Reclamă

Horoscopul săptămânii 8 ianuarie – 14 ianuarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Săptămâna începe cu surprize și două dintre zodii se vor bucura de noroc pe plan personal. Horoscopul săptămânii 8 ianuarie – 14 ianuarie 2024 le aduce nativilor Rac o șansă nouă în relația de iubire, iar Taurii știu cum să profite de oportunități. Citește previziunile astrale și vezi cum îți vor fi următoarele zile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 ianuarie 2024, 6:02

Este o perioadă destul de agitată pentru zodii, dat fiind faptul că au loc evenimente astrologice importante. Prima dintre acestea este Luna Nouă din Capricorn pe 11 ianuarie. Pe 14 ianuarie, Mercur intră în Capricorn încă o dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 8 ianuarie – 14 ianuarie 2024

Dacă astrele spun că nativii Taur sunt în căutarea unui drum nou pe plan personal, în ceea ce-i privește pe Gemeni și Lei aceștia se îndrăgostesc iremediabil. Mercur se află în Săgetător, ceea ce înseamnă că segmentul comunicării va fi la cote maxime. Zodiile nu vor duce lipsă de inteligență și vor lua decizii importante în situații critice.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec fac planuri pe termen lung în legătură cu vacanțele. Se răzgândesc și își doresc să bifeze cât mai multe destinații în 2024. Se gândesc și la situațiile neprevăzute și încearcă să acopere orice segment pentru a nu avea vreo surpriză neașteptată. Primesc o importantă sumă de bani la finalul acestei perioade, ceea ce înseamnă că pot investi. Pe plan personal încep să reflecteze asupra unor situații nu tocmai ușor de acceptat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur încep să își revină după o săptămână în care s-au retras în propria carapace. O situație benefică în plan personal îi ajută să vadă lucrurile mult mai clar. Simt că sunt conduși de noroc și reușesc să-și pună la punct planuri pe termen lung.

Vor să profite de tot ceea ce le-au rezervat astrele, așa că realizează totul cu calm și precizie. Vor să dea dovadă de putere în fața celorlalți. Reușesc să se adune mai ușor atunci când lucrurile nu sunt tocmai într-un ritm pe care îl pot controla.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își construiesc o imagine a relației perfecte pe care cu greu reușesc să o atingă. Au diferite concepții despre cum ar trebui să fie iubiți și atunci când nu se întâmplă cum consideră, au schimbări bruște de comportament. Comunicarea este întotdeauna cheia și modul după care ar trebui să se ghideze. Au șansa de a repara anumite erori, asta pentru că o persoană din trecut se reîntoarce în viața lor. Vor fi nevoiți să facă primul pas în acest sens. Pe plan profesional sunt destul de stabili, însă au grija zilei de mâine, fără niciun temei însă. Astrele sunt de partea lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Naivii Rac reușesc să fie ca o carte deschisă pentru ceilalți. Sunt dornici să-și destăinuie sentimentele și reacțiile lor în fața provocărilor îi fac să fie extrem de vulnerabili. Simt că se află într-un proces de transformare totală. Eșecurile pe care le-au avut până în prezent sunt doar motive pentru a încerca din nou. Pe plan profesional și personal abordează aceeași strategie. Cei singuri se reîndrăgostesc și vor să petreacă foarte mult timp alături de persoana dragă, arată Yourtango.com. Astrele le aduc surprize nenumărate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți pentru provocări pe plan profesional. Reușesc să adopte o atitudine pozitivă și să aibă mai mul grijă cum își cheltuie resursele financiare. Cei singuri au mai multe întâlniri secrete cu persoane care le trezesc interesul. Ceea ce va urma îi va surprinde și pe ei. Sunt atrași de farmec și inteligență. Anumite planuri se pot schimba din această cauză.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioare renunță la planurile de familie în ultimul moment. Anumite priorități nu îi lasă să se bucure de liniștea alături de cei dragi. Se vor găsi într-o perioadă tumultoasă și la locul de muncă, asta pentru că mesajele importante nu vor ajunge până la urechilor lor. O problemă foarte dificilă va fi rezolvată într-un mod cu adevărat inteligent. Vor primi laude și aplauze la scenă deschisă. Au șansa să se revanșeze față de o persoană dragă, spune Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță nu se pot hotărî asupra unor decizii importante pe plan personal. Vor să rămână într-o relație, dar își doresc și aventura zilelor de libertate. Sunt câteodată duri, iar câteodată nu vor să iasă din cuvintele emoționante adresate celor din jur. La locul de muncă totul se învârte în jurul banilor. Orice task nou le atrage atenția doar dacă reușesc să aibă un câștig palpabil de pe urma acestuia. Astrele spun că vor avea parte de un oaspete surpriză la final de săptămână.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își doresc să se focuseze mai mult pe planurile profesionale, însă gândul le stă doar la următoarea vacanță. Vor să-și organizeze timpul în așa fel încât să bifeze tot ceea ce și-au propus. Cei singuri se îndrăgostesc așa cum nu au mai făcut-o până acum. Este un moment bun ca cei care se află deja într-o relație să se întoarcă la sentimente mai bune și la întâlniri romantice. Este momentul să abordeze diferit situațiile amoroase.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalite. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își doresc să fie în centrul atenției și reușesc fără prea mari eforturi acest lucru. La locul de muncă se comportă impecabil și reușesc să finalizeze toate problemele într-un timp foarte scurt. Banii îi atrag ca un magnet și astfel vor primi o sumă importantă în zilele ce urmează. Pe plan amoros se reîntorc la o veche relație sau încearcă să învie pasiunea în trăirile din prezent.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn continuă să fie la fel de muncitori și în 2024. Vor să se desprindă pentru o perioadă de la situațiile neprevăzute și să aducă o reușită în viața lor. Pentru nativii singuri, vor urma întâlniri cu recompense. Pentru cei care se află deja într-o relație, vor reuși să readucă romantismul în doi. O ceartă cu unul dintre prieteni îi bulversează. S-ar putea să primească anumite complimente neașteptate.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să se facă recunoscuți prin actele de caritate pe care le organizează. Știu că în fiecare zi este ocazia perfectă pentru a dărui celor nevoiași. Au intuiție bună și în ceea ce privește relațiile, asta pentru că se ghidează după anumite vise. Au șansa de a vorbi cu o persoană dragă și a da o lovitură neașteptată în acest sens. Pot primi mai multe mesaje emoționante care vor fi parte dintr-un întreg cerc amoros.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să se prezinte în fața oamenilor exact așa cum sunt. Au libertatea de a spun ce gândesc și nu se mai simt constrânși de circumstanțe. Găsesc modalitatea perfectă de a îmbina plăcerile personale cu planurile profesionale. Caută oportunități pentru reglarea conturilor financiare. Este un moment bun pentru a-și pune în ordine anumite afaceri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×