Reclamă

Horoscopul zilei de 14 iulie 2021. Gemenii au probleme în carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 14 iulie 2021 aduce o mulțime de lucruri bune pentru majoritatea zodiilor. Lucrurile se vor liniști treptat, răbdarea este cheia. Fiecare zodie în parte trebuie să-și găsească starea de echilibru în toate aspectele vieții de adult.

Publicat: 13 iulie 2021, 12:00

E posibil ca azi să nu poți lua cele mai raționale decizii din cauza întâlnirii Soarelui cu Neptun. Nu te panica. Există timp pentru toate. Azi ești într-o stare de visare care te va ajuta însă să îți prioritizezi și să-ți cunoști mai bine emoțiile și sentimentele, scrie Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 14 iulie 2021

Scorpionii trebuie să facă diferența azi între intuiție și rațiune. Te afli într-o perioadă tulbure a vieții tale, așa că lasă pe mai târziu planurile și aspirațiile. Este recomandat să te orientezi spre ceea ce îți place cu adevărat și să dai frâu liber sentimentelor și creativității.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi este ziua în care poți fugi de realitate. Peisajul cosmic al zilei de azi te face să te simți ca și cum te-ai fi pierdut într-o ceață densă. Soarele și Luna se aliniază ambele cu Neptun, creând o atmosferă tulbure care dau frâu liber imaginației tale. Decât să lupți pentru claritate, ai încredere în simțurile tale și urmărește cu atenție mesajele subtile care apar prin vise sau în întâlnirile pe care le ai planificate.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt visători azi spune horoscopul zilei de 14 iulie 2021 Soarele și luna se sincronizează simultan cu Neptun care estompează granițele, scăzând nivelurile de energie și crescând imaginația. Este o zi ideală pentru a investi energie în activități creative, deoarece este mai ușor să tragi aer în piept și să o aplici viziunea ta asupra elementelor din jur. Scopul este să lași lucrurile practice pentru o altă zi, când ești mai lucidă și mai stăpână pe situație.

Află din Galeria FOTO care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului ei!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cariera ta a fost într-o etapă tranzitorie în evoluție. Neptun a fost cel care s-a ferit de realitate, iar acum au apărut alte priorități în viața ta. Soarele și luna se găsesc astăzi strâns amestecate cu Neptun și nu te lasă să iei nicio decizie importantă. Folosește-te de această nouă etapă din viața ta pentru a-ți face planuri care să te ajute să avansezi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este mai ușor să plutești decât să te forțezi să înoți în amonte, cel puțin azi. Soarele și Luna se întâlnesc cu Neptun, care te îndeamnă la visare. Azi mai mult decât oricând îți poți face planuri creative, realitatea pare greu de abordat în astfel de zile. Este o zi ideală pentru a cânta, a scrie poezii sau a citi o carte bună, spune horoscopul zilei de 14 iulie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Trebuie să te bucuri de această perioadă și să-ți încetinești ritmul. Planeta conducătoare te blochează într-o stare de echilibru la care tânjeai de ceva timp. Această întâlnire cosmică îți oferă o energie creativă, vindecătoare, pentru a-ți întemeia o familie și a te bucura de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este posibil ca nivelul de energie să-ți scadă la un moment dat. Lucrurile banale din viața ta pot deveni în această perioadă mai confuze decât credeai că este posibil.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie  

Nivelurile tale de energie sunt mai scăzute ca niciodată. Ia o pauză de la tot ceea ce faci și axează-te pe idealism. Soarele și Luna se leagă de Neptun care dizolvă realitatea, creând o atmosferă de maximă inspirație, dar starea de oboseală se poate instala oricând. Este ziua perfectă să stai mai mult singură și să își pui nevoile pe primul loc.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Azi tu ești cea mai bună companie pentru tine. Tot Neptun este cel care va estompa realitatea, așa că mai bine stai liniștită o perioadă. Ești mai ancorată ca oricând în treburile de la serviciu, dar este posibil ca energia bună să scadă și ea curând și să crească nivelul de pasivitate. Mai bine stai azi departe de toate deciziile importante și visezi liniștită în intimitatea casei tale, spune horoscopul zilei de 14 iulie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Peisajul cosmic de miercuri favorizează intuiția asupra intelectului. Soarele și Luna se întâlnesc cu Neptun, o pereche care aduce o senzație profund mistică, parcă din altă lume. Pășește cu încredere într-o lume a imaginației și bucură-te de energia creativă din jurul tău. Orice fel de problemă creativă trebuie lăsată să-și găsească rezolvarea în altă zi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Forțe puternice sunt în joc sub peisajul cosmic de azi. Soarele și luna se întâlnesc simultan cu Neptun și toate îți vor oferi o imagine nerealistă a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Lasă deciziile importante pentru altă zi., deoarece această energie visătoare încurajează inspirația și idealismul în locul alegerilor raționale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Universul îți reorganizează atmosfera mentală a ultimilor ani. Te-ai deschis către noi forme de auto-exprimare și ai învățat să elimini dezordinea din viața ta. Ești într-o perioadă de echilibru, care te va ajuta să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat de la tine și de la cei din jur. Horoscopul zilei de 14 iulie 2021 spune că nu trebuie să uiți că tu ești cea care contează cel mai mult.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Și tu ai parte azi de multă energie creativă. Soarele și luna se blochează într-o aliniere simultană cu iluzorul Neptun, aducând o energie inspirațională fluxului tău de lucru. E ziua perfectă să te dedici aspectelor creative ale muncii tale. Nu încerca să te justifici azi în fața nimănui. Amână toat lucrurile importante pentru zilele următoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este foarte ușor azi să ai o lumea numai a ta. Starea de visare se instalează treptat în viața ta, iar nivelul de energie scade considerabil. Acordă o atenție deosebită azi intuiției și lasă pe plan secund rațiunea. Relația ta este într-o perioadă tulbure, așa că profită de acest idealism din viața ta și ordonează lucrurile până nu se degradează considerabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×