
  • 9= I, R

Tot ce trebuie să faci este să-ți scri numele complet pe o foaie de hârtie și să înlocuiești fiecare literă cu cifra care îi corespunde. Pentru început adună ciferele din nume, apoi pe cele din prenume. La final ar trebui să ajungi la un număr format din două cifre.

Reclamă

Cifrele care formează numărul respectiv trebuie adunate între ele pentru a putea ajunge la rezultatul corect. Totuși, trebuie să fii foarte atentă la numerele pe care le obții la final. Dacă suma ta finală este 11 sau 22, atunci cifra destinului tău este mult mai specială decât poți crede. Mai jos te invităm să urmărești un exemplu folosit și de către publicația TheList cu numele de Jacqueline Kennedy:

  • Jacqueline => 1+1+3+8+3+5+3+9+5+5=43 care va fi redus la formula 4+3=7.
  • Kennedy => 2+5+5+5+4+7=33 care va fi redus la formula 3+3=6

La final vom avea de adunat cele două cifre adunate, prin urmare calculul va fi de forma 7+6=13 care se va reduce la 1+3=4, iar astfel cifra destinului pentru acest nume va fi 4.

Reclamă

Ce reprezintă numărul 22 în viața unei persoane

Dacă încerci să-ți calculezi cifra destinului, iar suma ta ajunge la 11 sau 22, este important să știi că aceste două numere nu trebuie reduse. Numărul 22 este considerat în numerologie o extensie a cifrei 4. Acest numără operează cu o vibrație mult mai înaltă decât toate celelalte cifre la un loc.

O persoană guvernată de numărul 22 este o persoană extrem de creativă, sociabilă, inteligentă și descurcăreață. Persoanele influențate de numărul 22, au aspirații înalte, chiar dacă în copilărie se pot confrunta cu mai multe dificultăți.

Acest număr este asociat persoanelor independente, cu idei inovative care știu ce își doresc de la viață și muncesc constant pentru a obține ceea ce-și doresc.

Dacă te numeri printre aceste persoane extrem de speciale, atunci trebuie să te mândrești cu numele tău și să-l faci să conteze cu adevărat în viață. La fel cum elementele de aer, apă, foc și pământ influențează personalitatea zodiilor, la fel și cifra destinului are un impact direct asupra vieților noastre.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×