Reclamă

Ce zodii sunt în august 2024. Cei născuți luna aceasta sunt norocoși și ambițioși

Luna august este marcată de doi dintre cei mai puternici nativi din zodiac. Nativii născuți în această lună sunt considerați a fi norocoși, dar și foarte ambițioși. Descoperă și tu ce zodii sunt în august 2024. Află ce anume le rezervă astrele.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iulie 2024, 6:44

Zodia Leu și Fecioară este predominantă în luna august. Nativii din zodia Leului sunt celebrați între 23 iulie și 22 august, iar Fecioarele sunt celebrate între 23 august și 22 septembrie. Acești doi nativi sunt foarte diferiți, dar au, de asemenea, o mulțime de asemănări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodii sunt în august 2024

Zodiile lunii august știu cum să se afirme și să se remarce. Acești nativi sunt născuți sub o stea norocoasă și reușesc de-a lungul vieții să se impună în fața celorlalți.

Aceste zodii sunt puternice, muncitoare și nu se mulțumesc niciodată cu puțin. Vei vedea că Leii și Fecioarele se afirmă în poziția de lideri.

Pentru aceste zodii nimic nu este imposibil, iar viața este un șir de provocări pe care abia așteaptă să le depășească și să cucerească cele mai înalte culmi.

Prima parte a lunii august este marcată de nativul din zodia Leului. Leii sunt pregătiți pentru face față tuturor provocărilor.

Reclamă

Aceste zodii sunt născute sub un semn de foc. Focul este distinctiv pentru acest nativ și îl ajută să aibă o forță incredibilă și o putere remarcabilă de exprimare.

Planeta conducătoare a Leului este Soarele. Forța Soarelui îi ajută pe nativii din zodia Leului să împartă din lumina lor în viața celorlalți. Personalitatea puternică a leului este influențată, de asemenea, de energia pe care o primesc de la Soare.

Leii se vor face întotdeauna remarcați și vor reuși să atragă atenția cu ușurință asupra lor. Leul are o putere uriașă de decizie și știe cum să se impună indiferent de circumstanțe, scrie YourTango.com. Loiali, puternici, determinați să reușească, Leii sunt adevărați lideri.

Reclamă

Cea de-a doua parte a lunii august este marcată de Fecioară

Luna august este marcată și de nativul Fecioară. Fecioarele sunt semne zodiacale amabile, prietenoase și corecte.

Aceste zodii sunt întotdeuna pregătite să ofere o mână de ajutor atunci când cineva are nevoie. Elementul acestui nativ din zodic este pământul.

Este unul dintre motivele pentru care Fecioarele sunt considerate a fi realiste, cu picioarele pe pământ și orientate către adevăr și dreptate.

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt corecte și le oferă celorlalți un sentiment de încredere. Planeta conducătoare a Fecioarelor este Mercur.

Datorită ajutorului astral primit de la Mercur, Fecioarele înțeleg cu ușurință sentimentele persoanelor din jurul lor, sunt atente la detalii și fac conexiuni logice cu rapiditate. Loialitatea celor din jur joacă un rol extrem de important în viața unui astfel de nativ.

Fecioarele vor căuta mereu tot ce este mai bun în oamenii din jurul lor. Fecioarele sunt ghidate de altruism, după cum scrie Parade.com.

Acești nativi privesc lumea cu ochi blânzi și încearcă să găsească frumosul în tot ceea ce îi înconjoară. Te poți considera o persoană norocoasă dacă reușești să ai un astfel de nativ în viața ta.

Când vine vorba de prietenii și relații amoroase, Fecioarele știu cum să iubească și să ofere afecțiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×