Reclamă

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021. Nativii care se simt iubiți

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021 aduce multe provocări pentru nativii din zodiac. Lucrurile sunt destul de tensionate în relațiile de cuplu, iar anumite zodii s-ar putea să fie nevoite să aleagă să meargă pe drumuri separate. Astrele vor încerca să le fie alături nativilor pentru a lua cea mai bună decizie pentru ei.

Publicat: 1 octombrie 2021, 7:34

Nativii din zodiac sunt sfătuiți să fie foarte atenți la ceea ce partenerii încearcă să le comunice. Se anunță o zi tensionată, iar comunicarea va fi problematică pentru cele mai multe zodii. Este nevoie de o schimbare pentru ca relațiile de iubire să poată merge mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021 vine cu multe momente dificile pentru nativii din zodiac. Tensiunile din cuplu își fac simțite prezența. Astrele îți recomandă să fii încrezătoare și să nu lași garda jos. Fericirea ta trebuie să fie pe primul loc. Nu face compromisuri pe care să ajungi să le regreți. Ai încredere în tine și în ceea ce simți.

Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nu îți este ușor să-ți pui încrederea în cineva. În trecut ai fost rănită și nu ai vrea ca acest lucru să se repete. Venus traversează în această perioadă casa prieteniei și îți scoate la iveală lucuri mai puțin știute despre cei pe care îi credeai aproape de sufletul tău. Sunt multe semne care îți arată că nu toată lumea e de încredere. Încearcă să fii atentă la ele. Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021 te sfătuiește să iei decizii raționale și să nu te bazezi doar pe intuiție.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu toți oamenii din viața ta trebuie să-ți rămână alături pentru totdeauna. Există câteva persoane care în adâncul lor sunt geloase pe tine și pe modul în care ai evoluat în ultima vreme. Treci printr-o perioadă mai dificilă și îți este greu să vezi cine vrea să fie lângă tine cu adevărat și cine stă doar pentru a te vedea cum eșuezi. Ai încredere în tine și nu te lăsa pusă la pământ de cei din jur. Cei care îți vor binele cu adevărat, vor demonstra acest lucru de fiecare dată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021 te sfătuiește să ai mai multă grijă la felul în care îți gestionezi timpul. Ai tendința să stai peste program și să neglijezi anumite aspecte ce țin de relația de cuplu. Partenerul tău îți simte lipsa. În plus, stresul pare să te doboare, iar tu te răzbuni pe cel pe care-l iubești. Fii atentă la modul în care alegi să-ți împarți viața. Indiferent de cât de mult ține la tine, s-ar putea ca la un moment dat să-ți ceară să mergeți pe drumuri separate. Nu-l neglija pe cel care ți-a fost întotdeauna alături.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai multe lucruri pe care ai vreau să le împărtășești cu cel iubit, dar ceva pare că te împiedică să fii sinceră. Nu uita că relația ta are nevoie de comunicare pentru a putea evolua. Partenerul nu va ști ce te deranjează, până ce tu nu îi vei spune. Încearcă să-ți aduni gândurile și să împachetezi problema într-un mod sincer și diplomat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ți-ai pus sufletul pe tavă, iar acum s-ar putea să fii dezamăgită de reacția celui iubit. Dăruiești mai mult decât primești, iar acest lucru te neliniștește. Dacă ai bănuieli cu privire la fidelitatea partenerului tău, cel mai bine ar fi să porți o discuție sinceră cu el. De multe ori, intuiția este cea care îți spune mai multe decât crezi. Ai încredere în tine și nu te teme să-ți faci gândurile auzite.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

S-ar putea să fie nevoie să închei relația în care te afli în prezent. Îți dorești lucruri diferite de la viață, iar partenerul tău nu pare să te mai susțină. Poate ar fi mai bine să vă lămuriți împreună planurile de viitor. Unele lucruri sunt uimitoare, dar nu toate sunt făcute să dureze pentru totdeauna. Ia cea mai bună decizie pentru tine și nu face compromisuri pe care să le regreți în viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Imediat ce reușești să ajungi unde ți-ai propus în carieră ești gata să te concentrezi asupra iubirii. Dragostea nu este pe lista ta de priorități. Venus alături de Neptun formează o conjuncție armonioasă în casa carierei și îți dorești să fii cea mai bună în ceea ce faci. Acesta este și motivul pentru care nicio persoană nu reușește să-ți atragă atenția. Ești concentrată pe ceea ce faci și nu vrei ca nimeni să intervină în drumul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Scorpionului. Este o perioadă înfloritoare pentru tine și ești gata să-ți duci relația la următorul nivel. Ai multe idei pentru o seară romantică în doi și abia aștepți să le pui în practică. Partenerul s-ar putea să te surprindă cu o propunere care ar putea să-ți schimbe complet viața. Scorpionii care se află într-o relație serioasă s-ar putea să aibă parte de o întrebare extrem de emoționantă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai fost destul de stresată în ultima vreme. Acest lucru se întâmplă din cauza programului aglomerat. Nici viața de cuplu ne merge așa cum îți dorești. Certurile sunt tot mai dese între voi doi și nu vezi o cale de împăcare. Ia cea mai bună decizie pentru tine și nu te teme să te avânți în necunoscut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sinceritatea este ceea ce te caracterizează. Neptun în zodia Peștilor îți activează casa comunicării și te face să-ți deschizi sufletul în fața celui pe care îl iubești. Nu te teme să te exprimi și să porți o discuție serioasă cu partenerul tău. Te vei simți mult mai bine în momentul în care îi vei spune tot ceea ce ai pe suflet.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul dragostei pentru ziua de 2 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Vărsătorului. După mult timp, dragostea plutește în aer pentru tine. Ești din nou îndrăgostită și îți dorești ca aceste clipe să nu se termine niciodată. Ai parte de multă atenție din partea celui iubit și știi că te apreciază și te susțin în tot ceea ce faci. Bucură-te de aceste momente, meriți din plin să fii iubită, te sfătuiește Astrology.com

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor trebuie să ia o decizie importantă cu privire la viitorul relației lor. Te-ai ferit mult de acest moment, însă lucrurile nu par să se îndrepte în direcția în care îți dorești. Nu te teme să spui lucrurilor pe nume. Nu întotdeauna compromisurile pot salva o relație. La final de zi, cel mai important lucru este ca tu să fii fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×