Reclamă

Horoscopul săptămânii 1 iulie – 7 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii au parte de o perioadă intensă, plină de evenimente astrologice impotante. Citește horoscopul săptămânii 1 iulie – 7 iulie 2024 și vezi cum vor arăta zilele următoare pentru fiecare zodie în parte. Mercur intră în Leu pe data de 2 iulie, astfel de nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 iulie 2024, 8:48

De asemenea, Neptun retrogradează în Pești în aceeași dată. Luna Nouă în Rac o vom avea pe data de 6 iulie 2024. Nativii vor fi nevoiți acum să treacă o serie de teste. Vor fi răsplătiți pentru efort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 1 iulie 7 iulie 2024

Date fiind schimbările astrologice, energiile nativilor se vor îndrepta mai mult către muncă în această perioadă. Vor încerca să jongleze și cu relațiile de iubire, însă le va fi destul de dificil. Se vor lăsa urmați de intuiție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își doresc în această săptămână să construiască relații armonioase cu cei din jur. Vor fi rezervați în a-și spune ce au pe suflet. Se vor stabiliza pe la finalul perioadei. Anumite parteneriate încheiate la locul de muncă le vor aduce succes pe termen lung. Fiecare nativ în parte se va regla emoțional după data de 3 iulie. Vor fi mult mai creativi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur renunță la orgolii și se bucură de ceea ce au reușit să construiască până în prezent. Mai au anumite certuri cu membrii familiei, însă nimic care să le îngreuneze situația zilnică. Își vor exprima în continuare punctele de vedere, chiar dacă asta tinde să-i supere pe cei din jur. Își rezolvă chestiuni administrative în felul lor. Renunță la anumite relații de prietenie.

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se implică cu efort în creearea relațiilor pe termen lung. Caută să aibă aspecte armonioase și la locul de muncă. Obțin cu ușurință ceea ce își propun. După o perioadă lungă de proiecte importante, acum este momentul să pornească într-o vacanță de neuitat. Există riscul să fie înșelați de persoanele în care credeau cel mai mult.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt pregătiți să traverseze o perioadă plină de negociere intenste. Vor avea parte de conștientizări, dar și revelații. Noi începuturi vor avea loc și pe plan personal începând cu data de 6 iulie. Obiectivele setate pentru un an întreg vor lua acum amploare. Vor duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus la începutul anului, însă vor suporta anumite costuri.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor fi inspirați în conversațiile cu cei din jur. Acumulează informații pe care nu le caută în mod special. Pe plan financiar vor descoperi lucruri pe care nu le voiau știute. Administrarea banilor devine din ce în ce mai dificilă. Pot avea parte de pierderi. La sfârșitul perioadei simt nevoia să facă un mic bilanț, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor să rememoreze trecutul, asta pentru că o persoană specială le invadează prezentul. Vor trebui să fie atenți la relația de cuplu. Dacă sunt probleme, trebuia să ia cele mai bune decizii pentru ei. Sunt sfătuiți să nu își laude prea mult partenerul de viață. Un nou proiect pe termen lung le poate aduce o dezamăgire.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se preocupă foarte mult de sectorul relațiilor sociale în această perioadă. Vor să petreacă timp îndelungat alături de prieteni. Rutina zilnică îi va plictisi însă la un moment dat. Unii dintre ei vor primi oferte noi pentru locuri de muncă, însă trebui să fie atenți la tipul de promovare. Meritele le sunt recunoscute oricum.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt invitați să discute cu cei din jur despre cele mai bune idei pe care ar putea să le implementeze. Este o perioadă perfectă pentru atingerea obiectivelor profesionale. Sunt pregătiți să-și analizeze și sentimentele față de persoana iubită, arată Astrology.com. Cei singuri își doresc să intre într-o relație și nu uită de poveștile care i-au făcut să sufere.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt pregătiți să-și analizeze situația financiară din ultima perioadă. Urmează o săptămână favorabilă pentru călătorii. Își schimbă viziunea asupra vieții. Sunt nevoiți să facă cheltuieli pentru casă, ceea ce îi sperie puțin. Se anunță un început nou în acest sens, dat fiind faptul că discuțiile în contradictoriu cu partenerul nu îi ajută.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt interesați să abordeze subiecte pe care nu le-au mai discutat până acum. Totul are legătură cu finanțele. Vor să rezolve un context pe care l-au tot amânat. Sunt atenți la mesajele pe care le primesc de la cei din jur. Este posibil să apară confuzii și neînțelegeri. Cei singuri caută puncte comune cu un posibil partener.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o perioadă intensă pentru colaborări. Vor semna contracte, vor discuta și vor ajunge într-un final la un acord. Dacă nu sunt atenți, este posibil să piardă mai multe discuții importante. Urmează o săptămână cu obiective de atins și pe plan personal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești caută să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur. Persoanele importante din viața lor îi sprijină la orice pas. Astrele spun că totuși trebuie să acorde o atenție deosebită comunicării. Din 6 iulie, cei singuri vor avea șanse la o activitate intensă pe plan amoros. Își vor demonstra abilități și talente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×