Reclamă

Zodiile vor depăși momente grele în august 2024. Vezi ce spun astrele

Nativii au de trecut mai multe teste, însă toate vor avea un rol specific. Zodiile vor depăși momente grele în august 2024, fiind cea mai semnificativă lună a acestui an. Se întâmplă foarte multe lucruri cu o încărcătură astrologică mare. În unele aspecte vor apărea schimbări.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 august 2024, 9:40

Luna Plină în Vărsător pe 19 august îi va șoca pe nativi și le va aduce momente neașteptate. Unii dintre aceștia vor primi vești neașteptate. Vor fi dornici de libertate și unele dintre dorințe au legătură cu cu relațiile amoroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile vor depăși momente grele în august 2024

Fiecare schimbare astrologică va avea o însemnătate aparte. Efectele lor se vor vedea în viața de zi cu zi, fiind catalogată drept “soartă”. Fiecare dintre nativi va fi pregătit acum pentru un nou început. Munca și sănătatea le vor fi afectate la cote maxime.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec traversează perioade dificile în relații. Nu le-au putut anticipa, astfel că au fost luați prin surprindere. Pot implica copiii sau prietenii. Nu trebuie să se aștepte la o comunicare dificilă cu copiii, însă o prietenie se poate încheia.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor avea probleme cu un membru al familiei în această lună. Va fi o mișcare dificilă, asta pentru că cineva va dori ajutorul lor.

Vor oferi acest ajutor, apoi își vor continua viața pe cont propriu.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au probleme în cazul planificării unei călătorii. De cealaltă parte, pot fi divergențe cu rude apropiate, vecini sau prieteni. Astrele le recomandă prudență în ceea ce privește comunicarea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac, banii par să fie o problemă reală în luna august. Poate că este vorba despre facturi în plus pe care le au de plătit, sau alte cheltuieli neprevăzute. Chiar dacă li se pare o perioadă încărcată, o vor traversa cu încredere, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor fi nevoiți să treacă peste o criză personală în această lună. Poate fi vorba despre sănătate, felul în care arată sau relația cu partenerul. Schimbarea este la orizont, așa că vor fi mult mai bine pe termen lung.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor reveni pe linia de plutire grație unor evenimente care se vor întâmpla curând. Este bine să afle despre acestea și să se pregătească psihic, în loc să fie luați prin surprindere.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În luna august, nativii Balanță rup o relație. Poate fi vorba despre un parteneriat amoros sau de prietenie. Acest eveniment îi lasă triști, dar în final doar ei vor avea de câștigat de pe urma acestei situații, arată Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt preocupați de carieră în această lună. În caz contrar, vor deveni foarte ușor manipulați. Potențialul va exista pentru cele mai dificile momente, astfel că este important să meargă înainte cu capul ridicat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Strategiile personale și psihologice ale nativilor Săgetător vor fi puse la încercare luna această. Dacă este cazul, vor trebui să-și reevalueze ideile și dorințele. Își vor redobândi încrederea de sine după ce multă vreme au pierdut-o.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se vor preocupa de problemele financiare în luna august. Tot ceea ce ține de bani îi va interesa la un nivel extrem de ridicat. E important să vadă unde greșesc pentru a repara situațiile dificile.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt pregătiți să treacă peste cele mai grele momente în relații. Este posibil ca pentru unii, parteneriatele amoroase să se închidă. În acest caz, este important să știe că tot ceea ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă nativii Pești au fost preocupați de probleme de sănătate, acum este momentul să-și pună ordine în viață. Pentru cei care au animale, este important să le verifice acum. Problemele la locul de muncă îi fac să-și găsească puterea interioară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×