Reclamă

Horoscopul săptămânii 25 decembrie – 31 decembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Astrologii vin cu surprize pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 25 decembrie – 31 decembrie 2023 aduce pentru Raci și Săgetători reacții inedite. Finalul de an aduce conștientizări și trăiri pe care mulți și le doreau. Apare Luna Plină în zodia Rac, dar și Venus intră în Săgetător.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 decembrie 2023, 9:04

Astrele au rezervat pentru nativi mai multe posibilități pe toate planurile în ultima săptămână a anului, în funcție de zodia fiecăruia. Cele două aspecte astrologice aduc tuturor multă iubire și recunoștință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 25 decembrie – 31 decembrie 2023

Este perioada propice pentru intenții sănătoase, dar și rememorarea unor experiențe plăcute. Astrele spun că trebuie să fim recunoscători pentru orice se întâmplă în viața noastră, alături de cei dragi. Anumiți nativi vor începe relații sănătoase la final de an și totul se va schimba.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și găsesc momentul perfect pentru a demonstra acest lucru. Se ocupă de obiectivele lor fără a depăși anumite bariere. Au starea de spirit potrivită datorită lui Venus în Săgetător și finalului de an pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare. Este perioada perfectă pentru odihnă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur găsesc această perioadă propice pentru odihnă. Reușesc să gestioneze orice fel de obstacol și își dau seama că sunt mai puternici decât credeau. Nu vor da greș indiferent de planurile pe care le urmează. Venus în Săgetător aduce impresiii pozitive în fața altor oameni. Fiecare îți va zâmbi, chiar nu te cunoaște.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni se bucură de anumite capacități pe care le dețin și anumite empatia și fericirea fără margini. Ajung să ofere fiecare moment celorlalți și să se bucure împreună de rezultate. Astrele spun că nu trebuie să ducă lipsă de atenție și să-i complimenteze pe ceilalți la fiecare pas. Vor avea noroc pe plan profesional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să-și îmbunătățească viața amoroasă. Înțeleg cele mai mici detalii venite din partea persoanei iubite și le vor rezolva împreună. Este o perioadă propice pentru lucrul în echipă. Alături de familie se bucură de cele mai inedite momente. Venu în Săgetător le aduce relații potrivite celor singuri. Racii simt apreciere din partea celor din jur și sunt conștienți de ceea ce li se întâmplă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își amplifică nevoia de concentrare și abilitatea de a rezolva problemele. Vei putea realiza toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit, fără însă a face un efort prea mare. Dacă îți doreai un cadou foarte mult, trebuie să știi că acum îl vei primi. De asemenea, sectorul financiar va fi foarte bine aspectat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să-și îmbunătățească orice problemă. Planurile personale se învârt în jurul romantismului. Fiecare subiect trebuie abordat cu gândul către viitor. Îi așteaptă surprize emoționante alături de oamenii apropiați. Luna Plină în zodia Rac aduce schimbări și pe plan profesional, arată Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să găsească un echilibru în viața de cuplu. Treburile realizate în jurul casei le aduc un efect de terapie. Au șansa de a se odihni și de a vedea ce anume nu a mers bine în perioadele anterioare. În sectorul profesional au șansa de a lua noi decizii și de a încheia etape legate de carieră.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își îndreaptă atenția către distracție și relaxare. După o perioadă lungă în care au găsit cu greu abordarea generală în ceea ce privește lumea înconjurătoare, acum totul este învăluit în calm și dorințe de moment. Atracțiile de moment le aduc bucurii copilărești. Interacțiunile cu cei dragi sunt pozitive, spune Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător comunică excelent cu cei dragi și își desfășoară evenimentele cu tot mai mult calm. Se pot face remarcați în urma mai multor situații de viață. În sfera familială totul va fi înconjurată de armonie și iubire. Este o perioadă excelentă pentru a-și extinde cercul de prieteni și a observa legături afective profunde.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să rămână un timp îndelungat într-o energie constantă pentru distracții și voie bună. Luna Plină se formează în zodia Rac și este momentul să împărtășească cu membrii familie secrete de mult uitate. Au șansa să consolideze relații cu cei apropiați.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au posibilitate de a strânge o sumă importantă de bani, iar problemele lor financiare iau sfârșit. Este momentul să se bucure de darurile vieții și să găsească noi oportunități datoritp schimbărilor astrologice. Luna Plină în Rac le aduce conștientizări majore pe plan profesional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se simt inspirați și reușesc să-și găsească noi modalități de a se împrietenii. Vor exista diferite senzații în perioada următoare, însă optimisul și entuziasmul tău vor fi contagioase. La final de an ai parte de multe realizări în relația de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×