Reclamă

Horoscopul săptămânii 16 octombrie – 22 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 16 octombrie – 22 octombrie 2023 vine cu vești bune pentru toate zodiile. Schimbările care vin în viața de cuplu, carieră, sănătate sau sfera financiară sunt acum evidente. Se schimbă vibrațiile astrale și trebuie să fim atenți la anumite aspecte pe care până acum nu le-am sesizat. Vezi despre ce este vorba în articolul de mai jos.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 octombrie 2023, 9:24

Cei mai mulți dintre nativi vor avea parte de emoții intense, asta pentru că din 22 octombrie, Mercur tranzitează zodia Scorpion. Se vor face vizibile dorințele ascunse, iar intuiția va fi cea predominantă. Capacitatea de concentrare va fi la cote maxime spre finalul perioadei, iar situațiile dificile vor avea răspunsuri concrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 16 octombrie – 22 octombrie 2023

Nativii din zodiac vor avea parte de câteva zile cu blocaje pe plan sentimental, asta pentru că vor evita să se gândească la lucrurile care îi rănesc. În cele din urmă, cele mai grele decizii vor trebui luate pentru pacea sufletească. Nu vor exista remușcări.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec nu vor avea șansa să-și ducă la final toate planurile pe care le au în această perioadă. Schimbarea de dispoziție va fi evidentă, iar agitația va crea confuzie în viața de zi cu zi. Astrele spun că nu trebuie să renunțe indiferent de situație. Lucrurile pe care și le doreau împlinite vor fi mai greu de acceptat, dar nu imposibil. În plan emoțional se va simți inspirația și dorința. Pentru cei singuri va veni momentul de a se face remarcați.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur adoptă un comportament intruziv în această săptămână. Indiferent că vorbim despre viața partenerului, a familiei sau a prietenilor, aceștia vor vrea să știe totul. Vor pune întrebări și se vor purta ca detectivii particulari.

Opinia celor din jur îi va deranja fără doar și poate. Vor trebui să-și impună singuri anumite limite în acest sens. Trebuie să-și găsească propriul stil de viață, fără a-și schimba starea de bine. Modul în care se raportează la cei din jur îi ajută să se descurce în viața de zi cu zi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de o săptămână agitată. Povestea lor de viață va putea fi transformată cu adevărat într-un film, asta pentru că nu le lipsește intriga. Cu toate că își doresc să se detașeze de persoanele care le fac rău, nu pot să ducă planul la bun sfârșit.

Se simt legați de anumite situații din trecut. Este important să asculte mișcările astrelor și să refacă traseul personal. Nu sunt indicate compromisurile în această perioadă, mai ales în plan personal.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își ghidează propria viață personală în funcție de lucrurile care se întâmplă pe plan profesional. Astfel, dacă ceva nu funcționează la locul de muncă se vor simți ineficienți și în relația de cuplu. De asemenea, cei singuri nu vor avea energia să-și caute partenerul mult dorit. Obiectivele pe care le au setate acum trebuie să fie separate și să nu se întrepătrundă. Nevoia de autodepășire va fi întotdeauna în viața lor, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Trebuie mențiun un echilibru, spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de două evenimente majore în această săptămână. Acest lucru îi va pune cu adevărat pe gânduri și vor trebui să răspundă la câteva întrebări esențiale despre viață. Vor descoperi lucruri pe care nu le știau despre sine și menirea lor pe acest pământ. Astrele spun că maniera în care vor reuși să gestioneze aceste situații îi va ajuta sau îngreuna pe viitor. Viața de cuplu stă atârnată de un fir de ață.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară simt nevoia de a-și depăși anumite limite în această săptămână. Când vine vorba despre cele mai importante relații din viața lor, continuă să rămână calmi și maturi. Cu toate acestea, problemele de la locul de muncă îi fac să aibă o schimbare bruscă de atitudine.

Indiferent de ceea ce se întâmplă, partenerul va rămâne întotdeauna persoana centrală în viața lor. Astrele spun că au nevoie de mai multă putere pentru a-și duce anumite idei la bun sfârșit.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de tot mai multe lucruri neplănuite în această săptămână. Acest lucru îi duce într-o stare de neliniște. Își alocă timp pentru a rezolva anumite probleme, însă de fiecare dată apar altele pe care nu le pot soluționa.

Simt că nu mai dețin controlul asupra propriei vieți și asta îi frustreasză. În cea mai mare parte a timpului simt că sunt înconjurați de negativitate, arată Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își pun relațiile în centrul vieții lor în această perioadă. Indiferent că vorbim despre relațiile de cuplu care reușesc să se sudeze sau relațiile familiale care sunt acum mult mai sincere, toate vor avea un impact pozitiv asupra lor.

Anumite contexte de la locul de muncă îi vor aduce într-o stare de frustrare, însă nu va dura mult până se vor redresa. Va fi nevoie de mult concentrare pe plan profesional.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au șansa de a-și îndeplini obiectivele pe plan profesional și de fiecare dată simt că sunt de neoprit.

Nu își doresc să stagneze, iar când acest lucru se întâmplă chiar și pentru perioade scurte de timp, se simt fără motivație. Astrele spun că trebuie să acorde și pauze orelor de muncă pentru a reveni la stare de motivație de la început, spune Yourtango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își schimbă modul de a comunica cu cei din jur, iar acest lucru se observă imediat. Relațiile se îmbunătățesc pe zi ce trece.

Au parte de un imbold din partea partenerului de cuplu și nu pot decât să se bucure. Se simt mai apropiați ca niciodată și de familie. Reușesc să împartă viața personală și cea profesională și să facă distincție între cele două.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător își găsesc împlinirea în relațiile de cuplu. De asemenea, cariera se află pe primul loc în viața lor. Vor realiza noi obiective și își vor da seama ceea ce îi face cu adevărat fericiți.

Se raportează întotdeauna la planurile fixe pe care și le-au setat și cunosc modalitatea perfectă de a ieși din zona de confort atunci când este cazul. Vor avea parte de forța interioară necesară.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc întotdeauna să se adapteze fiecărui context în care se găsesc. Saturn în zodia lor îi face să gândească într-un mod obiectiv zilele ce vor urma, iar acest antrenament îi va pregăti cu siguranță pentru un viitor mult mai intens. Nu trebuie să lipsească practica zilnică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×