Reclamă

Horoscopul săptămânii 19 august – 25 august 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Următoarea perioadă ajunge în viețile nativilor cu o încărcătură bogată. Horoscopul săptămânii 19 august – 25 august 2024 spune că Peștii au parte de noroc, iar Taurii trec printr-o perioadă de schimbare în carieră. Zile intense le așteaptă pe cele 12 zodii, așa cum sugerează astrele.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 august 2024, 9:08

Luna Plină din Vărsător pe 19 august 2024 îi va afecta pe nativi în funcție de problemele lor. Vor fi puși în fața unor situații destul de neașteptate și vor trece prin blocaje emoționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 19 august – 25 august 2024

Poate fi un semn că cei mai mulți se îndreaptă pe drumul cel bun. Spre finalul perioadei lucrurile se îndreaptă pentru cei care au nevoie. Astrele spun că nativii ar trebui să fie în continuare atenți la ceea ce se întâmplă în viețile lor personale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt focusați pe muncă în această perioadă. Luna Plină îi ajută să se concentreze asupra lucrurilor care îi interesează cu adevărat. Fac față unor situații stresante și astfel dovedesc că au capacitate de analiză. În cazul relațiilor personale, tot ceea ce s-a desfășurat până în prezent va avea și un sfârșit. Este important să-și păstreze calmul în continuare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor descoperi anumite oportunități în această săptămână. Atât pe plan personal cât și profesional se redescoperă. Totul va merita atunci când vor afla ce câștiguri au de pe urma anumitor schimbări de situație. Este important să ia o decizie extrem de importantă în următoarele zile. Capacitatea lor de a se concentra este mult mai mare.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni visează la vacanța mult dorită. Dacă pleacă în concediu, astrele spun că trebuie să aibă grijă cu cine se împrietenesc. Vor apărea mici neplăceri la locul de muncă, însă vor fi ușor de rezolvat. Se vor deplasa pentru treburi urgente doar atunci când este nevoie. Cei care au copii este important să fie atenți cum le vorbesc acestora pentru a nu pierde o legătură importantă care abia se formează.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se concentrează pe planurile de viitor alături de persoana iubită. Acum știu ceea ce își doresc cu adevărat așa că nu le este greu să pornească cu pași mici. Vor arăta faptul că s-au maturizat și își doresc să dea sfaturi și celorlalți în acest sens, arată Yourtango.com. Anumite probleme la locul de muncă le pot da bătăi de cap, însă nu este nimic de nerezolvat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au probleme cu relațiile de prietenie. Chiar dacă își caută oameni cu care să socializeze mai mult, le este dificil să se integreze în anumite grupuri. Va fi o săptămână interesantă pentru aceștia, dat fiind faptul că vor pune mare preț pe ceea ce realizează la locul de muncă. Au pierderi semnificative pe plan financiar.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară trec prin perioade destul de dificile în aceste zile. Se confruntă cu probleme pe plan personal, mai ales cei care abia au început o relație. Lucrurile par să nu meargă așa cum își doresc și ajung la epuizare destul de repede. În încercarea lor de a pune lucrurile la punct se pot lovi de situații neprevăzute.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își sărbătoresc cele mai multe dintre reușite. Încep să le meargă lucrurile așa cum își doresc și bucuria lor este pe măsură. Se apropie tot mai mult de oamenii pe care și-i doresc în preajmă fără prea mari eforturi. Vor trebui să găsească un echilibru și pe plan profesional. Câștigă mai mult și vor să se bucure de fiecare ocazie pentru a se răsfăța, spune Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de o săptămână agitată la locul de muncă. Reușesc să se mențină pe linia de plutire cu ajutorul celor dragi. Depun efort pentru cei din jur, chiar și atunci când aceștia nu o cer. Este important să fie foarte deschiși cu oamenii care intră în grupul lor de prieteni pentru a nu părea egoiști.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se confruntă cu o perioadă mai dificilă pe plan personal. Unele lucruri pe care le au de făcut îi agită, astfel că astrele le recomandă să ia anumite momente pas cu pas. Fac negocieri și au grijă ca totul să fie pus în ordine la locul de muncă. Le este foarte greu să comunice atunci când au nevoie, de aceea se bazează mai mult pe instinct.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au probleme cu banii în această perioadă. Nu au știut să-și gestioneze anumite cheltuieli așa că acum se limitează la anumite cumpărături. Nu-și mai pot forța norocul nici pe plan personal. Vor să găsească rezolvări la situații tensionate, însă uneori au nevoie de sprijin emoțional. Își pierd încrederea în ceea ce pot să aducă pe masă într-o discuție.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să demonstreze că au putere interioară. În această perioadă discuțiile pe care le poartă cu cei din jur le arată faptul că se pot înșela în anumite privințe. Le este teamă să ceară ajutorul și atunci când o fac sunt destul de sceptici. Sunt copleșiți de treburile la locul de muncă și vor să ia o pauză prelungită. De asemenea, în relații este important să nu se grăbească.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o săptămână foarte liniștită față de alte zodii. Au succes pe plan profesional, iar pe plan personal lucrurile merg ca la carte. Sunt susținuți necondiționat de cei din jur în vederea anumitor planuri de viitor. Vor să devină parte din anumite găști de prieteni, însă nu le este tocmai ușor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×