Reclamă

Horoscopul săptămânii 11 decembrie – 17 decembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii din zodiac vor avea un început excelent, iar horoscopul săptămânii 11 decembrie – 17 decembrie 2023 le aduce vești bune. Modificările astrale își vor spune cuvântul, astfel că Luna Nouă care intră în Săgetător pe 12 decembrie va avea cu siguranță un impact asupra zodiilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 decembrie 2023, 9:36

Lucrurile se pot schimba din 13 decembrie, atunci când energiile pozitive pot fi schimbate de planeta Mercur care retrogradează. Astfel, anumite etape financiare din viața nativilor vor fi date peste cap. De asemenea, emoțiile nu vor fi cele mai plăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 11 decembrie – 17 decembrie 2023

În această săptămână nu există zodie care să nu fie atinsă de mișcarea planetelor. Pentru următoarele trei săptămâni se vor produce schimbări majore. Vor avea loc preocupări legate de viitor, case, bunuri și relații personale. Se va cere astfel reevaluarea anumitor idei care nu mai dau roade.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cu Luna Nouă în Săgetător din 12 decembrie 2023, nativii Berbec își doresc aventuri și explorare. Vor să se elibereze de orice promisiune pe care au realizat-o în trecut. Sunt mânați de curiozitate și vor să realizeze cât mai multe lucruri într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, sunt sfătuiți de astre să-și înfrâneze impulsurile atunci când vine vorba despre planuri elaborate.

Reclamă

Precauți este cuvântul cheie atunci când vine vorba despre gesionarea finanțelor. În ceea ce privește deciziile importante în relații, acestea sunt de evitate pentru o perioadă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur simt nevoia să se retragă din tumultul vieții de zi cu zi și să-și analizeze viața. Cel mai important este să fie atenți la sentimentele proprii. Este o șansă unică pentru a-și revizui resursele și a vedea dacă este timpul să fie mai cumpătați. Sunt de evitat investițiile majore. În ceea ce privește anumite mișcări astrale, acestea aduc o nevoie mai mare de conexiune. Este important să existe comunicare în relații, dar și deschidere. Cei singuri pot aștepta începutul unei povești frumoase, spune Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt foarte dinamici în această perioadă. Vor să ducă multe lucruri la bun sfârșit, însă ajung într-un final să nu-și mai recunoască propria muncă. Trebuie să fie atenți la felul în care comunică cu cei din jur, asta pentru că riscă să ofere mesaje nepotrivite. Este important să aibă în jur oameni care îi susțin cu adevărat, altfel există riscul de a cădea în depresie.

Astrele îi vor ajuta să-și găsească parteneriate pentru sporirea resurselor financiare. În ceea ce privește relațiile, sunt gata să împărtășească momente de neuitat cu persoana iubită, arată Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac trăiesc o perioadă propice dezvoltării lor personale. Au șansa de a se face remarcați în sfera profesională și a-și demonstra cât este de important să-și comunice clar și răspicat anumite dorințe. Sunt sfătuiți să evite conflictele de orice fel. De asemenea, se pot adapta foarte ușor la schimbările create în cadrul locului de muncă. Atrele spun că este un moment oportun pentru investiții, însă la finalul acestei perioade trebuie să fie atenție și să gândească în perspectivă. În ceea ce privește relațiile, trebuie să-și găsească un obiectiv comun alături de partener.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își doresc o nouă perioadă de explorare. Luna Nouă în Săgetător le aduce dorință de afirmare. Este foarte important să-și comunice ideile și să nu lase loc de interpretări. În relațiile cu cei din jur se pot crea anumite confuzii. În ceea ce privește sfera financiară, aici poate fi vorba despre investiții majore. De asemenea, energia pe care o primesc din partea mișcărilor planetare se răsfrânge fără doar și poate în iubire. Astfel, este important să nu se renunțe la planurile de viitor.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalite. Ce spun astrele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt pregătiți să-și îndrepte atenția către dezvoltarea personală. Stabilirea unor noi obiective este acum mult mai clară. Este foarte importantă prudența în comunicare. Împărtășirea celor mai asunse gânduri cu cei din jur nu este tocmai potrivită în acest moment. În ceea ce privește resursele financiare, aici trebuie evitate riscurile.

Cheltuielile trebuie ținute sub control, fără a lua decizii impulsive. Pe plan amoros, în primele zile ale săptămânii va exista o claritate în cuplu și neînțelegerile vor dispărea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță încep această perioadă cu energie. Sunt conștienți de faptul că pot realiza orice își dorsc. Cu toate acestea, atunci când se apucă de un plan, se răzgândesc. Sunt sfătuiți să evite neînțelegerile în relații, dar și la locul de muncă. Pe partea financiară trebuie să evite conflictele cu colegii de muncă și să-și gestioneze bugetele. Luna Nouă le aduce oportunități de relații. Pentru cei singuri poate fi șansa de a întâlni pe cineva. Este important ca sinceritatea să fie cheia în orice situație.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion caută modalități prin care să-și îmbunătățească starea de spirit. Este momentul propice pentru a începe noi proiecte sau hobby-uri legate de un stil de viață sănătos. Mercur retrograd aduce mici modificări în planurile zilnice. Există șanse de colaborări inedite pe plan profesional, însă întotdeauna trebuie trebuie menținut un echilibru. În cazul relațiilor, trebuie acordată o mai mare atenție comunicării. Răbdarea este cheia în acest sens.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o explozie de energie în această săptămână. Sunt nevoiți să-și seteze obiective clare pe care să le urmeze îndeaproape. Mercur retrograd le aduce atenție asupra anumitor detalii și așteptări de viitor.

Trebuie evitate cheltuielile în exces, iar acest lucru poate fi realizat doar cu o planificare în prealabil. În relații trebuie evitate conflictele și tensiunile. Nu trebuie create așteptări majore care nu pot fi îndeplinite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au șansa de a-și schimba total relațiile personale. În primele zile ale săptămânii vor fi stabilite întâlniri, iar comunicarea va fi excelentă.

Mercur retrograd aduce noi proiecte care necesită o atenție deosebită. Soarele face cuadratură cu Neptun, astfel că joi este important echilibrul la locul de muncă, dar și în viața personală. Este o perioadă propice pentru a economisi anumite sume de bani. În ceea ce privește relațiile, pot exista neclarități în cuplu sau în ceea ce privește dorința de a cunoaște pe cineva important.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să-și îmbunătățească abilitățile sociale. Fac tot posibilul pentru a se îndrepta în această direcție. Nevoia de conectare cu cei din jur este acum mult mai profundă. Vor să-și exprime ideile într-un mod cât mai original.

Trebuie să fie atenți la cuvintele pe care le folosesc. În ceea ce privește sfera financiară, nu este o perioadă tocmai bună. Trebuie rezolvate anumite probleme mai vechi, asta dacă se dorește posibilitatea de noi negocieri.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești stabiliesc noi direcții profesionale și personale în această perioadă. Își regândesc motivațiile de viitor, dar și obiectivele. Mercur retroag aduce atenție în comunicare și acordarea unui echilibru major în viața personală. Este cazul să fie abordate investițiile în timp real. Gândurile și emoțiile trebuie exprimate cu mai multă băgare de seamă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×