Reclamă

Cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție

Starea de spirit ne afectează comportamentul, iar unii dintre noi suntem mai sensibili decât alții. Te-ai întrebat vreodată cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție?

Publicat: 4 august 2021, 7:35

Unele zodii au predilecția de a se întrista ușor la orice critică, implicit dispoziția lor se schimbă instant. Ești una dintre acestea?

Astrologia îți poate spune cum ți se schimbă dispoziția în funcție de zodia în care te-ai născut. Descoperă îți pot influența astrele reacțiile și modul în care acționezi în diferite situații.

Cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție

Relațiile oamenilor capricioși pot fi afectate de stările acestora. Unii nu înțeleg când îi rănesc pe cei din jur neintenționat sau de ce este nevoie să lucreze la anumite comportamente toxice ori negative pe care le perpetuează.

Berbec

Din moment ce ești puțin dominantă, îți pierzi adesea calmul și controlul. Motiv pentru care ajungi mereu în mijlocul conflictelor. Trebuie să îți exersezi mai mult răbdarea și să înveți să acorzi mai mult spațiu și celorlalți.

Reclamă

Taur

Îți trăiești mereu viața între extreme. Ori ești super calmă, ori incredibil de aspră. Ai tendința de a te supăra repede și, uneori, în chestiuni minore. Încearcă să ai mai multă răbdare cu cei din jur.

Gemeni

Reclamă

Ești destul de imprevizibilă, dar te adaptezi repede la mediile în continuă schimbare. Atunci când reacționezi, preferi să îți folosești mintea în loc să-ți asculți inima. De multe ori tânjești să ai spațiul personal necesar pentru a avea mai mult timp de gândire asupra chestiunilor delicate.

Rac

Cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție? Racii sunt destul de vulnerabili și ușor de rănit. Uneori, poți avea nevoie să te retragi în sine pentru a face față propriilor schimbări de dispoziție.

Leu

Nu te sfiești să preiei roluri de conducere, însă devii dificilă atunci când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Atunci când se întâmplă asta, ai tendința de a nu mai returna apelurile prietenilor și de a te retrage acasă, în locul în care te simți cel mai în siguranță.

Fecioară

Deși ești cel mai aspru critic al tău, te iriți extrem de tare atunci când cineva din jur își exprimă o părere negativă despre tine. Ca răspuns, vei încerca să te răscumperi însă vei ajunge să te frustrezi și mai tare. Nu mai acorda atât de multă atenție părerilor celor din jur.

Balanță

Îți place să faci pe plac oamenilor apropiați. Însă cea mai nesemnificativă critică îți transformă complet starea de spirit și te va face să acționezi într-un mod irațional. Concentrează-te mai mult asupra ta, și nu asupra celorlalți.

Scorpion

Iei lucrurile mult prea în serios și ești pasionată de ceea ce faci. Cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție? Acorzi multă importanță modului în care te comporți. Această atitudine te afectează totuși în situațiile ostile sau disperate. Nu mai analiza totul atât de obsesiv și fii mai degajată.

Săgetător

Ai un suflet de aur și încerci să fii cea mai bună variantă a ta în fiecare situație. Îți este greu să îți exprimi emoțiile și din cauza aceasta suferi mereu în tăcere. Învață să îți comunici mai mult emoțiile prin care treci.

Capricorn

Capricornul are mare încredere în alți oameni și crede în reciprocitate. Atunci când încrederea lor este însă înșelată ei nu se vor abține să nu fie brutali și furioși.

Vărsător

Îți trăiești viața după propriile reguli, iar acest lucru te face puțin imprevizibil. Este greu uneori să te înțelegi cu cei din jur din cauza aceasta. Când moralul tău este scăzut, ai grijă să îți exprimi acest lucru, poate chiar să exagerezi cu asta. Dacă vrei să te relaxezi și să nu mai reacționezi în felul acesta, vezi care sunt destinațiile ideale, în funcție de zodie.

Pești

Peștii sunt generoși și sinceri. Îți urmezi mereu intuiția atunci când vine vorba de conflicte, iar uneori se poate să te simți depășită de situație, te avertizează Times of India.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×