Reclamă

Horoscopul săptămânii 26 august – 1 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Schimbările astrale modifică planurile nativilor. Citește horoscopul săptămânii 26 august – 1 septembrie 2024 și vezi ce se întâmplă cu zodia ta. Mercur va reveni la mișcarea directă, pe când Venus va intra în Balanță. Lucrurile se schimbă cu adevărat de acum înainte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 august 2024, 9:54

Ultima săptămână din luna August este încărcată cu evenimente astrologice importante. Pe 29 august lucrurile se modifică pentru cele mai multe dintre zodii. Doar trei nativi vor fi răsfățați de către astre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 26 august – 1 septembrie 2024

Ideile vor fi reconfigurate acum. Energiile vor fi și ele schimbate, iar planurile de viitor foarte bine puse la punct. Se anunță schimbări majore, ceea ce îi lasă pe nativi fără putere. De pe 26 august 2024, Luna ajunge în Gemeni, ceea ce înseamnă că multe proiecte financiare vor fi acum începute.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și rezolve cele mai multe dintre conflicte și să se bucure de ceea ce au realizat până acum. Viitorul îi așteaptă mai pregătiți ca niciodată. Este recomandat să-și păstreze anumite energii și pentru compromisuri. Ar fi bine să organizeze excursii sau plimbări în locuri preferate, spune Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se concentrează pe cele mai importante sarcini. Evită să intre în echipe cu oameni pe care nu îi agreează. Acordă o atenție deosebită celor care le oferă sprijin și se bucură de reușitele lor. Pe plan sentimental continuă să se bucure de ceea ce le rezervă viața. Cei care se află deja într-o relație își pun speranțele în partenerii lor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni pun mare preț pe momentele petrecute alături de cei dragi. Sunt foarte atenți cu lucrurile pe care le vorbesc și nu vor să-i rănească pe cei din jur. Caută rezultate rapide și decid să devină chiar mentori. Pentru acest lucru sunt aplaudați la scenă deschisă. Sunt sprijiniți la rândul lor atunci când au cea mai mare nevoie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au succes în afaceri și se bucură de tot ceea ce primesc. Vor să-și reconfigureze traseul, însă își observă reușitele. Atunci când nu se simt tocmai confortabil își îndreaptă atenția către familie. Cei dragi le vorbesc despre ceea ce contează cu adevărat și ei cunosc subiectul principal, arată Yourtango.com. Astrele spun că este important să se apuce de sport.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt foarte calmi în ciuda situațiilor prin care trec. Le surde norocul însă nu pot să se bucure de ceea ce le oferă astrele. Fac un pas în plus către anumite proiecte din viața lor. De asemenea, situațiile conflictuale în care sunt implicați nu le fac cinste. La locul de muncă reușesc să vorbească cu superiorii și să-și arate neplăcerile.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În viața nativilor Fecioară apar schimbări semnificative. Chiar dacă au energie, nu se simt pregătiți pentru a începe anumite proiecte. Este recomandat să ia o pauză și să se gândească asupra lucrurilor care îi preocupă cu adevărat. Munca și viața personală îi pregătesc pentru ceea ce urmează în viitorul apropiat. Indiferent ce decizie iau, caută să fie bine și pentru cei din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor experimenta foarte multe emoții. Vor fi iritați de ceea ce se întâmplă la locul de muncă, dar se vor simți într-o nouă etapă a relației. Alături de partener vor ajunge să fie susținuți în tot ceea ce își propun. Fac voluntariat și realizează faptul că cei din jur au nevoie mult mai mare de lucrurile la care ei se gândesc.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion ar putea întâlni relații stresante în viitor. Chiar dacă și-au ales oamenii cu care să petreacă mai mult timp, își dau seama că nu au făcut alegerile corecte. La sfârșitul săptămânii vor primi o veste tristă. Prietenii îi vor surprinde așa cum nu se așteptau. Revăd o persoană pe care o dăduseră uitării. Își readuc aminte multe momente din trecut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor avea parte de schimbări majore în relații. Cei care se află deja în cuplu caută să regăsească rutina zilnică. Atunci când devin mult prea comozi sunt certați de către partener. Cei singuri nu reușesc nici la sfârșitul verii să-și regăsească iubirea. Fac pași mari în această direcție, însă acordă mai mult timp altor probleme.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de o săptămână extrem de liniștită. Se concentrează asupra viselor și dorințelor care încă nu au fost realizate. Prietenii și familia îi ajută în toate sensurile posibile. Se ceartă cu unul dintre prieteni, însă până la urmă reușesc să îngroape securea războiului. În cadrul unui eveniment întâlnesc o persoană care o să-i surprindă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor rezolva cu siguranță orice conflict. Iau decizii importante și nu pierd legătura cu cei dragi. Caută atenția celor din jur, însă acest lucru nu este stabilit încă de la început. Organizează o întâlnire cu toată familia, ceea ce până la urmă se dovedește a fi o idee greșită. Vor să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională, însă nu știu de unde să înceapă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se concentrează asupra muncii. Văd rezultatele mult așteptate și se simt mândri. Cu toate acestea, tind să aibă probleme de sănătate. Doctorii le recomandă o pauză pentru a-și echilibra viața. Sunt nevoiți să acorde timp familie, dar și lucrurilor sau activităților care îi fac cu adevărat fericiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×