Reclamă

Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare

Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de sine. Au toate șansele să fie mai bine pe viitor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 6:32

Deși luna iulie se va simți ca o lună de relaxare și distracție pentru cei mai mulți nativi, ea va aduce cu ea și câteva teste pentru unele zodii. Lecțiile pe care le învață acum le vor permite să facă față provocărilor viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024

Este timpul ca aceste semne să se reconecteze cu stima de sine și să înțeleagă că au putere. Trebuie să știe că sunt curajoase și vor avea parte de succes doar dacă se bazează pe ceea ce știu. Luna iulie îi va învăța despre munca grea și disciplină.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Poate fi puțin copleșitor când Soarele și semnul tău dominant, Mercur, se află în partea cea mai întunecată a diagramei tale pe parcursul lunii. De asemenea, ai de-a face cu Saturn care se opune semnului tău. El va aduce conflicte în relații, în special cu Luna Plină din Capricorn.

Cu toate acestea, în prima parte a lunii astrele te vor jauta să depășești toate provocările. Soarele în Rac va aduce multă emoție în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, oamenii dragi îți vor acorda sprijinul lor. Acest ajutor se va simți ca o binecuvântare.

Reclamă

Marte este deja în Taur, oferindu-ți o mulțime de oportunități să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Când domnitorul tău intră în semnul tău pe 25, te vei simți mult mai mult în elementul tău. Poți începe să te pregătești pentru lumina reflectoarelor

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reclamă

Deși Soarele va face un trigon semnului tău în prima parte a lunii, a doua parte va fi o lecție despre gestionarea timpului. Această perioadă te va face mai conștientă de echilibrul pe care trebuie să-l aduci în viața ta. S-ar putea să fii foarte dornică să-i ajuți pe cei din jurul tău. Cu toate acestea, s-ar putea să te și întrebi dacă energia este reciprocă.

Odată ce Venus intră în Leu pe 11 iulie te vei putea concentra asupra propriei vindecări. Conducătorul tău, Jupiter, se află în zodia Gemeni, reamintindu-ți să-ți faci timp pentru tine și să dai prioritate îngrijirii de sine.

Saturn te-a împins să evoluezi, să-ți asumi mai multe responsabilități, iar sezonul Leului va fi o perioadă în care vei vedea dacă ai un echilibru în viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna începe cu Luna Nouă pe 5 iulie în semnul Rac, permițându-ți să îți înfrunți temerile și să afli mai multe despre puterea pe care o ai. Anul a fost un test pentru stima ta de sine, Saturn făcându-te să te îndoiești de ceea ce poți.

Cu toate acestea, energia de la începutul acestei luni va aduce claritate. Deși lucrurile pot fi copleșitoare pentru tine, înțelegi că, pentru a ieși din întuneric, vei avea nevoie de mai multă încredere.

Lucrurile devin mai clare odată ce Venus intră în Leu pe 11 iulie, iar Soarele îi va urma exemplul pe 22 iulie. Ambele tranzite îți vor permite să te simți în elementul tău și să reaprinzi acel sentiment de încredere. Vei face progrese în gândire odată ce Marte intră în Gemeni pe data de 20.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×