Reclamă

Horoscopul săptămânii 24 iulie – 30 iulie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 24 iulie – 30 iulie 2023 vine cu oportunități nebănuite pentru nativii din zodiac. Aceștia au șansa de a-și lua viața în piept și de a opta pentru schimbări majore. Previziunile astrologice pot fi consultate în articolul de mai jos.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 24 iulie 2023, 9:48 / Actualizat: 24 iulie 2023, 12:28

Cu toate că vor avea probleme, nativii din zodiac vor afla răspunsurile exacte la toate întrebările. Vor primi susținerea celor din jur, atât în situații familiale, amoroase sau financiare. Astrele le vor fi întotdeauna alături cu soluții ideale. Iată ce ți-au pregătit specialiștii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 24 iulie – 30 iulie 2023

Nativii vor avea un sfârșit de lună iulie cel puțin interesant. Acest lucru se datorează faptului că Mercur se află în zodia Leu, dar formează și un careu cu Uranus din Taur. Acest context aduce planuri de viitor. Există și cei care se vor îndrăgosti.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de o săptămână plină de romantism. Cei singuri întâlnesc o persoană specială alături de care își vor dori să petreacă multe momente frumoase împreună. De asemenea, cei aflați într-o relație își reînoiesc jurămintele pentru partenerul de viață. Indiferent de circumstanțe, toată lumea va fi fericită. Aceștia reușesc să perceapă mesajele subtile venite din partea celorlați.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt foarte activi în această săptămână. Au parte de întâlniri alături de familie și cunosc modalitatea perfectă pentru a-și pune în valoare calitățile. Vor avea șansa de a schimba relația cu una dintre rudele apropiate.

O tensiune din trecut a făcut ca lucrurile să se îndrepte spre o pantă mai puțin plăcută. Acum totul începe să capete sens.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni reușesc să se concentreze mai bine la locul de muncă. Inspirația de care dau dovadă le este utilă și pe plan personal. Contextul astrologic este unul favorabil pentru revelații de moment. Indiferent ce planuri există pentru această săptămână, toate vor reflecta efortul depus până în acest moment.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să se concentreze mai mult pe partea financiară. Planurile de viitor create în prezent vor da roade, fiind aspecte importante pentru o viață trăită din plin. Sunt economisite acum sume importante de bani, ceea ce va duce la creșterea încrederii de sine. Timpul și resursele investite vor îmbunătăți și viața personală sau de cuplu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se concentrează pe schimbare în această săptămână. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă sau idei ce trebuie puse în aplicare într-un mod productiv. Sunt șanse mari ca o simplă discuție cu prietenii să se transforme într-un plan de viitor, spune Yourtango.com. Este momentul oportun să retrăiești câteva clipe de care ai uitat, poate chiar să inviți persoane noi la o petrecere surpriză.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să-și îmbunătățească abilitățile și se vor simți plini de încredere. Este o perioadă perfectă pentru a învăța noi skill-uri sau pentru înscrierea la anumite cursuri. Deși poate deveni copleșitori, ai capacitățile necesare pentru a organiza totul într-un mod cât mai simplu și eficient.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își găsesc echilibrul pe plan sentimental. Pentru persoanele singure, un prieten ar putea să le devină partener romantic, ceea ce le va schimba cu totul perspectiva asupra vieții. Pentru cei deja într-o relație, poate fi vorba despre căsătorie. Această săptămână vine cu revelații și în zona prieteniilor. Reușești astfel să pășești din zona de confort și să te dedici anumitor cercetări.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Săgetător sunt mai concentrați în această săptămână pe o viață socială activă. Indiferent de problemele pe care le întâmpină în alte planuri ale vieții, vor dori să participe la toate evenimentele care implică un minim contact cu cei din jur, arată Astrology.com. Anumite discuții le pot deschide un drum nou. S-ar putea să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător reușesc să-și găsească dorința de a călătorii în locuri mai puțin vizitate până acum. O perioadă de timp își vor creea trasee, iar ulterior se vor bucura de un mod neconvențional pentru a-și satisface dorințele. Astrele le vor fi întotdeauna alături, iar ultimele zile ale acestei perioade vor fi într-adevăr încărcate de schimbări majore.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își sărbătoresc succesul pe plan profesional. Nu degeaba au muncit o perioadă îndelungată, acum este momentul să culeagă roadele. Este șana de a observa dacă rolul de mentor este cel potrivit pentru viitor. Indiferent de situațiile dificile pe care le-ai avut de înfruntat pe parcurs, gândește-te la instruimentele pe care le-ai folosit pentru a te lăsa dusă de val și a-ți folosi inspirația.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spune specialiștii

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător întâlnesc persoana potrivită în cel mai neașteptat moment. Poate fi vorba despre un nou prieten sau un viitor partener. Indiferent de situație, se simt în singuranță în preajma lui. O veste surpriză din partea unor membrii de familie te-ar putea da peste cap. Este moment să faci o schimbare majoră în viața ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să se echilibreze pe plan emoțional și își alocă timpul necesar pentru a se descoperi. Astrele îi încurajează să se adapteze mai ușor la rutina de zi cu zi, fără a ridica vocea pentru a se revolta. Cu cât există mai puțină judecată, cu atât lucruri vor funcționa mai bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×