Reclamă

Horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022 aduce multe vești excelente pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de oportunități pe plan profesional. Astrele spun că este o săptămână ce ar trebui dedicată planurilor materiale.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 septembrie 2022, 6:07

Nativii din zodiac se bucură de o toamnă cu totul deosebită. Aceștia au șansa să-și schimbe gândirea și ideile și să intre în spiritul antreprenorilor de succes. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe unii dintre aceștia să nu uite de planurile pe care și le-au trasat anterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022

Horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022 vine cu multe provocări pentru nativii care se gândesc la relații de lungă durată. Aceștia trebuie să se organizeze rapid și să-și consulte încă o dată calendarul provocărilor. Cei mai mulți se vor bucura de o săptămână intensă din punct de vedere emoțional.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna aceasta vei vrea să dai frâu liber sentimentelor. De aceea tu vei fi cea care va încerca primul pas. Totuși, nu trebuie să te descurajezi dacă vezi că ești respinsă. Prin urmare, astrele te vor împinge de la spate pentru a-ți oferi încredere. Ești într-o formă fizică excepțională și acest lucru te poate ajuta mental să treci mai departe. Berbec, barierele pe care ți le setezi, pot fi ușor de trecut acum.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Orice ai face săptămâna aceasta, vei dori să rămâi pe o linie de plutire. Vei fi înconjurată de prieteni, ceea ce îți va oferi o stare de confort.

Conversațiile cu aceștia îți vor aduce încrederea de care ai nevoie. Nu te ascunde, asta pentru că e vremea să lași la iveală tot ce ai tu mai bun. Îți lipsește doar primu pas de care ai nevoie în orice fel de relație. Relaxarea este răspunsul acum.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe parcursul acestei săptămâni nu vrei să ai de-a face cu cei din jur. Te ascunzi în carapace și vrei să fii lăsată în pace. Dacă simți că nu poți purta o conversație normală, atunci i-ați timpul necesar doar pentru tine. Vei primi în cele din urmă laudele pe care le cauți. Dacă vrei să evadezi din cotidiant, astrele te sfătuiesc să îți găsești cât mai repede oportunitatea.

Află care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristici.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022 spune că acum este momentul să realizezi tot ce ți-ai propus din punct de vedere profesional. Cele mai multe laude din partea șefilor vor veni chiar la sfârșitul perioadei, arată Yourtango.com. În ciuda prietenilor care te ademenesc în vacanță, tu continuă să dai totul pentru proiectele în care ești implicată. Astrele recomandă o vacanță. Pe de altă parte, dacă ai totul bine pus la punct, într-un final te poți bucura și tu de ceea ce ai realizat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai putea să începi dieta pe care ai amântat-o toată vara. De asemenea, vrei puțină liniște pentru a te concentra pe studiat sau chiar căutarea unui nou loc de muncă. Intuiția ta te îndreaptă către locuri de muncă ce necesită prezența constantă la birou. Îți dorești noi legături, indiferent că vorbim despre prietenii sau relații amoroase.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta este o săptămână activă pentru tine. Te simți împlinită pe toate planurile și simți că poți reuși orice îți propui. Vrei să încerci rețete noi, îți dai seama că ai mai multe calități decât defecte și vrei să fii în centrul atenției prietenilor.

Ai nevoie de toate acestea pentru a merge mai departe. Imaginația ta zburdă și ești gata să pășești către viitor cu încredere de sine, spune Astrology.com. Nu trebuie să te lași bulversată de vorbele celor din jur. Astrele îți sunt alături la fiecare pas.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acum este momentul să uiți de problemele din trecut. Nu trebuie să pui la suflet nimic din ce ai auzit până acum. Chiar dacă vacanța s-a încheiat, te reîntorci la muncă doar cu amintiri frumoase. Familia și prietenii îți sunt alături și te sprijină la fiecare pas.

Toate șansele ca în această perioadă să îți întâlnești sufletul pereche sunt aproape de tine, arată horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Săptămâna aceasta îți aduce griji și probleme la locul de muncă. Orele libere pe care voiai să ți le asumi de ceva vreme s-au transformat în noi oportunități de a-ți demonstra eficiența. Toată lumea știe câtă dăruire pui în tot ceea ce faci, este cazul să îți oferi o răsplată. Starea ta emoțională din prezent te face să te gândești la lucruri pe care nu le vrei neapărat înfăptuite. Ascultă-ți instinctul și urmează-ți inima. Familia îți va fi întotdeauna aproape atunci când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Faptul că ești o persoană extrovertită, nu îți dă dreptul să te porți fără manière cu personaele din jurul tău. Dacă îți pierzi controlul asupra anumitor decizii, atunci ar fi mai bine să petreci o bună perioadă de timp pe cont propriu.

Partenerul de viață îți vede atitudinea și încearcă să te aducă pe un făgaș normal. În loc să-i mulțumești, îl întâmpini în aceeași atmosferă sufocantă. Astrele spun că și sănătatea are de suferit de pe urma acestor crize.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să te detașezi de toate problemele întâmpinate în perioada ce a trecut. Dacă persoanele din viața ta te consideră o legătură distructivă, atunci poate că nu ai exemplificat în totalitate ceea ce îți dorești cu adevărat de la ele.

Restabilirea echilibrului pe plan amoros este un plan de care trebuie să te ții cu tărie. Horoscopul săptămânii 19 septembrie – 25 septembrie 2022 spune că tu ești în control asupra propriei vieții și până la urmă știi cu siguranță care sunt deciziile bune pe care trebuie să le iei. Este timpul să renunți la mâncărurile nesănătoase.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni te vei concentra să găsești liniștea sufletească. Dacă până acum te-ai concentrat pe ceea ce își doresc ceilalți, acum a venit momentul să privești în casa ta. Vei ajunge cu ușurință la planurile mult visate, asta dacă nu te mai abați de la drum.

Nu ai dificultăți în a-ți exprima dorințele, însă atunci când vine vorba despre relații, te simți de fiecare dată mult mai stingherită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână ar trebui să ai grijă ce faci, pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta în perioada următoare. Astfel, prezența ta în grupul de prieteni poate afecta starea celor prezenți fără ca tu să realizezi acest lucru. Nu este cazul de vreo schimbare a strategiei, ci pur și simplu trebuie să renunți la a mai încerca să fii altcineva decât ești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×