Reclamă

Horoscopul săptămânii 19 iunie – 25 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 19 iunie – 25 iunie 2023 vine să le testeze răbdarea nativilor din zodiac. Unii dintre aceștia vor să-și găsească liniștea și pacea, iar alții vor doar să se distreze. Fiecare va încerca acum să-și organizeze timpul în detrimentul personal. Astrele le vor fi alături ori de câte ori vor avea nevoie. Această perioadă vine cu o energie foarte bună.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 iunie 2023, 9:31

Este cu adevărat mai interesantă pentru unele zodii. Acestea vor avea parte de schimbări pe plan personal. Un ajutor divin le poate aduce noroc, indiferent de circumstanțe. Pe plan profesional vor exista câștiguri majore, asta pentru că oportunitățile nu se lasă așteptate. Este o perioadă intensă marcată de planeta Neptun. Cât despre Saturn, aceasta retrogradează în Pești, ceea ce ne aduce o mai mare responsabilitate atunci când vine vorba despre relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 19 iunie – 25 iunie 2023

Cu horoscopul săptămânii vine și solstițiul de vară, mai precis cea mai lungă zi din an. Astrele vor crea nativilor o mai mare sensibilitate, dar și emoție.

Poate fi vorba despre proiecte care trebuiesc finalizate, planuri pe care de multă vreme nu a mai fost pusă presiune și idei care să se concretizeze într-un final.

Indiferent de situație, nativii vor simți apropierea de cei dragi mai mult ca niciodată. Noi relații se întrevăd la orizont pentru cei singuri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt mânați de creativitate în această perioadă. Vor să realizeze planuri pe care le-au lăsat foarte multă vreme în așteptare.

Dacă unii se vor înscrie la cursuri de perfecționare, alții își vor deschide propria afacere. Important este să nu-și piardă dorința de a reuși, chiar dacă se vor ivi și responsabilități. Distracțiile vor fi la orice pas în această perioadă însă este ideal să se evite situații care pot crea obiceiuri mai proaste. Când vine vorba despre cheltuieli, acești nativi știu că trebuie să se organizeze.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor să demonstreze că au o abordare mai practică, atât la locul de muncă cât și în viața personală. Cei dragi vor simți energia pe care aceștia o emană, fără să fie sufocați.

Este posibil să-ți mărești grupul de prieteni, asta pentru că participi la cursuri sau întâlniri. Este un moment potrivit pentru a fi mai sociabilă ca de obicei. Dacă primești invitații în cadrul unor petreceri ar fi bine să le accepți. Nu poți ști niciodată ce se va întâmpla de acolo.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni descoperă în această săptămână că energia lor nu are limite. Este posibil ca o schimbare de perspectivă să aibă legătură cu toate planurile de viitor. Dacă trebuie să te împarți în mai multe direcții, ai grijă pe care dintre acestea o urmezi fără greșeală, spune Astrology.com.

Ești nevoită să fii atentă la semnele pe care ți le trimit astrele, în caz contrar momentele perfecte se pot transforma în clipe de groază. Te vei bucura de câteva zile de relaxare. Ai șansa să călătorești cu persoana iubită într-o locație pe care până acum doar ați visat-o.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt inspirați și vor să pună în practică mai multe idei fantastice. Dacă vrei să începi un nou capitol în viața ta, ai grijă ca de data aceasta să documentezi totul. Un jurnal ar fi perfect pentru început. Dacă nu ești obișnuită să-ți notezi gândurile, poți să iei în calcul și alte posibilități. Pe plan profesional, succesul este mult mai aproape decât credeai.

Ești activă și sectorul prieteniei se schimbă și el. Este un moment ideal pentru a cunoaște oameni noi de la care să înveți diverse meseri sau chiar idei de afaceri.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se gândesc mai mult la viitor în această perioadă. Ești pregătită să faci schimbări majore în locuința ta, poate chiar să îți găsești un alt loc pe care să-l poți numi acasă. Soluții la problemele tale nu vor veni decât mult mai târziu.

Ești pregătit să-ți construiești propria afacere, însă simți nevoia să te consulți și cu prieteni apropiați sau familie. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ideal este să te alături unei echipe ce are aceleași valori și principii similare cu ale tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor fi observați la locul de muncă mai mult ca niciodată. Eforturile pe care le-au depus în ultima perioadă se vor vedea fără doar și poate. Pot avea parte chiar și de o mărire de salariu. În orice caz, o formă de recunoaștere a muncii prestate.

Ideea de socializare se dezvoltă mai mult, iar numărul de prieteni ar putea crește constant, arată Yourtango.com. Este o perioadă oportună pentru a învăța lucruri noi, dar și pentru a pleca în vacanțe neplănuite. Dacă vrei să-ți extinzi orizontul prin cunoștințe noi în diverse domenii, cursurile sunt cea mai bună idee în acest sens.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se vor simți foarte siguri pe propriile idei. Pot dezvolta de aici o întreagă poveste. Convingerile pe care le ai nu vor putea fi dărâmate prea ușor. Ai șansa de a obține resurse financiare impresionante.

Poți primi vești din partea unor prieteni ce îți vor doar binele în această perioadă. Este posibil să îți schimbi și locul de muncă. Poate o nouă echipă sau un nou șef te va ghida să-ți găsești încrederea de care ai nevoie.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion trebuie să fie atenți la semnele pe care le transmite universul în această peioadă. Lucrurile se vor schimba foarte ușor, atât la nivel psihic cât și fizic. Ești pregătită să-ți schimbi complet stilul de viață. Dacă ai rețineri în acest sens, gândește-te încă o dată care este ideea de la baza căreia ai pornit. Dacă te afli într-o relație, cel mai probabil partenerul te va susține în tot ce ți-ai propus. Dacă ești în căutarea dragostei, ai șansa s-o găsești foarte curând.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt predispuși să-și refacă grupul de prieteni. În cazul în care ești singură, în căutarea unui partener, trebuie să știi că energia pe care o emani acum este una positivă.

Dacă te afli deja într-o relație, ai parte de multe surprize din partea partenerului de viață. Este activă casa muncii și a relațiilor, ceea ce te va aduce la un nivel de maturitate crescut. Este momentul să te ocupi de activități care îți solicită mai puțin partea emoțională.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc acum să găsească noi modalități prin care să-și construiască încrederea de sine. Te poți înscrie la cursuri de dans sau meditație. Este posibil să te simți atrasă de practicile spirituale. Este momentul oportun pentru a-ți crea un stil de viață sănătos.

Săptămâna debutează cu informații prețioase pe care le păstrezi cu sfințenie. Un prieten apropiat vine să-ți ofere câteva idei care te pot ajuta pe viitor. La locul de muncă întâlnești o persoană care îți schimbă cu totul modul de a gândi sau de a privi lucrurile.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își trăiesc acum visele pe care și le-au creat cu ceva vreme în urmă. Este momentul să discuți cu persoana iubită despre lucrurile care te apasă.

Accesezi resurse la care până acum nu te gândeai. Dacă ești în căutarea iubirii, trebuie să știi că universul lucrează pentru tine. Găsești sprijin moral și financiar din partea celor dragi, iar cei din familie știu exact cât de mult spațiu trebuie să-ți ofere pentru a nu se simți constrânsă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt mult mai contectați la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Pot consolida relații pe care până acum le-au neglijat. Câștigi respectul celor din jur, asta pentru că muncești din greu să-ți păstrezi o imagine demnă.

Uneori acest lucru poate fi obositor, mai ales dacă știi că nu ai nimic mai mult de demonstrat. O șansă unică se va ivi pentru tine, însă trebuie să o examinezi cu atenție. Doar tu știi ceea ce ți se potrivește cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×