Reclamă

Horoscopul zilei de 12 martie 2023. Gemenii trec printr-o despărțire. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 12 martie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor s-ar putea să treacă prin probleme de dragoste. Astrele spun că este o zi dificilă pentru zodiile de aer și pentru cele de foc. Nativii vor avea de făcut câteva schimbări importante în viața lor.

Publicat: 11 martie 2023, 1:00

Nativii din zodiac trebuie să-și pună programul la punct. Se anunță o zi cu multe provocări pentru zodiile care nu au reușit să-și rezolve problemele de la locul de muncă. Astrele spun că zodiile vor avea de făcut schimbări la modul de abordare al problemelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 12 martie 2023

Horoscopul zilei de 12 martie 2023 spune că nativii din zodiac au parte de o zi aglomerată. Alături de zodii este planeta Neptun. Energia zilei este influențată de această puternică. Emoțiile puternice sunt cele care vor defini multe dintre deciziile care vor fi luate de anumiți nativi. Zodiile nu trebuie să-și piardă atenția de la lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru ele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii se simt plini de energie. Ziua începe foarte bine pentru tine. Ai pus la punct ultimele pregătiri, iar acum te poți relaxa în așteptarea celor dragi. Vei avea parte de o vizită importantă în cea de-a doua parte a acestei zile.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii trebuie să învețe să fie independenți. Astrele spun că te-ai atașat destul de mult de partenerul de cuplu. Te simți tot mai singură atunci când nu petreci timp alături de acesta. S-ar putea ca relația voastră să devină toxică.

Ieși mai des cu prietenii tăi și învață să te detașezi puțin câte puțin.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii nu au noroc în dragoste de această dată. Ai preferat să rămâi într-o relație toxică, iar acum lucrurile sunt fără scăpare. Pare că energia ta a ajuns la final. Este momentul să schimbi ceva la tine și la modul în care te raportezi la o relație. În mod cert va fi nevoie de o despărțire, dar acest lucru nu ar trebui să te demotiveze.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului s-ar putea să aibă probleme din cauza banilor. Un incident ce va avea parte în prima parte a zilei te va pune în situația de a scoate din buzunar o sumă importantă de bani. Neatenția a dus la aceste probleme. Poate că este momentul să iei puțină atitudine și să fii mai prezentă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii se bucură de o surpriză frumoasă din partea partenerului de viață. Astrele spun că te bucuri de multă iubire și dragoste în relația de cuplu. În cele din urmă ai reușit să atingi un echilibru între viața personală și cea profesională, scrie YourTango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 12 martie 2023 spune că nativii din zodia Fecioarei ar trebui să se relaxeze. Astrele te sfătuiesc să profiți de această zi pentru a-ți încărca bateriile. Ai în față o perioadă mai aglomerată. Încearcă să te bucuri de momentele de liniște și să te pregătești pentru obstacolele pe care le vei avea de întâmpinat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele pleacă într-o vacanță. Astrele spun că se ivește o oportunitate extraordinară pentru a pleca într-o călătorie alături de un grup de prieteni. Este șansa ta să ieși din cotidian. Ți-ar prinde bine puțin aer nou. S-ar putea chiar să te îndrăgostești de un străin pe care îl vei cunoaște în această aventură.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 12 martie 2023 spune că nativii din zodia Scorpionului au probleme pe plan amoros. Există tensiuni între tine și partenerul de cuplu. Gelozia pare că își spune cuvântul în cazul tău. De altfel, astrele spun că ești una dintre cele mai geloase zodii. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei în această perioadă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au oportunitatea de a se afirma pe plan profesional. Astrele spun că te bucuri de reușite la locul de muncă. Eforturile tale încep să aducă și rezultate. Mai ai câteva etape de trecut înainte de a ajunge acolo unde îți dorești. Totuși, astrele spun că ești pe drumul cel bun.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii ar vrea să controleze fiecare aspect din viața lor. Astăzi ești pusă într-o situație dificilă. Învață să accepți că nu ești în controlul tuturor lucrurile din viața ta. Uneori trebuie să fii spontană și să te mulezi mai bine pe situație. În timp vei învăța să treci peste aceste probleme.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului sunt creativi. Ești plină de energie încă din prima parte a zilei. S-ar putea să te bucuri de o zi plină de momente frumoase alături de un grup de prieteni. Fii creativă în ceea ce-ți propui să faci. Ai la dispoziție toate resursele de care ai nevoie pentru a transforma această zi intr-una de neuitat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 12 martie 2023 spune că nativii din zodia Peștilor ar trebui să-și pună sănătatea pe primul loc. Astrele spun că este o perioadă mai aglomerată. Oboseala te ajunge din urmă. Ia o pauză de la cotidian și încearcă să-ți oferi puțin timp pentru a te răsfăța. Momentele mici fac uneori diferențe majore. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×