Reclamă

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Noi provocări sunt gata să fie înfruntate de către nativi în perioada imediat următoare. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024 arată că începutul anului este productiv. Taurii sunt presați de timp în ceea ce privește luarea unei decizii majore. Leii își doresc să continuie aceeași traiectorie profesională.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 ianuarie 2024, 9:11

Pasiunea în relațiile de cuplu va fi acum la cote maxime. Nimeni nu se va opune iubirii și cinci dintre zodii își vor folosi șarmul pentru a se implica în relații amoroase. Cu Luna în Balanță la finalul lunii ianuarie, cei mai mulți nativi se vor simți împinși spre dorințe de reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Mai multe evenimente astrale au loc chiar în această săptămână. Începutul lunii februarie vine cu Luna în Scorpion, ceea ce le aduce nativilor pasiune în plan relațional. Toată energia și-o vor îndrepta către activitățile creative. Sunt șanse mari să descopere noi pasiuni și să-și trăiască viața într-o nouă perspectivă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și pună planurile în aplicare dat fiind faptul că Universul îi ajută la orice pas. Acum este momentul să culeagă roadele muncii lor, după o perioadă în care și-au dedicat viața la locul de muncă. Veniturile pe care le visau le vin acum în conturile bancare fără prea mare efort. Pe plan personal totul se leagă de la sine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își doresc să descopere adevărul din viața lor. Pe plan financiar, oricât ar încerca să găsească o soluție propice rezolvării proiectelor într-o manieră mai lină, lucrurile nu se leagă așa cum trebuie. Realizează faptul că au un blocaj peste care nu pot trece foarte ușor.

Astrele spun că trebuie să se detașeze de ceea ce le face rău pentru a putea privi imaginea de ansamblu.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni realizează că nu pot lua hotărâri importante odată ce gândul lor rămâne în trecut. Săptămâna aceasta vine cu introspecție. Sunt nevoiți să depășească anumite momente critice pentru a putea vedea stuația dintr-un alt punct de vedere, arată Astrology.com.

Astrele spun că vor putea apela la partea matură a vieții lor. Sunt mânați de înțelepciune în ultimele zile ale acestei perioade. Orice spun va fi luat rapid în considerare de cei din jur, iar cuvântul lor va avea însemnătate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor fi puși în situația de a-și testa abilitățile în societate. Au șansa de a crea noi relații de prietenie. Vor exista mici momente tensionate în familia lor extinsă, însă totul se va rezolva cu discreție. Astrele spun că nu trebuie să se lase afectați de ceea ce se întâmplă în jurul lor, chiar dacă acest lucru le aduce mai multe evenimente neplăcute pe parcurs. Vor spune adevărul într-o perioadă în care tăcerea ar trebui să fie la cote maxime.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor depăși această perioadă cu greutate. Nu vor fi mulțumiți de ceea ce li se întâmplă și iau decizia de a se îndepărta de viața socială, spune Yourtango.com. Vor să petreacă mai multă vreme în singurătate și nu este exclus să renunțe și la relațiile personale în acest fel. Se lasă ghidați de primul instinct, chiar dacă uneori nu este tocmai cel corect.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să lase în spate toate traumele pe care le-au trăit în trecut. Acest lucru înseamnă că sunt disponibili emoțional și vor să dovedească acest lucru. Cei care sunt deja într-o relație, vor găsi momentul oportun pentru a-și arăta sentimentele adevărate. Pasiunea în cuplu va fi acum la un alt nivel. La locul de muncă vor regăsi libertatea de a se implica în tot mai multe proiecte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și găsească dorința de a începe de la zero orice plan. Chiar dacă sunt cuprinși de teamă, vor să dea un nou suflu carierei lor și să capete o latură benefică pe plan personal. Au dorința de a profita de viață și vor să le ofere ajutorul tuturor celor care au nevoie. În momentul în care membrii familiei apelează la sfaturile lor, se retrag în carapace.

Află tot ce trebuie să știi despre Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a descoperi care sunt persoanele cu adevărat de încredere din viața lor. Vor fi puși în situații diverse și vor fi îndrumați de către astre pe cele mai încurcate drumuri. De cele mai multe ori prețuiesc adevărul și nici de această dată nu va fi ceva diferit. Sunt nevoiți să acorde o mai mare atenție sănătății, asta pentru că au acuzat durerii și multe dintre probleme au fost ignorate de-a lungul timpului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își doresc o vacanță pe cinste. După o perioadă în care au muncit fără oprire, au șansa de a pleca într-o călătorie de vis, chiar și numai pentru câteva zile. Este posibil să rămână blocați într-o problemă din trecut care nu îi lasă să meargă mai departe. Cu toate acestea, reușesc foarte bine să-și ascundă frustrările. De aceea, astrele recomandă o detașare de la ritualurile zilnice.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de o săptămână destul de agitată pe plan personal. Sunt nevoiți să pună în aplicare mai multe planuri pe care le-au lăsat în urmă lungă perioadă de timp. Nu știu care sunt direcțiile în care trebuie să meargă, însă vor porni cu entuziasm în fiecare dintre acestea. Schimbările li se par perfecte pentru ceea ce au nevoie în acest moment.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător visează să-și trăiască viața într-o continuă relaxare. Au șansa de a profita de câteva zile libere și își găsesc drum către o vacanță ideală. Se stabilizează astfel și viața de cuplu, iar pe plan profesional își demonstrează capacitățile de lucru. Cu fiecare pas pe care îl fac în față, astrele se aliniază în favoarea lor. Spre finalul perioadei vor vedea că un moment de fericire nu vine niciodată singur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au momente încărcate în viața personală, însă descoperă anumite credințe pe care le credeau pierdute. Se îndepărtează de la viața materială și pornesc pe un drum al conștientizării. Înțelepciunea de care dau dovadă le va aduce liniște în suflet și o stare permanentă de bucurie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×