Reclamă

Horoscopul săptămânii 13 februarie – 19 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 13 februarie – 19 februarie 2023 vine cu momente favorabile pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Pe de altă parte, vor apărea și clipe tensionate, cele în care va fi dificil să se ia o decizie. Cu toate acestea, astrele vor fi de fiecare dată acolo pentru a oferi ajutor. Nu trebuie să se insiste asupra lucrurilor care nu mai au rezolvare.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 februarie 2023, 8:03

Nativii au parte de schimbări pe toate planurile, surprize plăcute, dar și armonie în viața de familie. Dacă Taurii au un nivel ridicat de energie, Fecioarele tind să-și depășească un impas financiar major. În ceea ce-i privește pe Vărsători, aceștia reușesc să aibă parte de multe realizări. Dat fiind faptul că se apropie Ziua Îndrăgostiților, cei mai mulți își doresc timp petrecut alături de partener.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 13 februarie – 19 februarie 2023

Indiferent că este așteptată sau nu, Ziua Îndrăgostiților este aproape. Planeta iubirii, Venus, se întâlnește cu Neptun pe 15 februarie, acest lucru aducând în viața nativilor fantezii. Pe 16 februarie, Soarele îl întâlnește pe Saturn în Vărsător, spiritul datoriei fiind acum la mare căutare. Fiind vorba despre relații și dragoste, trebuie să se țină cont de faptul că acestea nu sunt un joc.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au șansa să aleagă între mai multe opțiuni. Dacă nu știi încotro să mergi de acum înainte, astrele îți vor sări în ajutor. Pe de-o parte, vrei să-ți schimbi viața, însă pe de altă parte ți-e simplu să trăiești într-o continuă dramă. Încearcă să te îndepărtezi de oamenii autoritari. Spre finalul perioadei vei simți o urmă de schimbare, atunci când Luna intră în Săgetător. Vei simți o ușoară apropiere în sfera relațiilor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai parte de o energie sexuală pe care ai evitat-o în repetate rânduri. Încearcă să înveți mai mult din greșeli și cel mai important, nu le mai repeta.

Conexiunea cu prietenii și viața socială sunt foarte importante pentru tine. Pot apărea mici probleme la locul de muncă din cauza aroganței de care dai dovadă. Din fericire, vei avea oportunitatea de a-ți pune la contribuție anumite talente. Sectorul financiar e pe cale să se schimbe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Va trebui să găsești o balanță între optimism și pragmatism în această perioadă, dragă Gemeni. Te vei afla în poziția privilegiată de a avea o ușoară organizare în ceea ce privește ambițiile de viitor, spune Yourtango.com. Dacă ai crezut că vei putea sări etape pentru a obține ceea ce îți dorești, te-ai înșelat. O energie armonioasă te va face să îmbrățișezi bucuria simplă, dragostea și grija de sine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de tensiune și dramă în relație, cu toate că se apropie Ziua Îndrăgostiților. Micile cadouri ajung să nu te mai impresioneze. Dacă vrei să scapi de anumite sentimente, ai șansa de a ți le exprima într-un fel creativ. Încearcă să nu te bazezi prea mult pe instinct. Vei simți o ușoară încordare la sfârșitul perioadei, ceea ce înseamnă că e posibil să ai nevoie de o vacanță. Ai grijă de sănătatea ta până nu este prea târziu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de o energie intensă în această perioadă. Din fericire, Neptun le va oferi șansa de a-și modifica această stare. Cu cât îmbrățișezi mai mult viața simplă, cu atât lucrurile dificile îți vor fi luate de pe umeri. Va fi dificil să eviți anumite conflicte, mai ales dacă simți o balanță care nu mai funcționează atât la nivel personal cât și profesional. Vei avea ocazia de a-ți îndrepta anumite greșeli, iar debutul ți-l vei face curând.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au tendința de a evita anumite lucruri urgente, asta pentru că-și doresc o pauză binemeritată. Cu toate că îți cauți scuze pentru perioadele dificile, știi bine că la un moment dat va trebui să înfrunți adevărul. Fii mai organizată, atât în gânduri cât și în acțiuni. Chiar dacă pare înfricoșător, vei simți imediat îmbrățișarea prietenoasă a tuturor astrelor care îți vin în ajutor, arată Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Emoțiile te vor cuprinde brusc în această perioadă. Simți nevoia de o schimbare, însă nu știi drumul pe care să apuci. Concentrează-te pe responsabilități și proiecte, astfel încât mintea să nu-ți mai joace feste. Încrederea de sine îți este știrbită de anumite evenimente. Te vei simți mult mai optimistă odată ce zilele lui Cupidon se vor îndepărta. Ai șansa de a te gândi la proiecte profesionale care îți vor aduce un profit uriaș.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion nu sunt în măsura de a identifica bagajele emoționale ale celorlalți. De cele mai multe ori sunt lăsați pe dinafară și asta îi aduce într-o stare de anxietate. Dă-ți șansa de a te concentra pe propriile nevoi, dar nu îi ignora pe ceilalți. O energie revigorantă te va cuprinde la finalul perioadei, atunci când o ieșire inopinantă îți va schimba multe perspective. Încearcă să faci diferența între iritare și stare de spirit în permanentă schimbare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se găsesc într-o stare anti socială în această perioadă. Cu toate că au așteptat Ziua Îndrăgostiților, simt că nu pot să facă niciun pas în această direcție. Plantele se aliniează doar pentru tine acum, așa că nu te simți vinovată dacă nu rezolvi o situație încă de la început. Cu disciplină și un strop de efort, responsabilitățile nu ți se vor mai părea atât de grele. Prietenii îți vor fi alături dacă simți că lucrurile scapă de sub control.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor încerca să evadeze din rutină în această perioadă. Încearcă să găsești modalități prin care să-ți stimulezi mintea pentru a putea lucra mai eficient. Conectarea cu prietenii ajută. De asemenea, o vacanță este ideală. Încearcă să-ți setezi anumite limite atunci când cunoști oameni noi. Nu oferi prea multe detalii despre viața ta. O schimbare serioasă în ceea ce privește relațiile amoroase se va vedea încă de la încept.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se simt extenuați. La locul de muncă au dat tot ce-au avut mai bun în ultima perioadă, iar acest lucru i-a adus în pragul tensiunilor în familie. O mână de ajutor vine de la o persoană neașteptată. În timp ce apreciezi eforturile celorlalți, nu uita că tot ceea ce te înconjoară este plin de frumusețe. Nu ar fi rău dacă ți-ai seta limite în ceea ce privește conexiunea cu ceilalți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai grijă că iei decizia corectă pentru a te înconjura cu cele mai potrivite persoane pentru starea ta din acest moment. Starea spirituală te va ajuta să meditezi asupra multor lucruri ce ți-au dat bătăi de cap. Încearcă să-ți plănuiești vacanțe singură pentru a vedea cu exactitate ce este important în viață. Vei vedea că schimbările nu apar peste noapte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×