Reclamă

Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2023 aduce maturitate și responsabilitate pentru nativii din zodiac. Aceștia vor avea parte de schimbări, odată cu Luna Plină din Capricorn pe data de 3 iulie. Cu toții vor fi astfel influențați, dar în diferite aspecte și situații din viață. Conform specialiștilor, Luna Plină aduce cu sine încheierea unei etape, iar nativul Capricorn aduce seriozitate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 iulie 2023, 8:11

Nativii vor renunța astfel la situațiile mai puțin plăcute din viață și se vor concentra pe ceea ce este important. În fiecare săptămână au loc situații care aranjează viețile acestora într-un sens care merită descoperit. Un alt aspect care va avea o influență importantă asupra zodiilor este Mercur în trigon cu Neptun pe data de 9 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2023

Chiar dacă vom simți mai multe aspecte negative în cazul Lunii Pline, nu trebuie să ne facem griji. Astrele ne sunt întotdeauna alături și ne îndrumă la orice pas.

Empatia este cuvântul de ordine acum, asta pentru că vor fi situații în care vom avea doar de câștigat. Vom primi o energie artistică pe care ne-o vom însuși foarte repede.

Deși nu este necesar să demonstrăm nimic nimănui, avem tendința de a face acest lucru din inerție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de mult romantism în această perioadă. Pentru nativii singuri pot apărea surprize neașteptate în cele mai inedite locații.

Pentru cei care se află deja într-o relație trebuie să se aștepte la călătorii în doi. Sfera sănătății crează anumite probleme, însă nu ceva îngrijorător. Cariera îți este sigură, iar viitorul cu siguranță sună bine. Ai parte de laude din partea colegilor, dar și a șefilor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur vine o perioadă foarte încărcată pe toate planurile. Rămân totuși într-o notă pozitivă, asta pentru că Jupiter care se află în zodia lor este conectată la Luna Plină din 3 iulie.

Aceștia au șansa de a fi mai îndrăzneți și de a primi recompense pe care nu le credeau posibile. Astrele recomandă cumpătare, asta pentru că nu este perioada propice ca cei singuri să intre în relații.

Pentru cei care formează un cuplu, nu este indicat să se certe.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de o săptămână relaxantă după o perioadă de foc în sfera relațiilor. Dramele iau sfârșit și fac loc unor pasiuni de scurtă durată, spune Yourtango.com.

Pe partea financiară nu există probleme, fiind un sector aspectat pozitiv. Aceștia au șansa de a-și folosi multe dintre darurile cu care au fost înzestrați. În curând vor ieși la iveală foarte multe dorințe ascunse.  

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt sfătuiți să fie mult mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor în această perioadă. Luna Plină din Capricorn pe 3 iulie îi va afecta mai mult decât pe alții.

Există dorință de schimbare pe plan personal. Astfel, vor avea șansa de a-și transforma viața în totalitate într-un timp foarte scurt. Este posibil să aibă și un început de relație ca în basme. În general, vor avea parte doar de lucruri bune.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au șansa de a se redescoperi. Poate printr-un hobby, o carte citită sau o discuție avută cu un prieten. Toate acestea vor duce la întâlnirea cu nevoile mai vechi, ascunse pentru o perioadă lungă de timp.

Acum ai șansa de a-i demonstra partenerului că toate crizele de comunicare au avut un motiv bine întemeiat. Dacă dorești o dezvoltare durabilă, trebuie să te bazezi pe sinceritate. Urmează o perioadă intensă din multe puncte de vedere.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară vor exista foarte multe momente importante în această perioadă. Se vor bucura de realizările pe plan personal, dar și profesional.

Există șansa de a crește într-un timp foarte scurt. Astrele recomandă excursii scurte, dar intense alături de partener, pentru cei care se află deja într-o relație, arată Astrology.com. Pentru cei singuri, sunt șanse mari de a cunoaște poate chiar sufletul pereche.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de schimbări pe plan personal chiar la începutul săptămânii. O situație dificilă care durează deja de ceva vreme îi poate sufoca. Este cazul ca astrele să vină în ajutor și să îndrepte asupra lor ideea unui viitor mai bun și mai luminos.

Dată fiind conexiunea lui Jupiter cu Luna Plină, vor avea parte și de noroc pe plan financiar. Sprijinul pe care îl vor acorda va reveni înzecit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a-și demonstra creativitatea. Planurile de viitor sunt acum mult mai bine aspectate. Este momentul excelent pentru o vacanță.

De asemenea, câteva discuții alături de membrii familiei pot genera idei clare asupra unei vieți liniștite. Pentru nativii singuri vor exista momente în care își vor crea speranțe. După o perioadă, aceștia vor avea șansa de a-și întâlni sufletul pereche.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător vine o perioadă emoțională. Cu fiecare ocazie vor demonstra că sentimentele lor sunt reale și că trebuie să se bucure de ceea ce le rezervă viața. Câteva momente de relaxare îi poate transforma.

Familia așteaptă acum foarte multe energii pozitive, ceea ce nu sunt neapărat în concordanță cu ceea ce se întâmplă de fapt. Pentru cei singuri, vor apărea momente favorabile pentru o relație de lungă durată.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au șansa de a finaliza un proiect la care lucrează de ceva vreme. Poate fi vorba despre idei pe plan personal sau profesional. Indiferent de natura situației, aceștia se vor înarma cu răbdare pentru perioada imediat următoare.

Încrederea de sine îi va ajuta să lase în urmă zilele mai puțin plăcute. Încurajările și sprijinul din partea celor dragi va avea acum un efect benefic.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de vindecare în această perioadă. Își vor întâlni nevoile din copilărie și vor lucra cu ele în prezent. Trecutul va fi acum mult mai clar și mai ușor de înțeles.

Un tipar de familie care i-a urmărit multă vreme se va schimba acum. Este important sprijinul din partea astrelor, însă schimbarea în sine va trebui realizată la singular.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de conflicte pe plan personal. Dramele care s-au instalat acum ceva timp nu au dispărut. Relația de iubire pare că se îndreaptă spre un final dramatic.

Cu toate acestea, nu există nicio urmă de tristețe. Planurile alături de prieteni te vor ajuta să-ți construiești viața pe un alt stil. Acordă timp lucrurilor care contează cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×