Reclamă

Horoscopul toamnei 2024. Zodiile care vor începe o nouă poveste de iubire

În a doua jumătate a anului, nativii vor fi mai încrezători în forțele proprii și se vor ghida după astre. Citește horoscopul toamnei 2024 și vezi despre ce este vorba pentru fiecare zodie în parte. Relațiile sunt trăite acum cu precauție, iar pe alocuri va fi vorba despre despărțiri.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 august 2024, 8:30

După o vară extrem de tensionată, toamna aduce liniște în casele unora dintre nativi. Mercur retrograd va aduce multe schimbări din punct de vedere astrologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul toamnei 2024

Se vor afișa trei eclipse în această perioadă. Este vorba despre două eclipsei de Lună pe 18 septembrie și 17 octombrie, dar și o eclipsă de soare pe data de 2 octombrie. Relațiile nativilor vor fi acum în atenția astrelor. Toate parteneriatele vor avea acum o nouă față.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor avea parte de multe evenimente în familie. Acest lucru le va schimba percepția despre viitor și îi va face mult mai precauți. Sunt prevăzute multe schimbări în gospodărie. Este nevoie de câteva îmbunătățiri pentru a reuși să treacă peste dezamăgiri.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au grija banilor în toamna anului 2024. Vor fi nevoiți să negocieze și să-și ceară drepturile, însă o vor face cu teamă.

S-ar putea să cheltuie mai mult decât își pot permite, însă asta pentru că descoperă anumite plăceri pe care până acum nu le cunoșteau.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de multe responsabilități în plus. Acest lucru îi frustrează și îi face să se gândească de două ori înainte de a lua decizii. În relații sunt sfătuiți să aibă grijă la buget, asta pentru că partenerul de viață le observă darea de mână. Este cazul să se maturizeze în mai multe privințe, însă vor vedea despre ce este vorba.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt preocupați de sănătate în această perioadă. Își pun la socoteală anumite drumuri către cabinetul doctorului, iar asta le poate face gaură în buget. Chiar dacă își doresc să se sacrifice pentru cei din jur, uneori este mai bine să se gândească și la propria lor viață. Sunt pregătiți pentru tot ce le rezervă viitorul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt preocupați de anumite probleme financiare care le-au dat ceva bătăi de cap și în lunile de vară. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc să nu exagereze de cele mai multe ori. Vor deveni mult mai puternici pe măsură ce timpul va trece, chiar dacă vor trebui să fie atenți la cei din jur și la ce îi obligă să facă în anumite circumstanțe, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt acum mult mai preocupați de legăturile amoroase. Pe plan social nu au niciun fel de problemă și se descurcă în orice situație. Vor avansa atunci când vorbim despre locul de muncă. Își schimbă domeniul sau poate doar vor să iasă în evidență atunci când sunt priviți de către șefi. Este nevoie de un singur lucru pentru a excela pe toate planurile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță caută să-și stabilească un program pe care să-l urmeze îndeaproape. Responsabilitățile pe care și le-au creat nu îi lasă să se bucure de ce este în jurul lor. Pot apărea anumite obstacole în calea fericirii lor. Este important să aibă încredere în ei înșiși și să se bucure la fiecare pas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion caută relații platonice, chiar dacă acest pas ajunge să le știrbească încrederea de sine. Sunt absolut convinși că primesc ajutor din partea astrelor. Lunile de toamnă vin încărcate cu multe proiecte profesionale, iar ei își doresc să se afirme. Adoptă o atitudine relaxată atunci când vine vorba despre mici probleme.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător caută să-și pună în aplicare anumite planuri, mai ales în ceea ce privește partea financiară a vieții lor. Toamna anului 2024 le aduce noi contexte de afirmare. Sunt forțați să fie mai răbdători și asta le va aduce o nouă perspectivă de viitor. Vor avea parte de agitație pe plan personal, iar cei din jur le vor scoate în evidență lucrurile pe care le arată în societate, spun cei de la Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se trezesc la realitate atunci când vine vorba despre relații. Problemele pe care le-au avut în trecut pare că acum nu mai contează atât de mult. Propriile sentimente par să îi sperie. În raport cu cei din jur se văd mult mai calmi. Caută apropierea unor rude, asta pentru că se simt singuri. La locul de muncă au parte de mai multe colaborări.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător intră în toamna anului 2024 plini de energie. Își dau arama pe față și se bucură la cote maxime de fiecare moment. Chiar dacă vor mai exista momente de respingere în relații, acestea se vor rispi destul de repede. În luna noiembrie au parte de multe începuturi profesionale care le vor scoate în față noi circumstanțe.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își schimbă complet gândirea în toamna anului 2024. Cei mai mulți adoptă o atitudine defensivă și nu reușesc să se calmeze indiferent de situație. Interesele profesionale sunt cele care primează în detrimentul celor personale. Sunt împăcați cu ceea ce trăiesc, astfel că nu trebuie să se scuze în nicio situație de viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×