Reclamă

Horoscopul săptămânii 2 septembrie – 8 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Schimbările vin pe toate planurile pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 2 septembrie – 8 septembrie 2024 și vezi ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte. În această perioadă au loc trei evenimente astrologice majore.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 septembrie 2024, 9:21

Este vorba despre Pluto care revine în zodia Capricorn, dar și Luna Nouă în zodia Fecioară și Marte care intră în zodia Rac. Află ce înseamnă aceste evenimente pentru nativi și cum vor percepe anumite momente importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 2 septembrie – 8 septembrie 2024

Unele zodii vor descoperi adevăruri importante în această perioadă. Pentru cei mai mulți nativi nu vor fi vești prea plăcute, însă vor ști cum să le gestioneze la momentul potrivit.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se regăsesc într-un moment important. Se reinventează și vor să demonstreze lucruri importante. Sunt plini de energie și determinați să nu lase nimic la voia întâmplării. Acțiunile lor îi ajută și pe ceilalți. Caută să fie înconjurați doar de oameni valoroși, astfel își văd și ei adevărata valoare. Se bucură de un regim de viață mult mai sănătos.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se schimt pregătiți să intre într-o etapă a schimbărilor pe plan personal. Caută să se îndepărteze de oamenii care le-au făcut rău. Sunt apropiați de familie și discută cu cei apropiați lucruri importante. Chiar dacă până acum se simțeau blocați spre a spune adevărul, iată că de data aceasta nimic nu le mai stă în cale. La locul de muncă descoperă o nouă dinamică.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni devin mai interesați de sectorul financiar. Se pregătesc să facă o investiție majoră. Lasă în urmă foarte multe distrageri și se concentrează spre atingerea unui țel măreț. Elimină din viața lor lucrurile sau oamenii care nu le aduc beneficii. Chiar dacă până acum mergeau pe anumite tipare, iată că de ceva vreme s-au îndepărtat de ceea ce credeau că le face bine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac urmează o perioadă în care își revizuiesc relațiile cu cei din jur. Află că nu au avut un comportament prea decent față de anumite persoane pe care le considerau apropiate. Se deschid noi etapee în sectorul gândirii și al dezbaterilor, arată Astrology.com. Sunt maeștri în arta comunicării, așa că nu va fi o problemă pentru ei. Au impulsul de a acționa fără să gândească, însă reușesc să țină pasul cu cei din jur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu deschid noi etape pe plan fizic și emoțional. Caută să se apuce de sport, să aibă o viață mai sănătoasă. Se înconjoară doar de persoane care sunt deschise către viitor. Vine o săptămână încărcată cu dialoguri. Discuții despre anumite proiecte sau investiții îi pot obosi. Finalizează anumite proiecte și se simt mândri de ceea ce au realizat până acum.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte siguri pe principiile lor și nu lasă pe nimeni să le calce în picioare. Au planri de viitor și încearcă să le realizeze cât mai plini de energie. Vor să-și lărgească cercul de prieteni, așa că întâlnirile pe care le organizează cu foști colegi sau prieteni îi ajută în acest sens. Situația lor financiară se poate schimba imediat dacă nu sunt atenți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță revin pe un drum pe care nu au mai călcat de multă vreme. Se simt constrânși de anumite situații, însă de data aceasta au soluțiile pregătite. Vor să reia un procesc de transformare. Se simt mult mai echilibrați. Au aspirații profesionale înalte și vor să ducă până la capăt multe dintre obiective, spune Yourtango.com. În sfera relațiilor sunt sfătuiți să aibă grijă cei care se află deja într-un cuplu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își iau inima în dinți și sunt pregătiți să-și formeze un discurs aparte. Este vorba despre rezolvarea problemelor în relații. De asemenea, aceștia sunt invitați să acționeze și să se îndepărteze de oamenii care nu îi ajută în atingerea obiectivelor finale. Finalul de săptămână le aduce mai multă frustrare. Anumite dezamăgiri din trecut îi prind într-o perioadă mai puțin plăcută.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au foarte multe lucruri de rezolvat în sectorul aspirațiilor profesionale. Au nevoie de organizare și concentrare. Obiectivele profesionale sunt noi și mult mai dificil de atins. Caută să se transforme complet și să-și schimbe modul de abordare în relații. Se anunță schimbări majore pe plan sentimental, însă nu trebuie să se sperie. Anumite proiecte se pot materializa dacă dau dovadă de răbdare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se găsesc într-o perioadă a transformărilor profunde. Noi etape snt și în sfera profesională. Vor exista diferențe de opinii cu anumiți oameni, însă se vor rezolva rapid. Astrele le sunt alături, mai ales că aceștia au acum curajul de a spune ce gândesc fără nicio grijă. Vor exista conflicte cu superiorii, însă nimic îngrijorător. Până la urmă, adevărul va ieși la iveală.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt determinați să încheie anumite relații din trecut și să lase totul în seama evoluției. Pentru a trece la o nouă etapă au nevoie de clarificări profunde. E important să renunțe la atașamente care nu le fac bine și să caute relații mai pozitive. Relațiile cu colegii de la locul de muncă pot deveni conflictuale. Spre finalul săptămânii au parte de o surpriză.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se întorc pe un drum unde mai au foarte multe probleme de rezolvat. Se concentrează pe anumite domenii și nu lasă nimic la voia întâmplării. Urmează o perioadă de aventură și distracție, iar asta îi face să fie mult mai încrezători în forțele proprii. Un eveniment din viața lor îi ajută în sfera financiară. Vor primi o sumă importantă de bani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×