Reclamă

Horoscopul lunii octombrie 2023. Nativii vor regăsi echilibrul interior

Toamna continuă cu vești bune și horoscopul lunii octombrie 2023 le aduce nativilor din zodiac o acumulare de energie pozitivă. Echilibrul este cheia succesului, dar și liniștea. Cei care vor să primească dragostea celor dragi vor trebui să o și ofere. Partenerul potrivit va apărea pentru cei singuri atunci când se așteaptă mai puțin.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 septembrie 2023, 9:00

Există și nativi pentru care luna octombrie va fi cu adevărat nefavorabilă. Va avea un impact negativ asupra vieții lor personale, dar și profesionale. Aceștia trebuie să fie foarte atenți cum își dozează energia și cum se comportă în societate.

Horoscopul lunii octombrie 2023

Este totuși anotimpul marilor schimbări sufletești. Sentimentele care nu ne mai fac cinste trebuie lăsate deoparte pentru a face loc celor de viitor. Universul oferă astfel daruri prețioase și fiecare zodie în parte va primi ceea ce merită cu adevărat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, luna octombrie vine cu forță de muncă și creativitate. Aceștia știu cum să-și organizeze mai bine timpul și ce să facă cu el pentru a nu pierde nicio secundă cu adevărat prețioasă. Este important să se remarce față de colegi la locul de muncă. Astfel, vorbim și despre promovări. Astrele sunt de partea lor, iar procesul de transformare va fi mult mai facil. Norocul îi însoțește pretutindeni. Este bine să se preocupe și de sănătate. Sportul trebuie integrat cu ușurință.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor ca luna octombrie să fie o perioadă de liniște și pace sufletească. După lungi căutări, realizează că dragostea sinelui este cea mai importantă. La locul de muncă se găsesc anxioși, însă pe măsură ce timpul va trece se vor liniști. Este cazul să ăși dozeze energia, astfel încât să o atribuie acelor activități plăcute.

Timpul pe care îl petrec alături de cei dragi este prețios. Cei născuți sub acest semn zodiacal simt nevoia de conexiune. Își încarcă bateriile în natură.

Reclamă

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni caută fericirea în interiorul lor, asta după ce o lungă perioadă de timp au așteptat ca ceilalți să le-o ofere pe tavă. Chiar dacă știu că sunt merituoși, nu vor să se lase așteptați. Relațiile cu cei din jur vor fi afectate de anumite cuvinte transmise. Gemenii rămân la fel de independenți ca până acum. Sunt nevoiți să se gândească la propriile dorințe pentru a putea merge mai departe fericiți.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să se miște în propriul ritm, asta după ce o lungă perioadă de timp s-au ghidat după cei din jur. Efoturile depuse până în prezent se vor vedea la locul de muncă, dar și în relațiile amoroase. Unele schimbări vor avea loc datorită investițiilor în propria persoană, arată Yourtango.com. Aleg să se perfecționeze, să participe la diferite cursuri, ceea ce le aduce realizări majore. În luna octombrie, Racii sunt sfătuiți să evite excesele de orice tip.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de evenimente mai puțin plăcute în perioada imediat următoare. Emoțiile puternice îi vor face să transmită cuvinte care mai apoi vor avea un impact și asupra relațiilor cu cei din jur. Alegerile pe care le fac nu sunt tocmai cele bune. Cu toate acestea, reușesc să aibă în continuare aceeași strălucire și sunt gata să-i ajute pe cei la nevoie. Sunt nevoiți să se odihnească pentru a nu se suprasolicita.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor să-și rezolve toate planurile importante în luna octombrie pentru a se bucura de o vacanță prelungită. Au responsabilități de dus, însă acestea au fost amânate mai multă vreme. Fac față cu greu provocărilor, însă astrele le vor fi întotdeauna alături, spune Astrology.com. Activitățile relaxante îi vor face să-și ignore orele de odihnă, ceea ce le poate îngreuna viața. Starea generală a celor născuți în această zodie este una bună.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au mai mult timp pentru a se îngriji de propria persoană. Au o strategie nouă pentru abordarea planurilor de viitor. Vor să ofere doar afirmații pozitive în fața universului, ceea ce îi ajută și le cresc șansele de reușită. Își doresc să-și schimbe locul de muncă și să rezolve problemele din trecut. Anumite îmbunătățiri se vor vedea în scurtă vreme. Cu toate că vizitele în cabinetul doctorului nu vor fi atât de dese, energia celor născuți sub acest semn zodiacal va fi vizibilă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să se relaxeze în luna octombrie și să trăiască din plin ceea ce nu au reușit până acum. Cu toate că au senzația că viața este o cursă în adevăratul sens al cuvântului, în cele din urmă se lasă duși de val. Timpul pentru răsfăț le trezește celor născuți sub acest semn zodiacal dorințe nebănuite. În plan profesional, aceștia doresc să pună o pauză.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător traversează o perioadă intensă pe toate planurile. Au parte de experimente nemaiîntâlnite și se vor bucura de împliniri. Oamenii dragi le vor fi alături și astfel vor avea parte de iubire și forță. Starea lor de sănătate este una bună în general, iar acest lucru le oferă șansa de explorare. Relaxarea alături de cei dragi este acum pe primul plan. De asemenea, își vor lărgi cercul de cunoștințe și prieteni, asta pentru că viața socială este ideală acum.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt nevoiți să resolve anumite situații la locul de muncă. Acestea durează de ceva timp. Reorganizarea vieții personale vine și cu responsabilități noi. Armonia din familie le permite să-și valideze emoțiile și să aibă conversații liniștite cu partenerul de viață. Călătoriile sunt acum o idee excelentă pentru reîncărcarea bateriilor. Este o perioadă propice pentru diete sau formarea unui stil de viață sănătos. Unii nativi vor resimți dureri și vor fi nevoiți să facă vizite în cabinetul doctorului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se află într-o perioadă extrem de stresantă la locul de muncă. Sunt nevoiți să găsească soluții ideale pentru problemele financiare. Imaginația este ceea ce îi ajută acum. Anumite probleme cu partenerul de viață le poate crea anxietate. Cu toate că este o lună solicitantă, la final vor avea parte de reușite.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești progresează în carieră, dar și în viața personală. Avansează cu pași mici, însă destul de siguri. Este imposibil ca norocul să îi evite, asta pentru că trecutul încă le stă în cale. Cei născuți în această zodie vor să-și urmeze visele și să-și îndeplinească dorințele. Astrele sunt de partea lor, mai ales că este o perioadă bună și pentru sănătate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×