Reclamă

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022 aduce liniște pe plan personal pentru cei mai mulți dintre nativi. Ghinioniștii nu își vor mai recunoaște vocea interioară și astfel se vor pierde pe parcurs. Astrele le vor sta alături nativilor la orice pas, asta pentru ca aceștia să regăsească măcar un sprijin necondiționat în tumultul de emoții.

Publicat: 20 iunie 2022, 7:02 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:39

Cele mai multe dintre semnele zodiacale vor avea parte de liniște, asta după ce discuțiile cu partenerul de viață încep să aibă un sens. Este posibil ca în anumite situații să revină în viața lor sentimentele care i-au blocat în trecut. Provocări vor fi la orice pas în toate această perioadă, însă vor putea fi la fel de bine ocolite, dacă există variante de alegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022 îi găsește pe nativi într-o perioadă intensă la locul de muncă. Dacă pe plan personal există mai puține probleme, sfera profesională tinde să aibe anumite goluri, spune Yourtango.com. Cei mai norocoși, deși sunt puțini la număr, nu vor duce lipsa niciunui sentiment în decursul acestor zile. Nu este cazul să lași lucrurile importante în trecut, asta pentru că toate fantomele vor reveni la suprafață și te vor sufoca. Până la urmă, cea mai importantă este liniștea ta sufletească.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă până acum ți-ai neglijat planurile trasate pe foaie, iată că săptămâna aceasta nu le mai poți evita. Este posibil ca partenerul de viață să insiste asupra anumitor idei, arată Astrology.com. Este important să nu îți pierzi cumpătul. Dacă știi că ai probleme de comportement, încearcă să apelezi la exerciții de respirație. De asemenea, astrele te îndrumă către practicarea unui sport.

Reclamă

Este posibil ca spre sfârșitul perioadei să te găsești obosită. Încearcă doar câteva zile de concediu, asta nu înseamnă că-ți vei lăsa treburile nefinalizate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022 te găsește într-o perioadă a relaxării. Încearcă să te lași purtată de val, spre jocurile copilăriei. Dacă ai familie, poți pleca cu cei dragi într-o călătorie reconfortantă. Spre finalul perioadei este posibil să primești o veste care te va întrista. Astrele te sfătuiesc să rămâi conectată în prezent, fără a te mai întoarce în trecut.

Reclamă

Pentru cei care își mai caută sufletul pereche, acum au șansa de a-și dezvălui adevărata personalitate. Nu încerca să eviți întrebările deranjante.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

O perioadă propice din punct de vedere al relațiilor. Indiferent că vorbim despre prieteni sau parteneri de viață, aceștia te vor adora. Ai reușit să-și regăsești adevărata natură și ai renunțat la timiditate. Încearcă această strategie și la locul de muncă, altfel riști să pierzi multe oportunități.

Astrele te sfătuiesc să-ți completezi setul de valori pentru a construi relații durabile de viitor. Dacă ai dubii cu privire la cei pe care îi lași în viața ta, astrele îți vor fi alături mereu.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Raci această săptămână este una destul de specială. Relația cu părinții ajunge într-un punct comun, ați reușit să vă înțelegeți. Comunicarea cu prietenii ajunge la un punct comun. Partenerul de viață te va susține în orice idee, iar la locul de muncă nimic nu poate merge mai bine. Ceea ce nu știai până acum este că vei primi și o surpriză neașteptată din partea unui om drag. Nu este cazul să oferi explicații atunci când nu este nevoie. Poartă-te așa cum simți, iar reacțiile celor din jur vor avea oricum un ecou.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022 le aduce nativilor Leu vestea mult așteptată. Acum trebuie doar să afle dacă este pozitivă sau negativă. Orice s-ar întâmpla, astrele le vor sta întotdeauna alături cu mici îndrumări. Dacă vorbim despre sănătate, aceste semne zodiacale se pot simți norocoase. Afli în urma unor examinări că nu este necesară nicio intervenție în prealabil. Cu toate acestea, te găsești mult mai prevăzătoare în aceste zile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022 îți aduce liniștea de care aveai nevoie. Îți regăsești forța interioară și pornești într-o călătorie inițiatică. Este posibil să o realizezi singură sau alături de prieteni. Cea de-a doua variantă vine totuși la pachet cu noi frustrări. La locul de muncă încerci să-ți rezolvi problemele în ciuda lipsei de chef. Gândul îți stă la perioada vacanței și este imposibil să rămâi contectată mai mult de câteva minute.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă până acum ai crezut că nu te încadrezi în această categorie, iată că astrele vin acum să te surprindă. Ai parte de înțelegere și armonie pe plan personal. Comunicarea cu partenerul de viață a dat roade. Încearcă să-ți deschizi mai mult sufletul atunci când simți nevoia. Dacă timiditatea este cea care stă în calea fericirii tale, diminueaz-o. De asemenea, este posibil ca sfaturile oferite de prieteni să îți creeze mai multe angoase decât eliberări.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion această săptămână vine cu mult stres la locul de muncă. Proiectele amânate foarte multă vreme se apropie de final. Acum este momentul să îți arăți adevărata măiestrie, altfel riști să pierzi totul. În ciuda faptului că ești un angajat model, uneori tinzi să îți iei prea în serios acest rol. Astrele spun că este momentul să renunți la urmele de trufie. Pentru o mai bună înțelegere cu partenerul de viață, acceptă sfaturile celui de lângă tine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu este cazul să îți pierzi cumpătul în prezent. Dacă îți dorești o excursie în doi, ar fi bine să o amâni. Astrele îți sugerează să te lași dusă de val, însă doar atunci când ești sigură de alegerile tale. În ceea ce privește viața la locul de muncă, aceasta se poate schimba în urma unor evenimente neașteptate. Cu toate că ești în centrul atenției, această situație se poate schimba într-o fracțiune de secundă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astrele te vor alege pe tine norocoasă săptămânii. În ciuda tot mai multor piedici, reușești să te dedici trup și suflet planurilor început nu demult. Poate fi vorba despre cumpărarea unui apartament sau vânzarea unor bunuri. Oricum ar fi, îți regăsești spiritul antreprenorial și tinzi să îți deschizi o afacere pe viitor. Simte-te norocoasă, grupul tău de prieteni te ajută la nădejde ! În orice situație de viață te regăsești, aceștia îți vor fi aproape.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul săptămânii 20 iunie – 26 iunie 2022 te ajută să-ți redescoperi pasiunile. Acestea pot ajunge de la echitație până la desen. Indiferent de hobby, acum este momentul să îl urmezi. Pe plan profesional, îți dedici tot mai des timpul noii poziții. În ciuda experienței tale, este posibil ca pentru moment să fii tratat ca un novice. Partenerul de viață te complimentează la orice pas, iar tu nu poți decât să te bucuri. Dacă ești singură, ai șansa să îți găsești alesul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acești nativi se vor bucura de vacanță pentru o perioadă mai lungă de timp. Planurile profesionale sunt lăsate pe locul doi, iar visurile de viitor iau locul proiectelor de la locul de muncă. Pentru nativii singuri, șansa de a-și întâlni sufletul pereche se găsește mai aproape decât cred. Pentru cei care se află deja într-o relație, partenerul de viață le va oferi un cadou. Indiferent de situație, vor ieși în avantaj.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×