Reclamă

Cum te comporți într-o relație în funcție de zodie. Nativii care știu să iubească cu adevărat

Te-ai întrebat vreodată cum te comporți într-o relație în funcție de zodie? Deși pare greu de crezut, multe dintre gesturile, gândurile și sentimentele noastre sunt influențate de zodia în care ne-am născut. Fiecare nativ în parte este unic în felul său, însă anumite caracteristici nu pot trece ușor cu vederea.

Publicat: 5 august 2021, 9:43

Dacă ești curioasă să afli cum te comporți într-o relație și cum poți aplana eventualele neînțelegeri provenite din diferența de zodie, te invităm să descoperi singură câteva din trăsăturile specifice zodiei în care te-ai născut. Astfel o să-ți fie mult mai ușor să realizezi cum anume ar trebui să abordezi actuala sau viitoarea relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum te comporți într-o relație în funcție de zodie

Uneori, comportamentul nostru dintr-o relație poate să fie influențat de zodia în care ne-am născut. Există anumite trăsături pe care fiecare zodie le întrunește. Astfel, este bine să ne cunoaștem comportamentul într-o relație astfel încât să ne înțelegem cât mai bine cu partenerul nostru. În plus, cunoașterea acestor trăsături ne va ajuta să înțelegem mai bine ce anume nu a funcționat în relațiile pe care le-am avut anterior.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă ești un nativ Berbec și te-ai întrebat cum te comporți într-o relație în funcție de zodie, atunci trebuie să știi că tu iubești foarte pasional Nativii din zodia Berbecului sunt guvernați de planeta Marte și acest lucru îi ajută să fie sinceri și pasionali.

Berbecii sunt foarte sensibili, chiar dacă vor afișa o atitudine rece și dură. Aceștia preferă să evite discuțiile și să rezolve lucrurile cât mai repede cu putință. Berbecii iubesc sincer și au întotdeauna grijă de partenerii lor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului sunt guvernați de planeta Venus. Aceștia dau dovadă de multă responsabilitate în relația de cuplu. Sunt axați pe lucrurile care să le aducă un beneficiu atât lor, cât și partenerului. Taurii își caută un partener care să le ofere echilibru și stabilitate emoțională. Aceștia vor un bărbat lângă care să-și construiască viitorul și oportunitățile de carieră.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Este destul de simplu să-ți dai seama cum te comporți într-o relație în funcție de zodie. Cu toate acestea, devine problematic pentru un nativ precum cel din zodia Gemenilor. Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur și sunt în același timp un semn de aer. Aceștia sunt foarte vorbăreți și caută în primul rând să aibă o conexiune la nivel spiritual cu partenerii lor. Sunt extrem de amuzanți și așteaptă acest lucru la rândul lor de la partener. Gemenii trăiesc viața la intensitate maximă și vor face tot posibilul să-și aducă partenerul în lumea lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt extrem de sensibili când vine vorba de relațiile de cuplu. Nativii Rac sunt guvernați de Lună, ceea ce îi face să fie extrem de sensibili și schimbători. Racii caută într-o relație să se distreze. Bărbatul de lângă femeia Rac trebuie să învețe mai întâi cum să-i fie prieten și apoi iubit. Femeile Rac sunt iubitoare și își doresc tot ce-i mai bun de la relația lor. Racii sunt capabili de o iubire de invidiat, dar pot deveni și foarte posesivi în anumite circumstanțe.

Leu: 23 iulie – 22 august

În timp ce Racii sunt guvernați de Lună, Leii sunt guvernați de Soare. Aceștia sunt plini de energie și își doresc o relație serioasă și de lungă durată. Leii vor crea cele mai frumoase momente pentru partenerii lor și nu vor face niciodată compromisuri când vine vorba de fericirea lor. Sunt nativi care se atașează cu ușurință, dar care pot părăsi relația la fel de ușor dacă lucrurile nu mai merg în direcția pe care și-o doresc.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie  

Fecioarele au o minte analitică și sunt guvernate la fel ca Gemenii de planeta Mercur. Fecioarele vor observa chiar și cel mai mic detaliu la partenerul lor. Femeia Fecioară nu-și dorește să între în conflicte și va încerca întotdeauna să rezolve lucrurile cât mai repede cu putință. Pentru Fecioare sunt foarte importante gesturile mărunte. Bărbatul de lângă ea trebuie s-o aprecieze și să-i ofere complimente zilnic.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă ești zodia Balanță atunci trebuie să afli cum te comporți într-o relație în funcție de zodie. Balanțele sunt echilibrate și nu-și pierd capul cu ușurință. Femeile Balanță caută un partener care să le ofere stabilitate și lângă care să se pot dezvolta. În unele momente, aceste femei au tendința să devină nesigure cu privire la felul în care se simt. Atunci bărbatul de lângă ele trebuie să le fie alături și să le amintească cât sunt de unice și de speciale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt guvernați de planeta Pluto. Aceștia sunt foarte atrăgători și au o energie de-a dreptul magnetică. Scorpionii iubesc cu pasiune și așteaptă același lucru și de la partenerii lor. Femeile Scorpion au nevoie de multe momente pline de intensitate. Acestea își doresc o viață presărată cu momente unice și de neuitat. Un lucru de care ar trebui să țină cont este controlul. Uneori, Scorpionii au tendința să devină posesivi într-o relație.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au tendința să devină posesivi într-o relație. Aceștia trebuie să învețe să-și controleze gelozia și să discute deschis cu partenerul de cuplu. Pentru o femeie Săgetător este foarte important să se simtă liberă. Aceasta nu are nevoie să fie controlată de nimeni și nimic. De altfel, spontaneitatea este foarte importantă pentru acest nativ. Bărbatul de lângă femeia Săgetător trebuie să știe să o surprindă tot timpul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt guvernați de planeta Saturn și sunt destul de rigizi într-o relație. Aceștia au nevoie de stabilitate, iar familia ocupă un rol central în viața lor. Capricornii vor încerca să-și asigure mai întâi echilibrul financiar și abia apoi vor căuta să între într-o relație. Aceștia își asumă multe responsabilități și fac același lucru și când vine vorba de un partener. Capricornii au tendința să fie destul de încăpățânați într-o relație.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se numără printre cele mai greu de citit zodii. Femeile Vărsător sunt destul de spontane într-o relație și le place să se simtă în control. Dacă vrei să superi o astfel de femeie, atunci tot ce trebuie să faci este să-i impui anumite reguli. Vărăstorii nu trebuie să se simtă limitați într-o relație, în caz contrar vor încerca să rupă legătura cu partenerul. Vărsătorii sunt sensibili și au nevoie de bărbați care să le înțeleagă nevoile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu trebuie să te mai întrebi cum te comporți într-o relație dacă ești guvernata de zodia Peștilor. Aceștia sunt extrem de inteligenți și caută într-un partener sensibilitate și înțelepciune. Peștii sunt destul de vorbăreți dacă li se dă ocazia să spună ceea ce simt și ceea ce gândesc. Acești nativi iubesc pasional și își doresc un partener care să le fie alături pentru totdeauna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×