Reclamă

Cum arată soțul ideal în funcție de zodie. Află cu cine ești compatibilă cu adevărat

Înainte să te gândești la căsătorie, trebuie să știi cum arată soțul ideal în funcție de zodie. Este important să fii într-o relație, să experimentezi. Astfel, îți vei da seama mult mai ușor dacă această viață este pentru tine sau nu. Astrele spun că întâlnirile nu dăunează, din contră, îți vor deschide orizonturile și te vor face să îți pui ideile cap la cap.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 iunie 2022, 9:53

La fel ca și alte opțiuni pe care le cântărești în viață și aceasta este una dintre ele. Discuțiile cu prietenii, cei care sunt singuri sau într-o relație, îți pot întări convingerile pe care le deții deja. Nimeni nu și-ar dori să se logodească fără a cunoaște detalii despre persoana cu care își va petrece tot restul vieții. Este important să respecți anumite criterii înainte de a lua hotărâri de viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată soțul ideal în funcție de zodie

Nimeni nu te poate judeca dacă dorești să-ți cunoști opțiunile înainte de a lua o decizie finală. Deși nimic nu e permanent, căsătoria ar trebui să dureze o viață. Atunci când cumpărăm proprietăți, verificăm detaliile acesteia. Același lucru se întâmplă și atunci când vine vorba despre alegerea soțului ideal. De cele mai multe ori avem tendința de a ne grăbi în punctarea anumitor calități.

Chiar dacă ne potrivim din punct de vedere sexual, iar viața în dormitor este una de vis, pot exista alte probleme pe care nu le vedem la început, arată Yourtango.com. Astrele ne sunt întotdeauna alături și ne ajută cu indicii care ne pot salva sufletul, dar și viața. Atunci când suntem tinere, visăm la prinți pe cai albi, însă odată ce înaintăm în vârstă știm care sunt adevăratele valori. De aceea este important să știm cum arată soțul ideal în funcție de zodie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vrei să știi cum arată soțul ideal în funcție de zodie, iată că nativul Berbec este perfect pentru acest rol. Este onest și apreciază fiecare gest pe care îl faci pentru el. Nu te va înșela niciodată, iar viața alături de el ți se va părea o poveste. E foarte ușor să ai încredere în acest semn zodiacal, având în vedere că este transparent încă de la începuturile relație.

Reclamă

Își va pune toate cărțile pe masă, iar tu vei cunoaște de la început toate datele problemei. Este atât de sincer, încât la un moment dat poate fi deranjant. Nu îți va pune niciodată la îndoială sentimentele.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativul Taur va dori să fie cu tine pentru eternitate. Dacă și-a găsit perechea potrivită, nu se va mai uita după altcineva mult timp. Chiar dacă în anumite situații vei fi greu de stăpânit, acest nativ va cunoaște fiecare detaliu despre tine și va știi să te stăpânească. Este conștient că loialitatea este un lucru rar și nu va distruge asta.

Reclamă

Este atât de credincios încât îți va oferi flori pentru fiecare zi a vieții tale alături de el. Chiar dacă urăște să fie văzut astfel în public, știe că tu adori astfel de gesturi și detalii.

Află totul despre zodia Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă vrei să știi cum arată soțul ideal în funcție de zodie, trebuie neapărat să-l întâlnești pe nativul Gemeni. Este foarte afectuos și te vei îndrăgosti iremediabil de el. Nu-ți va oferi doar îmbrățișări și săruturi, ci toată gama de gesturi pe care un bărbat este dispus să o facă pentru partenera sa. Te va complimenta întotdeauna, chiar și atunci când tu consideri că nu meriți acest lucru.

Modalitățile sale îți vor ridica întotdeauna moralul și te vor ajuta să-ți clădești încrederea de sine. Va fi propriul tău susținător atunci când toată lumea te va părăsi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ai aflat ce înseamnă ascendentul zodiacal, acum este momentul să știi cum arată soțul ideal în funcție de zodie. Nativul Rac este foarte sentimental, însă extrem de dulce. Poate fi supărător uneori, asta pentru că are câte un plan pentru fiecare moment. Poate fi mult mai organizat decât tine, iar acest lucru te sperie.

Dacă va uita anumite clipe împărtăștie împreună, va încerca să repare acest lucru în clipa în care tu îți vei șterge lacrimile. Nu vei avea timp să fii supărată pe el.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativul Leu este curajos, nu vei simți absolut nicio teamă în preajma sa. Va fi propriul tău John Snow atunci când vei crede că lumea se destramă. Deși nu vor fi dragoni prin preajmă, el va fi întotdeauna pregătit să te salveze. Iubește lucrurile făcute cu bun gust și apreciază întotdeauna femeile rafinate. Nu vei avea șansa să duci lipsa lucrurilor materiale alături de el.

Va părea ca și cum ai propriul super erou la tine acasă, însă vor exista și câteva dezavantaje. Își va crea o lume proprie din care se va desprinde cu greu.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativul Fecioară este muncitor, potrivit pentru femeile care își doresc un viitor fără nicio lipsă. Cu toate acestea, este posibil ca romantismul să lipsească din această relație. Tot ceea ce își dorește acest bărbat este să lucreze de dimineață până seara. La început te va impresiona cu motivația sa. Pe parcurs acest lcuru te va deranja uneori.

Nu vei duce lipsa lucrurilor mult dorite, însă clipele de plăcere vor lipsi cu desăvârșire. Vacanțele vor fi rare, însă vor merita așteptarea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă vrei să știi cum arată soțul ideal în funcție de zodie, află că nativul Balanță este diplomat. Nu va intra niciodată într-o ceartă fără argumente. Preferă să termine orice discuție într-un mod prietenesc. Este corect și caută întotdeauna adevărul, indiferent de situație. Nu va duce o luptă la nesfârșit, dacă știe că nu există o finalitate.

Diplomația sa te va cuceri, asta pentru că atunci când vei intra într-o relație cu el te vei simți mult mai liniștită. Nu doar că este potrivit pentru tine, dar și părinții tăi îl vor adora.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativul Scorpion este pasional. Te va conduce pe culmile plăcerilor cu gesturi pe care alți bărbați uită să le arate. Te va adora și îți va iubi fiecare parte a corpului fără ca tu să ceri acest lucru. Va fi sigur că nu te plictisești într-o relație cu el, asta pentru că îți va arăta noi moduri pentru a te distra.

Dacă preferi libertatea, dar vrei să știi că ai și pe cineva alături, acest bărbat este perfect pentru nevoile tale. Nu trebuie să te gândești de două ori dacă asta este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativul Săgetător este optimist. Va căuta întotdeauna să-ți insufle și ție acest lucru, asta pentru că este încrezător în viitor. Într-o relație va știi să facă orice gest care îți va aduce bucurie pe chip. Chiar dacă lucrurile nu merg întotdeauna bine, el va încerca să treacă mult prea ușor peste probleme. Aceste gesturi pot fi copilăroase uneori.

Cu toate acestea, dacă ai o zi proastă, Săgetătorul va cunoaște întotdeauna modalitatea potrivită de a te îmbărbăta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativul Capricorn va știi de la început ce își dorește. El caută o persoană cu care să își întemeieze o familie, să devină tată și să aibă o relație perfectă. Va munci mult pentru a-și atinge țelurile, dar odată ajuns acolo va știi exact ceea ce trebuie să facă.

Sentimentele lui pentru cei dragi sunt de nedescris, iar prioritățile sale sunt setate înainte de a fi măcar gândinte. Îți va arăta la fiecare pas ce contează cel mai mult pentru el.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativul Vărsător este răbdător. Nu-și va pierde niciodată cumpătul, în ciuda situațiilor dificile ce se vor arăta într-o relație. Răbdarea sa este aproape divină. Va fi un exemplu de pace pentru toată lumea, iar tu vei dori să-i urmezi sfaturile întocmai. Nu se va plictisi să-ți arate pașii spre o viață frumoasă, iar tu vei iubi acest lucru.

Te va face să te simți în siguranță la fiecare pas și vei dori să-ți construiești o familie alături de el. La un moment dat, aceste calități te pot enerva.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativul Pești se gândește la cei din jur, însă uită de propria persoană. Va face tot ce-i va sta în putință pentru a-i mulțumi pe alții, însă nu va cunoaște modalitățile de a-și satisface propriile nevoi. Va fi întotdeauna bucuros să-ți arate că poate face orice își propune.

Cu toate acestea, neîncrederea în sine îi poate distruge de la început relațiile. În cele din urmă, sufletul său pereche se va arăta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×