Reclamă

Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de cumpănă. În cele din urmă, nimeni nu va fi lăsat la coada clasamentului.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 mai 2024, 9:40

În articolul de mai jos îți arătăm cine reușește să-și rezolve problemele în plan personal, dar și cine se confruntă cu ele și rămâne blocat. Patru dintre zodii sunt favorizate de către astre, însă restul nu reușesc să treacă de anumite situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024

Printre nativii care reușesc să facă ceea ce își propun săptămâna aceasta se numără Berbecii, Gemenii, Balanțele, dar și Peștii. Modificările astrale vin să aducă surprize în viața zodiile. Vorbim despre patru evenimente importante în aceeași săptămână.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit la locul de muncă. Sunt lăudați de către șefi și se simt mai presus. Cu toate acestea, aroganța de care dau dovadă îi face să piardă teren în plan personal. Deși sunt favorizați de către astre, trebuie să țină cont de câțiva pași pe care trebuie să-i urmeze îndeaproape.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur traversează o perioadă complicată pe plan amoros. Au conflicte cu partenerul de viață, iar discuțiile aprinse apar din cauza unor gesturi minore.

Mai multe evenimente neplăcute au loc în familie săptămâna aceasta, însă astrele recomandă păstrarea calmului. La locul de muncă nimic nu pare să se schimbe, deși Taurii nu preferă monotonia.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au foarte multe treburi de rezolvat în această perioadă. Duc la bun sfârșit câteva dintre planuri, însă vor traversa clipe emoționante. Vești neașteptate vin din partea celor dragi, iar asta îi ține cu sufletul la gură. Sunt pregătiți pentru orice. Cu sănătatea nu stau tocmai bine, iar astrele le recomandă mici controale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își descoperă în această săptămână o pasiune pe care o credeau pierdută. Readuc zâmbetul pe buze anumitor persoane, iar asta îi face să se simtă împliniți. Planurile pe care și le-au propus la locul de muncă sunt duse la bun sfârșit într-un mod categoric. Finalul de săptămână îi așteaptă cu vești importante.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu trec printr-o suferință aparte pe plan amoros. Sunt instabili din punct de vedere sentimental și nu se pot regla pentru o bună perioadă de timp, arată Astrology.com. Speranța că vor trece cu bine peste această perioadă îi ajută. Astrele le dau o mână de ajutor, însă este posibil să o rateze. Împărtășesc momente tensionate de la locul de muncă cu o persoană dragă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se bucură de anumite sume de bani strânse pe o perioadă mai lungă de timp. Nu-și mai fac griji pentru aspectul financiar. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să aibă grijă pe ce anume îi cheltuie. Se bucură intens de momente cu cei dragi. Persoanele din familie îi ceartă pentru câteva situații bizare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au foarte multe treburi de rezolvat în plan personal. Pentru cei care se află deja într-o relație, va exista o despărțire dureroasă. Schimbarea de interes pentru cei care își doresc un partener, va veni neașteptat. Sunt cuprinși de emoții în contradictoriu și fericirea le este descrisă într-un alt mod.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt extrem de fericiți din toate punctele de vedere. Radiază și asta se observă la fiecare pas. Nu vor să-și strice buna dispoziție, mai ales la finalul acestei perioade când vor avea o surpriză, spune Yourtango.com. Se bucură de clipe liniștite și la locul de muncă. Demonstrează că fac parte dintr-o organizație serioasă și își doresc să continuie în acest sens.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se află într-o stare de agitație și nervozitate continue. Nu le convine nimic, iar asta îi face să se îndepărteze de cei dragi. Se agită la orice discuție. Iau decizii doar atunci când sunt nervoși și acest lucru nu îi favorizează. S-ar putea să regrete pe parcurs, însă va fi lecția pe care trebuie să o învețe.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn trec printr-o perioadă extrem de grea la locul de muncă. Vor să demonstreze că reușesc să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să aibă grijă de sănătate. Oboseala își spune cuvântul, iar stresul îi ajunge din urmă. Pe plan amoros nu se înțeleg foarte bine cu partenerul de viață. Cei singuri caută alinare.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt sfătuiți să își regleze conturile în relația de cuplu. În caz contrar, este posibil să piardă. Confictele cu partenerul de viață devin tot mai dese. La locul de muncă au parte de neliniște. Încearcă să clarifice diversele situații cu colegii, însă acestea rămân fără răspuns.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se bucură de o perioadă intensă. Atât în plan personal cât și profesional, au parte de momente glorioase. Încheie săptămâna în armonie și caută să participe doar la evenimente care îi scot în evidență. Sunt emoționați și așteaptă să ofere o veste importantă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×