Reclamă

Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare

Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de sine. Au toate șansele să fie mai bine pe viitor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 6:32

Deși luna iulie se va simți ca o lună de relaxare și distracție pentru cei mai mulți nativi, ea va aduce cu ea și câteva teste pentru unele zodii. Lecțiile pe care le învață acum le vor permite să facă față provocărilor viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024

Este timpul ca aceste semne să se reconecteze cu stima de sine și să înțeleagă că au putere. Trebuie să știe că sunt curajoase și vor avea parte de succes doar dacă se bazează pe ceea ce știu. Luna iulie îi va învăța despre munca grea și disciplină.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Poate fi puțin copleșitor când Soarele și semnul tău dominant, Mercur, se află în partea cea mai întunecată a diagramei tale pe parcursul lunii. De asemenea, ai de-a face cu Saturn care se opune semnului tău. El va aduce conflicte în relații, în special cu Luna Plină din Capricorn.

Cu toate acestea, în prima parte a lunii astrele te vor jauta să depășești toate provocările. Soarele în Rac va aduce multă emoție în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, oamenii dragi îți vor acorda sprijinul lor. Acest ajutor se va simți ca o binecuvântare.

Reclamă

Marte este deja în Taur, oferindu-ți o mulțime de oportunități să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Când domnitorul tău intră în semnul tău pe 25, te vei simți mult mai mult în elementul tău. Poți începe să te pregătești pentru lumina reflectoarelor

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reclamă

Deși Soarele va face un trigon semnului tău în prima parte a lunii, a doua parte va fi o lecție despre gestionarea timpului. Această perioadă te va face mai conștientă de echilibrul pe care trebuie să-l aduci în viața ta. S-ar putea să fii foarte dornică să-i ajuți pe cei din jurul tău. Cu toate acestea, s-ar putea să te și întrebi dacă energia este reciprocă.

Odată ce Venus intră în Leu pe 11 iulie te vei putea concentra asupra propriei vindecări. Conducătorul tău, Jupiter, se află în zodia Gemeni, reamintindu-ți să-ți faci timp pentru tine și să dai prioritate îngrijirii de sine.

Saturn te-a împins să evoluezi, să-ți asumi mai multe responsabilități, iar sezonul Leului va fi o perioadă în care vei vedea dacă ai un echilibru în viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna începe cu Luna Nouă pe 5 iulie în semnul Rac, permițându-ți să îți înfrunți temerile și să afli mai multe despre puterea pe care o ai. Anul a fost un test pentru stima ta de sine, Saturn făcându-te să te îndoiești de ceea ce poți.

Cu toate acestea, energia de la începutul acestei luni va aduce claritate. Deși lucrurile pot fi copleșitoare pentru tine, înțelegi că, pentru a ieși din întuneric, vei avea nevoie de mai multă încredere.

Lucrurile devin mai clare odată ce Venus intră în Leu pe 11 iulie, iar Soarele îi va urma exemplul pe 22 iulie. Ambele tranzite îți vor permite să te simți în elementul tău și să reaprinzi acel sentiment de încredere. Vei face progrese în gândire odată ce Marte intră în Gemeni pe data de 20.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×