Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut: horoscopul destinului tău

Nativii din zodiac au uneori anumite trăsături pe care nu și le pot explica. Multe dintre talentele tale sunt influențate și de ziua în care te-ai născut. Dacă îți cunoști deja semnul zodiacal, atunci mai ai de făcut un singur pas. Pentru a te cunoaște mai bine trebuie să afli în ce zi din săptămână te-ai născut.

Publicat: 29 iulie 2021, 7:21 / Actualizat: 29 July 2021, 10:10

Fiecare zi a săptămânii este unică și specială în felul său. Zilele săptâmânii sunt guvernate de planete care le conferă nativilor trăsături definitorii. Dacă vrei să te cunoști mai bine, atunci poți să începi prin a afla în ce zi ai venit pe lume. În aces fel îți vei putea da seama cu ușurință ce planetă îți guvernează ziua de naștere.

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut

Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine ziua în care te-ai născut? Fiecare zi este guvernată de o anumită planetă. Acest lucru face ca zilele săptămânii să fie extrem de diferite între ele.

Nativii se bucură de anumite caracteristici în funcție de ziua în care s-au născut. Dacă vrei să te cunoști mai bine și să descoperi cum îți este influențat horoscopul destinului, atunci te invităm să parcurgi cu atenție informațiile pe care le-am cules pentru tine.

Ziua de luni

Ziua în care te-ai născut este foarte importantă pentru horoscopul destinului. Nativii din zodiac sunt influențați în mod direct de caracteristicile zilei în care au venit pe lume. Dacă ești una din femeile care s-a născut într-o zi de luni ar fi bine să știi că în multe țări această zi este asociată cu Luna. Se spune că prima zi din săptămână aduce multe schimbări pe parcursul vieții nativilor.

Femeile născute într-o zi de luni se bucură de multă creativitate și de o imaginație puternică. Aceste femei sunt foarte flexibile și se adaptează cu ușurință la orice situație. Nativii născuți într-o zi de luni sunt romantici, afectuoși și visează la o iubire ca în filme.

Aceștia își doresc relații lungi care să-i împlinească pe plan emoțional. Nativii născuți lunea sunt apreciați de cei din jur pentru că sunt generoși și au o inimă mare.

Află din Galeria FOTO cum se comportă fiecare zodie la începutul unei relații și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului ei!

Ziua de marți

Dacă ziua în care te-ai născut este cea de marți, atunci trebuie să știi că vei fi puternic influențată de planeta Marte. Nativii născuți marțea dau dovadă de multă energie, dar și de multă voință. Planeta Marte asociată de multe ori și cu zeul Marte, al războiului, aduce un destin presărat cu multe reușite.

Femeile născute în această zi sunt puternice și ambițioase. Atunci când își pun ceva în gând nu vor renunța până ce nu vor obține ceea ce vor. Sunt nativi care nu se tem de responsabilități și care adoră să se afle în poziții de conducere. Femeile care s-au născut întro zi de marți vor impresiona întotdeauna prin voința și puterea lor de convingere.

Ziua de miercuri

Ziua de Miercuri se află în strânsă legătură cu planeta Mercur, planeta comunicării. În general femeile care s-au născut într-o zi de miercuri se vor descurca perfect atunci când vine vorba de întâlniri publice. Nativii născuți în această zi sunt făcuți pentru a improviza, dar și pentru a impresiona publicul cu un discurs bine pus la punct. Cei născuți într-o zi de miercuri se vor descurca perfect în profesii care le vor stimula intelectul.

Acești nativi au nevoie să se înconjoare de idei creative și momente care să le țină imaginație vie. Femeile născute într-o zi de miercuri sunt aventuroase și nu se tem să spună lucrurilor pe nume. Ele sunt apreciate întotdeauna pentru sinceritatea lor, dar și pentru gândirea critică de care dau dovadă.

Ziua de joi

Dacă ziua în care te-ai născut este una de joi, atunci trebuie să știi că ești cu adevărat norocoasă. Se spune că ziua de Joi este guvernată de către planeta Jupiter, a norocului. Nativii născuți joia dau dovadă de o intuiție de invidiat. Aceștia se adaptează cu ușurință la schimbări și nu se tem de necunoscut.

Femeile născute într-o zi de joi sunt foarte atente la detalii și nu lasă nimic să le scape privirii lor vigilente. Au o minte analitică și le place să rezolve probleme care le pun la încercare abilitățile. Sunt femei născute pentru a conduce. Sunt puternice, hotărâte și știu cum să-și facă ascultat punctul de vedere. Pe lângă aceste calități, horoscopul destinului va avea întotdeauna grijă să le ofere acestor femei multe oportunități pentru a se face remarcate. Norocul le este întotdeauna alături, indiferent de situație. 

Ziua de vineri

Dacă ziua în care te-ai născut a fost una de vineri, atunci vei fi guvernată toată viața de puternica planetă Venus. Femeile născute în această zi sunt adevărate modele pentru cei din jur. Sunt extrem de feminine, iubitoare și romantice. Nativii născuți vinerea au de regulă un suflet bun și generos.

De cele mai multe ori acești nativi sunt surprinși cum visează cu ochii deschiși. Se desprind cu ușurință de viața reală și pășesc într-o lume pe care și-o formează în mintea lor. Sunt femei care au nevoie de un mediu creativ pentru a se dezvolta în permanență. Ele caută întotdeauna experiențele unice. Sunt iubitoare și au nevoie de un partener puternic alături. Poveștile de dragoste pe care aceste femei le scriu sunt desprinse din povești și menite să dureze pentru toată viața.

Ziua de sâmbătă

Ziua de sâmbătă este guvernată de planeta Saturn, iar dacă te-ai născut în aceasta ar fi bine să știi că vei fi toată viața influențată de puterea acestei planete. Nativii născuți în această zi sunt optimiști și privesc întotdeauna viața dintr-o notă pozitivă. Chiar dacă au nevoie de mai mult timp pentru a se decide care este drumul lor, acești nativi se implică trup și suflet în ceea ce fac.

În momentul în care și-au dat seama ce drum vor să urmeze nimic nu le va mai sta în cale. Aceste femei sunt extrem de muncitoare și știu că eforturile depuse vor fi întotdeauna răsplătite. Sunt determinate să aibă parte în viață de tot ceea ce e mai bun. Femeile născute într-o zi de sâmbătă știu întotdeauna că vor obține ceea ce-și doresc dacă muncesc din greu.

Ziua de duminică

La fel ca nativii din zodia de foc a Leului, cei care s-au născut duminica vor fi întotdeauna guvernați de Soare. Femeile născute într-o zi de duminică sunt puternice și hotărâte. Ele se remarcă prin inteligența înnăscută, dar și intuiția de invidiat. Sunt femei carismatice, care știu să se bucure de viață la intensitate maximă.

Dacă ziua în care te-ai născut este de duminică atunci trebuie să știi că pe parcursul vieții vei avea parte de multe câștiguri financiare. Cu toate acestea, de multe ori uiți să-ți gestionezi bugetul și cheltuiești mai mult decât este necesar. Femeile născute într-o zi de duminică radiază de fericire și luminează orice încăpere cu personalitatea lor. Oamenii le vor aprecia întotdeauna pentru energia lor, dar și pentru simțul umorului dezvoltat. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ducii de Cambridge în timp ce iau parte la Earthshot Prize
Divertisment
Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge la evenimentul Earthshot Prize. Ce spun experții despre Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William au atras atenția tuturor la prima gală a evenimentului Earthshot Prize. Acesta a fost organizat la Alexandra Palace din Londra, iar pe lista de invitați s-au regăsit nume precum...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și aripi cu pene negre în timp ce înfățișează una din cele mai toxice zodii
Horoscop
Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice
Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate,...
3
Kate Middleton în anul 2020, în timpul unui eveniment oficial din Londra. În natură, cu verdeață pe fundal, e îmbrăcată în uniformă de cercetaș, cu o cămașă albastră, vestă neagră și eșarfă la gât cu roșu
Divertisment
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de...
4
Rebel Willson cu părul prins într-un coc și o rochie cu paiete neagrăîn timp ce pozează pe covorul roșu la Festivalul de Film de la New York din 2021
Divertisment
Rebel Wilson și-a expus silueta. Cum a fost fotografiată actrița în Beverly Hills
Rebel Wilson a atras atenția tuturor atunci când și-a expus silueta pe străzile din Beverly Hills. Actrița în vârstă de 41 de ani a trecut printr-un proces de transformare corporală în ultimii doi ani....
5
Angelina Jolie, pe covorul roșu, la premiera Eternals, fotografie portret
Divertisment
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu cinci dintre copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu într-o ținută spectaculoasă, iar copiii săi au furat lumina reflectoarelor. Cea care a atras atenția tuturor...
PARTENERI
×