Reclamă

3 zodii care se despart în săptămâna 20 – 26 iunie 2022. Nativii care au probleme în dragoste

Prima lună de vară aduce vești neplăcute pentru acești nativi, asta pentru că se numără printre cele 3 zodii care se despart în săptămâna 20 – 26 iunie 2022. În ciuda planurilor de viitor, vor avea parte de o perioadă foarte tristă. Aceștia își vor lua inima în dinți și îi vor spune partenerului tot ce au pe suflet.

Publicat: 17 iunie 2022, 10:00

Nicio relație nu este la fel cu alta, iar din cauza acestui lucru se mai întâmplă și lucruri pe care nu ni le dorim într-un anumit moment al vieții. Din păcate, luna iunie vine cu decizii importante pentru acești nativi ce sunt cu siguranță predispuși la despărțire, arată Astrology.com. Astrele ne sfătuiesc să ne îndreptăm spre decizii sigure și clare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care se despart în săptămâna 20 -26 iunie 2022

Planurile pe care ni le proiectăm încă de la început, nu sunt aceleași cu cele ce se formează pe parcursul vieții. De aceea, este posibil ca atunci când suntem puși în fața unei decizii atât de greu de luat, este posibil să fim surprinși. Iată care sunt cele 3 zodii care se despart în această săptămână și ce anume vor face în continuare.

Astrele le vor îndruma pe parcursul zilelor, însă doar ele pot fi cele care vor alege situația mai puțin dificilă. Fiecare are dreptul să-și organizeze propria viață, indiferent de sfaturile celor din jur.

Rac: 21 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se află pe primul loc în topul celor 3 zodii care se despart în această perioadă. Aceștia vor avea parte de o perioadă dezamăgitoare din punct de vedere sentimental. Dacă la locul de muncă totul merge perfect, în viața de cuplu lucrurile nu stau tocmai bine. Ești concentrată pe muncă și uiți de partener. Astrele te sfătuiesc să te implici mai mult în relație. Este posibil să primești o nouă ofertă de muncă.

Reclamă

Aici este momentul în care trebuie să iei o decizie importantă. Atât pentru tine, cât și pentru cel drag, destrămarea relației va fi de neoprit la un moment dat, spune Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Pentru cei mai mulți nativi din zodia Balanță, această perioadă vine cu introspecții. Aceștia au nevoie de iubire, iar partenerul de viață nu le satisface această nevoie. Poate ar fi mai bine dacă ți-ai comunica sentimentele mai des. Te numeri printre cele 3 zodii care se despart în săptămâna 20 – 26 iunie 2022. Atenția și nevoia de care depinzi la momentul actual sunt elemente care pot duce la o despărțire neprevăzută. Luna iunie este o lună decisivă în relația ta amoroasă.

Reclamă

Dacă până acum credeai că lucrurile se vor rezolva de la sine, iată că astrele au avut alte planuri pentru tine. Încearcă să rămâi calmă în orice situație.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

La începutul acestei perioade, pentru nativii Scorpion lucrurile par să meargă bine. Aceștia se numără printre cele 3 zodii care se despart în săptămâna 20 -26 iunie 2022. Conversațiile cu partenerul de viață devin anoste. Astfel, bănuiala că cel de lângă tine ți-ar fi infidel încolțește în mintea ta. Încerci să afli mai multe detalii cu ajutorul prietenelor. Ulterior, ajungi la discuții în contradictoriu pe care nu ți le doreai.

Dacă ai aflat cum arată soțul ideal în funcție de zodie, ar fi indicat să urmezi sfaturile oferite de astre. Nu uita că atunci când ele te ghidează, îți pot rezolva mai ușor problemele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×