Reclamă

Horoscopul săptămânii 25 decembrie – 31 decembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Astrologii vin cu surprize pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 25 decembrie – 31 decembrie 2023 aduce pentru Raci și Săgetători reacții inedite. Finalul de an aduce conștientizări și trăiri pe care mulți și le doreau. Apare Luna Plină în zodia Rac, dar și Venus intră în Săgetător.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 decembrie 2023, 9:04

Astrele au rezervat pentru nativi mai multe posibilități pe toate planurile în ultima săptămână a anului, în funcție de zodia fiecăruia. Cele două aspecte astrologice aduc tuturor multă iubire și recunoștință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 25 decembrie – 31 decembrie 2023

Este perioada propice pentru intenții sănătoase, dar și rememorarea unor experiențe plăcute. Astrele spun că trebuie să fim recunoscători pentru orice se întâmplă în viața noastră, alături de cei dragi. Anumiți nativi vor începe relații sănătoase la final de an și totul se va schimba.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și găsesc momentul perfect pentru a demonstra acest lucru. Se ocupă de obiectivele lor fără a depăși anumite bariere. Au starea de spirit potrivită datorită lui Venus în Săgetător și finalului de an pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare. Este perioada perfectă pentru odihnă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur găsesc această perioadă propice pentru odihnă. Reușesc să gestioneze orice fel de obstacol și își dau seama că sunt mai puternici decât credeau. Nu vor da greș indiferent de planurile pe care le urmează. Venus în Săgetător aduce impresiii pozitive în fața altor oameni. Fiecare îți va zâmbi, chiar nu te cunoaște.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni se bucură de anumite capacități pe care le dețin și anumite empatia și fericirea fără margini. Ajung să ofere fiecare moment celorlalți și să se bucure împreună de rezultate. Astrele spun că nu trebuie să ducă lipsă de atenție și să-i complimenteze pe ceilalți la fiecare pas. Vor avea noroc pe plan profesional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să-și îmbunătățească viața amoroasă. Înțeleg cele mai mici detalii venite din partea persoanei iubite și le vor rezolva împreună. Este o perioadă propice pentru lucrul în echipă. Alături de familie se bucură de cele mai inedite momente. Venu în Săgetător le aduce relații potrivite celor singuri. Racii simt apreciere din partea celor din jur și sunt conștienți de ceea ce li se întâmplă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își amplifică nevoia de concentrare și abilitatea de a rezolva problemele. Vei putea realiza toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit, fără însă a face un efort prea mare. Dacă îți doreai un cadou foarte mult, trebuie să știi că acum îl vei primi. De asemenea, sectorul financiar va fi foarte bine aspectat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să-și îmbunătățească orice problemă. Planurile personale se învârt în jurul romantismului. Fiecare subiect trebuie abordat cu gândul către viitor. Îi așteaptă surprize emoționante alături de oamenii apropiați. Luna Plină în zodia Rac aduce schimbări și pe plan profesional, arată Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să găsească un echilibru în viața de cuplu. Treburile realizate în jurul casei le aduc un efect de terapie. Au șansa de a se odihni și de a vedea ce anume nu a mers bine în perioadele anterioare. În sectorul profesional au șansa de a lua noi decizii și de a încheia etape legate de carieră.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își îndreaptă atenția către distracție și relaxare. După o perioadă lungă în care au găsit cu greu abordarea generală în ceea ce privește lumea înconjurătoare, acum totul este învăluit în calm și dorințe de moment. Atracțiile de moment le aduc bucurii copilărești. Interacțiunile cu cei dragi sunt pozitive, spune Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător comunică excelent cu cei dragi și își desfășoară evenimentele cu tot mai mult calm. Se pot face remarcați în urma mai multor situații de viață. În sfera familială totul va fi înconjurată de armonie și iubire. Este o perioadă excelentă pentru a-și extinde cercul de prieteni și a observa legături afective profunde.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să rămână un timp îndelungat într-o energie constantă pentru distracții și voie bună. Luna Plină se formează în zodia Rac și este momentul să împărtășească cu membrii familie secrete de mult uitate. Au șansa să consolideze relații cu cei apropiați.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au posibilitate de a strânge o sumă importantă de bani, iar problemele lor financiare iau sfârșit. Este momentul să se bucure de darurile vieții și să găsească noi oportunități datoritp schimbărilor astrologice. Luna Plină în Rac le aduce conștientizări majore pe plan profesional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se simt inspirați și reușesc să-și găsească noi modalități de a se împrietenii. Vor exista diferite senzații în perioada următoare, însă optimisul și entuziasmul tău vor fi contagioase. La final de an ai parte de multe realizări în relația de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×