Reclamă

Horoscopul săptămânii 18 septembrie – 24 septembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 septembrie – 24 septembrie 2023 aduce o perioadă destul de complicată pentru anumiți nativi din zodiac. Mulți dintre aceștia au nevoie de atenție exclusivă pentru a-și desfășura proiectele de zi cu zi. Gemenii vor avea dificultăți în acest sens.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 septembrie 2023, 9:08

Anumiți nativi vor avea parte de relații înfloritoarea. Vor cunoaște motivul pentru care se află alături de partenerii lor, iar sezonul Balanței le va deschide un drum important pentru viitor. Pe data de 23 septembrie are loc echinocțiul de toamnă, ceea ce înseamnă că zilele devin mai scurte, iar anotimpul mai rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 18 septembrie – 24 septembrie 2023

Spre finalul perioadei, Soarele formează un trigon cu Pluto, chiar înainte de a părăsi zodia Fecioară și de a intra în zodia Balanță. Acest aspect astrologic aduce putere în viața nativilor din zodiac. Este important ca energia acumulată să fie valorificată.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își arată natura ambițioasă în această săptămână. La locul de muncă vor prelua orice fel de sarcină, indiferent de natura acesteia. Odată cu echinocțiul de toamnă care are loc sâmbătă, anumite aspecte vor lua o altă întorsătură. Se va simți o altfel de conexiune cu partenerul de cuplu, trebuie doar să descoperi dacă este una pozitivă sau negativă. Pentru cei singuri, va veni o perioadă de cunoaștere. Nu este cazul să respingi noile persoane.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor să-și consolideze mai bine relațiile cu cei dragi. Legătura cu partenerul de cuplu este mult mai stabilă, fiind un adevărat punct de cotitură în viața lor.

Cu toate că nu mai este mult timp până la finalul anului, acum este cazul să realizezi acele proiecte pe care le-ai tot amânat. Fiind sezonul Balanței, vei putea lua cele mai echilibrate decizii în ceea ce privește viața ta amoroasă. Pentru cei singuri va apărea persoana potrivită la momentul potrivit.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor să impună limite celor din jur. Dat fiind faptul că oboseala acumulată își spune cuvântul, anumite măsuri trebuiesc luate cât mai curând pentru a nu se ajunge la epuizare. Anumite relații se vor dezvolta acum datorită conversațiilor profunde. E în regulă dacă devii vulnerabilă în fața celor dragi. Dat fiind faptul că va exista echinocțiul de toamnă, natura ta romantică va ieși la iveală.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt foarte ușor influențabili în această perioadă. Trebuie să fie atenți cu cine vorbesc și căreia persoane își destăinuie cele mai ascunse idei. Este necesat să te concentrezi asupra propriilor nevoi mentale și spirituale. Dacă vei intra în discuții lungi cu partenerul de viață, acum îți vei da seama dacă vă aflați pe aceeași lungime de undă. Chiar dacă ești singură, află mai întâi dacă te găsești în echilibru cu propria persoană înainte de a oferi șanse celorlalți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se bucură de o perioadă plină de momente romantice alături de partener. Sunt plini de creativitate și cunosc modalități perfecte de a-și surprinde persoanele dragi. Este recomandat să afli care dintre persoanele aflate în anturajul tău este cu adevărat prieten și cine este dușman. Pentru cei singuri, atracția sexuală este foarte puternică în această perioadă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară trec printr-o perioadă de confuzie. În viața persoanlă nu știu care este drumul pe care trebuie să meargă. Sunt zile în care îți dorești impunerea anumitor limite, însă nu știi de unde să începi cu acestea. Dacă lucrezi alături de partener, vei reuși să-ți îmbunătățești viața de cuplu, iar problemele zilnice vor deveni minore, arată Yourtango.com. Pentru cei singuri, anumite contexte la locul de muncă îi vor aduce mai aproape de o persoană cu potențial ridical.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt implicați în luarea mai multor decizii în această perioadă. Dat fiind faptul că modificările astrologice ajung în semnul loc zodiacal, vor exista schimbări în viața personală sau profesională. Pentru problemele deja apărute în cuplu, acum este momentul să iei deciziile de viitor. În caz contrar, te poți aștepta la despărțire. Dacă ești singură, bucură-te de clipele romantice petrecute alături de persoanele care îți încântă simțurile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de o dezamăgire în această perioadă. Cu toate acestea, noile perspective care apar la orizont le poate schimba ideea de viitor. Este cazul să te gândești și la momente simple de relaxare. Pot apărea nevoi profunde de conectare împreună cu o persoană dragă, indiferent că vorbim despre cineva din familie sau chiar partenerul de viață. Pentru cei singuri, este recomandată deschiderea la nivel emoțional.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își doresc să socializeze în această perioadă. Vei observa câte oportunități ți se creează în acest sens, iar aventura este la cote maxime. Alături de partenerul de viață îți poți reînnoi jurămintele sau poți pleca într-o scurtă vacanță, spune Astrology.com. Dacă nu te afli într-o relație, bucură-te de clipele neașteptate care îți vor încânta simțurile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se află într-o perioadă de analiză. Vor să afle dacă relația cu partenerul de cuplu mai funcționează sau trebuie oprită cât mai repede. Chiar de la sfârșitul săptămânii vor avea parte de informații noi ce îi vor transfera într-o altă lume. Se vor găsi într-o cu totul altă perspectivă. Este posibil să fie un moment bun pentru călătorii și regăsire de sine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător își doresc o altfel de conectare alături de partenerul de cuplu. La locul de muncă nu reușesc să își găsească liniștea, așa că vor lua în considerare o vacanță. Cu toate acestea, atunci când își vor da seama că anumite decizii au fost luate într-un mod impulsiv, energia se va modifica fără doar și poate. Sfera financiară aduce câteva probleme în acest moment.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de conflicte în cuplu, însă la locul de muncă lucrurile merg din ce în ce mai bine. Faptul că ți-ai demonstrat calitățile, te ajută în acest moment să ai liniște interioară. Cu toate acestea, traversezi o perioadă destul de confuză. Regăsești conexiunea spirituală după discuție cu un membru din familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×