Reclamă

Ce zodii sunt în septembrie 2024. Cei născuți luna aceasta sunt muncitori și ambițioși

Astrologii au vorbit despre ce zodii sunt în luna septembrie 2024. Această lună vine cu doi nativi extrem de muncitori și de ambițioși. Ei reușesc să se afirme din toate punctele de vedere și să iasă în evidență cu ușurință.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 august 2024, 6:35

Luna septembrie este marcată de doi nativi importanți din zodiac. Septembrie debutează cu sezonul Fecioarelor. Sezonul acestor nativi începe pe 23 august și se încheie pe 22 septembrie. Ulterior, septembrie se continuă cu nativii Balanță. Sezonul Balanțelor începe pe data de 23 septembrie și se încheie pe data de 22 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodii sunt în septembrie 2024

Luna septembrie este dominată de Fecioare. Acești nativi sunt considerați a fi detectivii zodiacului. Fecioarele sunt muncitoare, ambițioase, organizare și vigilente.

Nimic nu le scapă atunci când vine vorba de proiectele pe care își doresc să le aducă la realitate. Fecioarele sunt amabile și prietenoase și adoră să se înconjoare cu oameni de la care au ce învăța. Atunci când ceva nu este pe placul lor, Fecioarele pleacă fără să ofere prea multe explicații.

Semnul de pământ este asociat cu Taurii, Fecioarele și Capricornii. Despre semnele de pământ se spune că sunt de încredere și cu picioarele pământ.

Palenta conducătoare a Fecioarei este Mercur. Mercur este planeta care orbitează în jurul Soarelui și este asociată cu comunicarea și intelectul. Datorită acestor aspecte, Fecioarele dezvoltă rapid relații de prieteni. Poate cea mai importantă trăsătură a nativilor din zodia Fecioarei este loialitatea.

Reclamă

Fecioarele sunt sincere și caută să se înconjoare cu oameni la fel ca ele. Acești nativi sunt altruiști și încearcă să găsească tot ce e mai bun în oamenii din jurul lor.

Pentru că prima parte a lunii septembrie este dominată de Fecioare te poți aștepta să întâlnești în calea ta oameni care au aceste calități specifice, scrie YourTango.com.

Cea de-a doua parte a lunii septembrie este marcată de Balanțe

Reclamă

Balanțele sunt zodiile care se afirmă în cea de-a doua parte a lunii septembrie și în prima parte a lunii octombrie. Despre Balanțe se spune că sunt judecătoarele zodiacului.

Aceste zodii caută întotdeauna dreptatea și echilibrul în viața lor, dar și în viața oamenilor pe care îi consideră importanți. Elementul zodiei Balanță este aerul.

Despre semnele de aer se spune că sunt enigmatice și spirituale. Balanțele sunt conduse de planeta Venus. Venus este o planetă luxuriantă care orbitează în jurul Soarelui cu multă putere.

Venus este asociată cu feminitatea și dragostea. Balanța este îndreptată asupra dreptății, indiferent de situație.

Această zodie își va schimba complet traseul în viață dacă simte că ceea ce face nu este corect. Balanțele sunt ghidate de încredere și privesc lumea cu alți ochi atunci când au parte de mici reușite.

Balanțele adoră să ofere ajutor și să fie un sprijin pentru oamenii importanți din viața lor. Aceste zodii sunt persoane de încredere, care nu te vor trăda în momentele grele, scrie Astrology.com.

Într-un nativ din zodia Balanței te poți încrede indiferent de situație. Balanțele se vor afirma indiferent de situație, iar luna octombrie le va oferi șansa să demonstreze cum sunt cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×