Reclamă

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Noi provocări sunt gata să fie înfruntate de către nativi în perioada imediat următoare. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024 arată că începutul anului este productiv. Taurii sunt presați de timp în ceea ce privește luarea unei decizii majore. Leii își doresc să continuie aceeași traiectorie profesională.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 ianuarie 2024, 9:11

Pasiunea în relațiile de cuplu va fi acum la cote maxime. Nimeni nu se va opune iubirii și cinci dintre zodii își vor folosi șarmul pentru a se implica în relații amoroase. Cu Luna în Balanță la finalul lunii ianuarie, cei mai mulți nativi se vor simți împinși spre dorințe de reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Mai multe evenimente astrale au loc chiar în această săptămână. Începutul lunii februarie vine cu Luna în Scorpion, ceea ce le aduce nativilor pasiune în plan relațional. Toată energia și-o vor îndrepta către activitățile creative. Sunt șanse mari să descopere noi pasiuni și să-și trăiască viața într-o nouă perspectivă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și pună planurile în aplicare dat fiind faptul că Universul îi ajută la orice pas. Acum este momentul să culeagă roadele muncii lor, după o perioadă în care și-au dedicat viața la locul de muncă. Veniturile pe care le visau le vin acum în conturile bancare fără prea mare efort. Pe plan personal totul se leagă de la sine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își doresc să descopere adevărul din viața lor. Pe plan financiar, oricât ar încerca să găsească o soluție propice rezolvării proiectelor într-o manieră mai lină, lucrurile nu se leagă așa cum trebuie. Realizează faptul că au un blocaj peste care nu pot trece foarte ușor.

Astrele spun că trebuie să se detașeze de ceea ce le face rău pentru a putea privi imaginea de ansamblu.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni realizează că nu pot lua hotărâri importante odată ce gândul lor rămâne în trecut. Săptămâna aceasta vine cu introspecție. Sunt nevoiți să depășească anumite momente critice pentru a putea vedea stuația dintr-un alt punct de vedere, arată Astrology.com.

Astrele spun că vor putea apela la partea matură a vieții lor. Sunt mânați de înțelepciune în ultimele zile ale acestei perioade. Orice spun va fi luat rapid în considerare de cei din jur, iar cuvântul lor va avea însemnătate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor fi puși în situația de a-și testa abilitățile în societate. Au șansa de a crea noi relații de prietenie. Vor exista mici momente tensionate în familia lor extinsă, însă totul se va rezolva cu discreție. Astrele spun că nu trebuie să se lase afectați de ceea ce se întâmplă în jurul lor, chiar dacă acest lucru le aduce mai multe evenimente neplăcute pe parcurs. Vor spune adevărul într-o perioadă în care tăcerea ar trebui să fie la cote maxime.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor depăși această perioadă cu greutate. Nu vor fi mulțumiți de ceea ce li se întâmplă și iau decizia de a se îndepărta de viața socială, spune Yourtango.com. Vor să petreacă mai multă vreme în singurătate și nu este exclus să renunțe și la relațiile personale în acest fel. Se lasă ghidați de primul instinct, chiar dacă uneori nu este tocmai cel corect.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să lase în spate toate traumele pe care le-au trăit în trecut. Acest lucru înseamnă că sunt disponibili emoțional și vor să dovedească acest lucru. Cei care sunt deja într-o relație, vor găsi momentul oportun pentru a-și arăta sentimentele adevărate. Pasiunea în cuplu va fi acum la un alt nivel. La locul de muncă vor regăsi libertatea de a se implica în tot mai multe proiecte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și găsească dorința de a începe de la zero orice plan. Chiar dacă sunt cuprinși de teamă, vor să dea un nou suflu carierei lor și să capete o latură benefică pe plan personal. Au dorința de a profita de viață și vor să le ofere ajutorul tuturor celor care au nevoie. În momentul în care membrii familiei apelează la sfaturile lor, se retrag în carapace.

Află tot ce trebuie să știi despre Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a descoperi care sunt persoanele cu adevărat de încredere din viața lor. Vor fi puși în situații diverse și vor fi îndrumați de către astre pe cele mai încurcate drumuri. De cele mai multe ori prețuiesc adevărul și nici de această dată nu va fi ceva diferit. Sunt nevoiți să acorde o mai mare atenție sănătății, asta pentru că au acuzat durerii și multe dintre probleme au fost ignorate de-a lungul timpului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își doresc o vacanță pe cinste. După o perioadă în care au muncit fără oprire, au șansa de a pleca într-o călătorie de vis, chiar și numai pentru câteva zile. Este posibil să rămână blocați într-o problemă din trecut care nu îi lasă să meargă mai departe. Cu toate acestea, reușesc foarte bine să-și ascundă frustrările. De aceea, astrele recomandă o detașare de la ritualurile zilnice.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de o săptămână destul de agitată pe plan personal. Sunt nevoiți să pună în aplicare mai multe planuri pe care le-au lăsat în urmă lungă perioadă de timp. Nu știu care sunt direcțiile în care trebuie să meargă, însă vor porni cu entuziasm în fiecare dintre acestea. Schimbările li se par perfecte pentru ceea ce au nevoie în acest moment.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător visează să-și trăiască viața într-o continuă relaxare. Au șansa de a profita de câteva zile libere și își găsesc drum către o vacanță ideală. Se stabilizează astfel și viața de cuplu, iar pe plan profesional își demonstrează capacitățile de lucru. Cu fiecare pas pe care îl fac în față, astrele se aliniază în favoarea lor. Spre finalul perioadei vor vedea că un moment de fericire nu vine niciodată singur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au momente încărcate în viața personală, însă descoperă anumite credințe pe care le credeau pierdute. Se îndepărtează de la viața materială și pornesc pe un drum al conștientizării. Înțelepciunea de care dau dovadă le va aduce liniște în suflet și o stare permanentă de bucurie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×