Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna august 2024. Nativii vor avea parte de provocări

Ultima lună de vară vine cu pasiuni mistuitoare pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul dragostei pentru luna august 2024 și vezi despre ce este vorba. Zodiile își vor da liber sentimentelor și se vor lăsa duși de val.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 6 august 2024, 9:26

Indiferent de planurile făcute de nativi, acestea nu vor mai avea însemnătate odată ce vor traversa anumite bariere. Semnele că lucrurile se vor schimba vor fi foarte ușor vizibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna august 2024

Schimbările astrale și aspectele astrologice vor influența într-un mod direct zodiile. Vor fi provocate, dar vor avea parte și de oportunități pe care le-au așteptat multă vreme.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec capătă o energie nouă. Planurile personale vor deveni mult mai evidente în luna august. Dinamismul în relații le va aduce zâmbetul pe buze. Cu Venus care retrogradează în Rac vor apărea noi sentimente și nevoia de a rezolva anumite lucruri rămase în trecut. Este important să adopte o atitudine calmă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor să se desprindă de rutina zilnică și să-și caute alt drum în viață. Valorile și nevoile lor emoționale sunt complet schimbate. Este momentul perfect pentru a-și reevalua dorințele.

Fericirea îi așteaptă la o aruncătură de băț, astfel că nu trebuie să dispere.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se simt influențați de schimbările astrale, astfel că pun accentul pe comunicarea deschisă. Situații nerezolvate din trecut vin și în viața nativilor Gemeni. Este esențial să-și exprime sentimentele, altfel tot ei vor avea de suferit. Nu sunt pregătiți să lupte cu morile de vânt.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se află în fața unei perioade în care își reevaluează situațiile personale. Cei care își doresc pasiune în relații, caută să demonstreze acest lucru partenerului. Este clar că se află în momentul ideal pentru a clarifica diverse situații. Cei singuri vor face pași concreți înspre o posibilă relație de iubire.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea energie fără sfârșit în luna august. Vor atrage atenția celor din jur, asta pentru că ei caută iubirea la cote maxime. Indiferent de statusul din relații, Leii sunt sfătuiți să fie atenți și deschiși la nevoile celor din jur. Nu trebuie să fie prea autoritari cu parteneri de viață, spune Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară caută claritate mentală și abilitatea de a comunica într-un mod cât mai eficient. Vor să-și pună anumite relații într-o balanță și să vadă ce beneficii au din acestea. Este un moment sincer și deschis pentru viața sentimentală. Astrele spun că trebuie să se relaxeze. Nevoile emoționale pe care le au în prezent sunt diferite.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se simt provocați în relații. Caută să reaprindă flacăra și să se bucure alături de parteneri de cele mai frumoase zile. Caută de asemenea un echilibru în relațiile cu prietenii. Vor să ia inițiativa și să-și rezolve anumite probleme emoționale. Chiar dacă nu va fi ușor, vor avea șansa să-și demonstreze anumite puteri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor trăi fiecare zi la fel de intens. Reflectă asupra unor relații mai vechi și își dau seama cu ce au greșit. Este un moment propice pentru a se redescoperi pe sine. Astrele le recomandă să nu se judece prea aspru. Au șansa de a spune tot ceea ce gândesc într-o întâlnire cu un prieteni vechi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător caută relații mai puțin conflictuale. Astfel își vor reevalua dorințele de a petrece timp cu anumiți oameni. Își vor regăsi energia odată ce Marte intră în Leu și le va aduce momente fericite. Este clar că ar putea găsi un echilibru între ceea ce vor să exploreze și angajamentele zilnice, arată Yourtango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își reconfigurează relațiile. Aduc în prim-plan propriile nevoi și spun ceea ce gândesc. Se eliberează de răni mai vechi și își construiesc parteneriate sănătoase. Cele mai autentice atașamente îi vor face să fie extrem de împliniți. Relațiile din trecut le vor aminti câteva momente mai puțin plăcute.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt mai activi și caută pasiunea în relații. Vor să-și exprime sentimentele într-un mod diferit, însă nu știu cum să abordeze fiecare situație în parte. Caută să se conecteze cu partenerul la nivel energetic. Pentru cei singuri, va veni un moment important în viața lor.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și să se bucure de ceea ce trăiesc în prezent. Își clarifică sentimentele și caută să aducă armonie în cuplu. Pentru cei fără partener, va veni o perioadă încărcată de emoții la superlativ.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×