Reclamă

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 29 august 2024. Află ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 29 august 2024. Acești nativi vor avea parte de multe momente de neuitat în perioada ce urmează. Cu Mercur în mișcare directă și Luna în Rac, ne uităm la modul în care 29 august ne dovedește cât de important este să ne asumăm deciziile pe care le lum.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 august 2024, 6:59

Astrologia ne arată multe lucruri frumoase despre viața noastră. Tensiunea se risipește și acum pare că totul este un joc. Această zi le oferă semnelor zodiacale șansa să se afirme din multe puncte de vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 29 august 2024

Există un mesaj special ascuns în vibrația zilei și, dacă ne putem contra asupra lui, vom putea realiza care sunt proprietățile noastre în această perioadă.

Universul ne oferă șansa să realizăm lucruri extraordinare. Lucrurile se întâmplă astfel ori de câte ori Mercur își părăsește stația retrogradă, iar pentru patru semne zodiacale, acest eveniment se va întâmpla pozitiv și productiv pe data de 29 august 2024.

Berbec

Motivul principal pentru care ești atât de receptivă pe 29 august este că ai o Lună Rac deasupra ta. Acest lucru te face să te simți puțin mai sensibilă decât de obicei.

Reclamă

Acesta este un lucru bun, deoarece va fi nevoie de o persoană sensibilă pentru a putea înțelege mesajul universal care se îndreaptă spre tin în acest moment.

Cu Mercur direct, toți ne simțim puțin mai bine cu privire la anumite aspecte din viața noastră, arată YourTango.com. Ceea ce dorește Universul să știi în acest moment este că e perfect normal să fii vulnerabilă.

Rac

Reclamă

În timpul Lunii Rac din 29 august, ești deosebit de sensibilă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Acest lucru poate aduce un sentiment de vulnerabilitate sau te poate ajuta să vezi ceva mult mai clar.

Ceea ce se întâmplă în cazul tpu este că în această zi Universul vrea să găsești un echilibru. Este posibil să fi trecut printr-o perioadă recentă în care totul era polarizat și extrem.

Toate deciziile pe care le-ai luat au fost luate din impuls și, deși nu este deloc ceva ce ai face în mod normal, pare că ai acționat în continuare așa. Ziua aceasta îți va aduce mai multă claritate și liniște interioară, arată Astrology.com.

Leu

Ceea ce devine foarte evident pe 29 august, pentru tine, Leu, este eliberarea tensiunii într-un mod foarte evident. Ai fost stresată și Universul te-a luat în seamă.

Ceea ce vrea Universul să știi acum este că totul va fi în regulă și că nu trebuie să te mai gândești la lucruri negative.

Mecanismele de adaptare vor funcționa foarte bine în timpu Lunii din Rac. Ai multe motive de bucurie, iar lucrurile se vor aranja exact așa cum îți dorești.

Vărsător

Vei primi un mesaj special din Univers pe data de 29 august, iar ceea ce va transmite acest mesaj este ideea că indiferent ce cred alții despre tine, nu contează.

Te-ai înscris recent în mai multe grupuri și pare că activitatea aceasta te ine ocupată. Este o perioadă foarte bună pentru socializare. Astrele sunt și ele de parte ta și te sprijină pentru a lua cele mai bune decizii. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×