Reclamă

Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2023 aduce maturitate și responsabilitate pentru nativii din zodiac. Aceștia vor avea parte de schimbări, odată cu Luna Plină din Capricorn pe data de 3 iulie. Cu toții vor fi astfel influențați, dar în diferite aspecte și situații din viață. Conform specialiștilor, Luna Plină aduce cu sine încheierea unei etape, iar nativul Capricorn aduce seriozitate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 iulie 2023, 8:11

Nativii vor renunța astfel la situațiile mai puțin plăcute din viață și se vor concentra pe ceea ce este important. În fiecare săptămână au loc situații care aranjează viețile acestora într-un sens care merită descoperit. Un alt aspect care va avea o influență importantă asupra zodiilor este Mercur în trigon cu Neptun pe data de 9 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2023

Chiar dacă vom simți mai multe aspecte negative în cazul Lunii Pline, nu trebuie să ne facem griji. Astrele ne sunt întotdeauna alături și ne îndrumă la orice pas.

Empatia este cuvântul de ordine acum, asta pentru că vor fi situații în care vom avea doar de câștigat. Vom primi o energie artistică pe care ne-o vom însuși foarte repede.

Deși nu este necesar să demonstrăm nimic nimănui, avem tendința de a face acest lucru din inerție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de mult romantism în această perioadă. Pentru nativii singuri pot apărea surprize neașteptate în cele mai inedite locații.

Pentru cei care se află deja într-o relație trebuie să se aștepte la călătorii în doi. Sfera sănătății crează anumite probleme, însă nu ceva îngrijorător. Cariera îți este sigură, iar viitorul cu siguranță sună bine. Ai parte de laude din partea colegilor, dar și a șefilor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur vine o perioadă foarte încărcată pe toate planurile. Rămân totuși într-o notă pozitivă, asta pentru că Jupiter care se află în zodia lor este conectată la Luna Plină din 3 iulie.

Aceștia au șansa de a fi mai îndrăzneți și de a primi recompense pe care nu le credeau posibile. Astrele recomandă cumpătare, asta pentru că nu este perioada propice ca cei singuri să intre în relații.

Pentru cei care formează un cuplu, nu este indicat să se certe.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de o săptămână relaxantă după o perioadă de foc în sfera relațiilor. Dramele iau sfârșit și fac loc unor pasiuni de scurtă durată, spune Yourtango.com.

Pe partea financiară nu există probleme, fiind un sector aspectat pozitiv. Aceștia au șansa de a-și folosi multe dintre darurile cu care au fost înzestrați. În curând vor ieși la iveală foarte multe dorințe ascunse.  

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt sfătuiți să fie mult mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor în această perioadă. Luna Plină din Capricorn pe 3 iulie îi va afecta mai mult decât pe alții.

Există dorință de schimbare pe plan personal. Astfel, vor avea șansa de a-și transforma viața în totalitate într-un timp foarte scurt. Este posibil să aibă și un început de relație ca în basme. În general, vor avea parte doar de lucruri bune.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au șansa de a se redescoperi. Poate printr-un hobby, o carte citită sau o discuție avută cu un prieten. Toate acestea vor duce la întâlnirea cu nevoile mai vechi, ascunse pentru o perioadă lungă de timp.

Acum ai șansa de a-i demonstra partenerului că toate crizele de comunicare au avut un motiv bine întemeiat. Dacă dorești o dezvoltare durabilă, trebuie să te bazezi pe sinceritate. Urmează o perioadă intensă din multe puncte de vedere.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară vor exista foarte multe momente importante în această perioadă. Se vor bucura de realizările pe plan personal, dar și profesional.

Există șansa de a crește într-un timp foarte scurt. Astrele recomandă excursii scurte, dar intense alături de partener, pentru cei care se află deja într-o relație, arată Astrology.com. Pentru cei singuri, sunt șanse mari de a cunoaște poate chiar sufletul pereche.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de schimbări pe plan personal chiar la începutul săptămânii. O situație dificilă care durează deja de ceva vreme îi poate sufoca. Este cazul ca astrele să vină în ajutor și să îndrepte asupra lor ideea unui viitor mai bun și mai luminos.

Dată fiind conexiunea lui Jupiter cu Luna Plină, vor avea parte și de noroc pe plan financiar. Sprijinul pe care îl vor acorda va reveni înzecit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a-și demonstra creativitatea. Planurile de viitor sunt acum mult mai bine aspectate. Este momentul excelent pentru o vacanță.

De asemenea, câteva discuții alături de membrii familiei pot genera idei clare asupra unei vieți liniștite. Pentru nativii singuri vor exista momente în care își vor crea speranțe. După o perioadă, aceștia vor avea șansa de a-și întâlni sufletul pereche.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător vine o perioadă emoțională. Cu fiecare ocazie vor demonstra că sentimentele lor sunt reale și că trebuie să se bucure de ceea ce le rezervă viața. Câteva momente de relaxare îi poate transforma.

Familia așteaptă acum foarte multe energii pozitive, ceea ce nu sunt neapărat în concordanță cu ceea ce se întâmplă de fapt. Pentru cei singuri, vor apărea momente favorabile pentru o relație de lungă durată.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au șansa de a finaliza un proiect la care lucrează de ceva vreme. Poate fi vorba despre idei pe plan personal sau profesional. Indiferent de natura situației, aceștia se vor înarma cu răbdare pentru perioada imediat următoare.

Încrederea de sine îi va ajuta să lase în urmă zilele mai puțin plăcute. Încurajările și sprijinul din partea celor dragi va avea acum un efect benefic.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de vindecare în această perioadă. Își vor întâlni nevoile din copilărie și vor lucra cu ele în prezent. Trecutul va fi acum mult mai clar și mai ușor de înțeles.

Un tipar de familie care i-a urmărit multă vreme se va schimba acum. Este important sprijinul din partea astrelor, însă schimbarea în sine va trebui realizată la singular.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de conflicte pe plan personal. Dramele care s-au instalat acum ceva timp nu au dispărut. Relația de iubire pare că se îndreaptă spre un final dramatic.

Cu toate acestea, nu există nicio urmă de tristețe. Planurile alături de prieteni te vor ajuta să-ți construiești viața pe un alt stil. Acordă timp lucrurilor care contează cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×