Reclamă

Horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Toate zodiile vor avea parte de mai multe zile încărcate din punct de vedere astrologic. Citește horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2024 și vezi despre ce este vorba. Toți cei 12 nativi vor trece prin schimbări, în funcție de întâmplările din viețile lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 iulie 2024, 9:15

Anumite zodii vor avea parte de colaborări pe plan profesional, pe când altele își vor găsi adevărata dragoste. În funcție de proprități, acestea vor știi cum să treacă peste obstacole. Este o perioadă excelentă pentru a profita de ceea ce le rezervă astrele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2024

Unii vor învăța cum să depășească anumite conflicte. De asemenea, își vor dori menținerea relațiilor cât mai pozitive. Schimbările importante își vor face simțită prezența abia când totul va căpăta o notă de liniște.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt puși la grea încercare pe plan profesional. Vor prezenta proiecte sau unii dintre aceștia se vor gândi să-și schimbe perspectiva. Certurile cu colegii i-au adus într-un stres permanent. Vor să arate că merită să fie aleși și pe plan personal. Gesturile îndreptate către partener își vor spune cuvântul. Eforturile lor constante vor fi răsplătite.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur încep săptămâna cu schimbări importante pe plan personal. În dragoste, cei mai mulți se vor gândi că au dat lovitura. Fericirea care îi înconjoară poate fi văzută foarte ușor cu ochiul liber. Au toate șansele să-și construiască un viitor așa cum și-l doresc din acest punct de vedere, spun cei de la Yourtango.com. Cei singuri vor arunca pe masă armele seducției.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Pentru nativii Gemeni săptămâna începe cu schimbări importante în carieră. Vor să-și schimbe locul de muncă și această idee nu le dă pace de multă vreme. Este cazul să înceapă un proiect drag la care s-au gândit pentru o lungă perioadă de timp. Frustrările pe partea sentimentală apar atunci când petrec prea mult timp cu propria persoană.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de o săptămână mai mult liniștită, fără schimbări evidente pe plan profesional. Își desfășoară activitățile într-un ritm mai lent ca de obicei. Cu toate că este ultima lună de vară, își doresc să profite la maximum de ultimele clipe călduroase. O vacanță îi va scoate cu siguranță din zona de confort. În ceea ce privește relațiile, unii nativi vor trece printr-o criză.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu trec printr-o săptămână extrem de agitată. Apar schimbări în viața lor atât pe plan profesional cât și personal. Ies foarte des din zona de rutină și își doresc o schimbare de perspectivă, arată Astrology.com. Oportunitățile care se ivesc în ultima perioadă îi ajută să regândească traseul pentru viitor. Astrele favorizează apariția unor șanse uriașe de colaborare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte tensionați în această săptămână. Poate că relația de cuplu nu mai funcționează ca înainte, însă aceștia nu își pierd speranța. Este posibil să arunce cuvinte pe care ulterior să le regrete. Este important să abordeze situațiile cu mai mult tact.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță încep săptămâna cu vești excelente. Este posibil să primească o primă de la locul de muncă. Așteaptă acest eveniment cu foarte mare interes după ce o bună perioadă și-au pus mai multe întrebări legate de situația financiară. Astrele îi îndeamnă să-și pună ordine în gânduri și să vadă cu exactitate ceea ce își doresc. Nu este cazul să trăiască într-un mediu toxic.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt cei mai îndreptățiți să adopte schimbări majore în viața lor. După o perioadă în care și-au căutat perechea perfectă, acum este cazul să cunoască exact ceea ce își doresc. Își vor căuta noi pasiuni și vor încerca să uite de momentele stresante. Indiferent de modalitatea pe care o vor alege, se vor îndepărta tot mai mult de ceea ce cred cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător trăiesc o perioadă destul de aglomerată. Mulți vor trebui să treacă anumite teste. Poate fi vorba despre intrarea la facultate sau chiar un alt job. La un moment dat, oboseala își va spune cuvântul iar asta se va vedea ușor în acțiunile întreprinse de Săgetători. Își vor da seama cum anume nu dau randament și vor schimba situația.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt cei mai norocoși în această săptămână. Le merge foarte bine atât în carieră cât și în relații. Cei care au deja un partener vor fi răsfățate și se vor lăsa conduse într-o lume plină de frumos. Pentru cei care caută marea dragoste, aceasta îi așteaptă mai aproape decât cred. Au toate șansele să avanseze acolo unde își doresc.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător trec printr-o săptămână destul de dificilă. Este posibil ca unii dintre ei să pună punct unor relații toxice. Au curajul de a vorbi după lungi perioade în care s-au simțit amenințați. Își vor dezvălui un secret, iar asta îi face mai puternici ca niciodată. Scapă de o povară atunci când stau la discuții interminabile cu o rudă apropiată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești vorbim despre o săptămână cu schimbări pozitive. Relațiile cu persoana iubită se îmbunătățesc, iar afacerile continuă să prospere. Finalul verii aduce cu sine și vești neașteptate. Nu va trece mult fiecare va dori să-și arate realizările din ultima vreme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×