Reclamă

Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Schimbările astrale vor aduce atenție la detalii pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024 vine cu surprize inedite. Mercur va intra în Fecioară și se vor vedea anumite modificări pe plan personal și profesional.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 septembrie 2024, 9:42

Această perioadă vine cu diferite situații astrale. Chiar din prima zi a săptămânii, Mercur ajunge în zodia Fecioară. Comunicarea nativilor cu cei din jur este acum mult mai ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024

Mulți nativi vor avea parte de provocări și începuturi la care nu se așteptau. Pe data de 12 septembrie, Soarele va forma un care cu Jupiter. Speranțele zodiilor sunt acum departe de dezamăgiri. Vor reuși să comunice mult mai clar cu cei din jur și să-și exprime dorințele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își îndreaptă atenția către organizarea lucrurilor la locul de muncă. Rutina zilnică îi obosește și au nevoie de o pauză. Se concentrează asupra contextelor profesionale, dat fiind faptul că au o gândire analitică. În a doua parte a săptămânii, își doresc să îmbunătățească situațiile și pe plan personal. Vor să-și gestioneze resursele.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt tot mai atenți la detalii. De asemenea, pentru ei contează mai mult sentimentele celor din jur. În perioada următoare sunt sfătuiți să ia anumite decizii pe plan financiar. Vor să comunice deschis cu persoanele dragi, însă le este foarte greu. Vor aranja lucrurile așa cum își doresc. Deși au impulsul de a se îndrepta către situații care nu le fac bine, vor crește și pe plan personal.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni sunt foarte atenția la comunice. Viața de familie le ocupă foarte mult timp, iar asta îi face uneori să-și piardă cumpătul. La locul de muncă își caută o colaborare pe termen lume. Au nevoie de anumite sume de bani și nimic nu îi poate opri în acest sens. Chiar dacă au parte de unele dezamăgiri, știu cum să gestioneze situațiile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac trec printr-o perioadă dificilă pe plan personal. Nu reușesc să se organizeze și anumite informații îi fac să se streseze. Vor să se implice în mai multe proiecte la locul de muncă, iar acest lucru îi pune în valoare. În casa relațiilor vor avea loc clarificări, arată Astrology.com. Vor să se simtă siguri din punct de vedere emoțional, iar asta vor putea face doar cu ajutorul persoanelor foarte apropiate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se organizează tot mai bine pe plan financiar. A doua parte a săptămâni o traversează destul de greu. Au provocări la locul de muncă, însă asta nu îi îngrădește să arate că pot să rezolve orice situație. Finalul săptămânii îi găsește cu idei originale de petrecere a timpului liber. Vor intra într-o relație nouă de care se vor bucura la maximum.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte atenți la detalii și își doresc un viitor organizat și precis. Au curaj și determinare să își ducă planurile mai departe, chiar dacă acest lucru nu este posibil întotdeauna. Apar unele conflicte cu superiorii la locul de muncă. În sfera amoroasă caută relații practice și realiste. Deși trec printr-o perioadă tensionată, reușesc să își revină.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor analiza situațiile prin care trec, iar gândurile lor se vor îndrepta către idei fixe. Ceea ce vor pune în practică îi va ajuta pe viitor. În sfera familială nu vor avea nicio problemă. Cei singuri vor flirta și se vor bucura de o dorință puternică de a face ceva cu adevărat diferit, spune Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt pregătiți de anumite demersuri pe plan personal. Caută să dialoghieze cât mai mult și să clarifice anumite situații. Cel mai important lucru pentru ei în acest moment este să rămână ancorați în realizate. Vor să se dezvolte pe plan profesional, iar asta îi poate ține departe de familie. Vor apărea situații neașteptate cu cei dragi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au planuri mari de viitor și vor să le pună în aplicare cât mai repede. Se implică în tot mai multe proiecte la locul de muncă. Reușesc să obțină un acord de care aveau nevoie cu ceva timp în urmă. Scapă de anumite datorii și contexte financiare dificile. Intervin anumite responsabilități pe plan personal.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn caută să exploreze diferite domenii de interes. Sunt activate zonele familiale și financiare. Pentru ei contează foarte mult organizarea și ceea ce se întâmplă cu oamenii dragi. Vor să-și consolideze anumite idei, însă urmează o perioadă destul de stresantă în viața lor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să clarifice multe situații în diferite domenii. Vor să fie stabili din punct de vedere financiar, însă acest lucru poate reprezenta o problemă. Creativitatea în ceea ce îi privește este la cote maxime. Relațiile cu cei din jur se stabilizează, iar asta îi bucură. Anumite domenii de interes îi pot face să iasă din zona de confort.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești caută să dialoghieze tot mai mult cu cei din jur pentru rezolvarea diferitelor situații. Mercur și Marte îi ajută să aibă un aspect armonios în viață și să se bucure de toate proiectele pe care le au în desfășurare. Anumite contexte astrale le readuce suferințe mai vechi. Vor știi să-și redirecționeze energiile către lucruri constructive.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×