Cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului. Top 3 nativi care reușesc să atragă privirile oricui

Fiecare nativ din zodiac are ceva deosebit care îl face să fie perfect în ochii partenerului său. Cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului știu cum să se facă plăcute de către orice bărbat. Acești trei nativi sunt romantici, sinceri și hotărâți atunci când vine vorba de alegerea partenerului ideal.

Publicat: 3 iulie 2021, 7:03 / Actualizat: 2 iulie 2021, 13:04

Relația alături de una dintre aceste trei femei va fi întodeauna presărată cu multe momente romantice. Femeile născute sub aceste semne zodiacale știu să se facă iubite și reușesc întotdeuna să-i facă pe bărbați să iasă din zona lor de confort. Iubirea alături de aceste femei va fi mereu intensă și pătimașă.

Cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului

Chiar dacă sunt considerate cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului, bărbații trebuie să fie întotdeuna atenți în preajma acestor nativi.

Femeile născute sub aceste semne zodiacale sunt destul de pretențioase și își aleg partenerul doar după ce au luat în considerare toate aspectele viitoare ale relației. Aceste femei sunt hotărâte și știu cum să se facă iubite.

Bărbații care își doresc să le intre în suflet trebuie să fie respectuași și să le ofere echilibrul de care au nevoie. Femeile născute sub aceste semne zodiacale au nevoie în viața lor de un bărbat puternic lângă care să poată să evolueze. Relațiile lor trebuie să fie sincere și bazate pe respect reciproc.

Descoperă în Galeria FOTO cât de geloasă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Fecioară

Fecioarele sunt cu siguranță unele dintre cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului. Puterea lor de atracție se bazează în primul rând pe personalitatea lor analitică. Deși deseori sun considerate introvertite, aceste femei știu să se facă remarcate.

Sunt guvernate de către planeta Mercur, iar acest lucru le oferă o pputere de organizare extraordinară. Modul lor de învățare se bazează mult pe formarea conexiunilor, iar acest lucru îi face pe bărbați să se simtă atrași de logica și perpicacitatea lor.

Fiind născute sub elementul pământului, Fecioarele sunt foarte conectate cu natura. Le place să-și petreacă timpul în aer liber și să-i inițieze pe cei dragi în tainele necunoscute ale acesteia.

Bărbatul ideal pentru aceste femei trebuie să reușească o cale de a-i atrage atenția cu ajutorul gesturilor de tandrețe. Nativii din zodia Fecioarelor cântăresc mult orice situație înainte de a lua o decizie finală. Tocmai felul lor de a fi le fac să fie unele dintre cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului.

Săgetător

Femeia Săgetător este întotdeuna plină de surprize. Știe cum să pună pe jar inima oricărui bărbat și îi place să obțină atenția și admirația acestuia. Planeta guvernantă a Săgetătorilor este Jupiter, prin urmare acești nativi experimentează o conexiune intensă cu tot ceea ce înseamnă spiritualitatea.

De cele mai multe ori sunt învăluite de mister, ceea ce le face să fie unele dintre cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului. Femeile Săgetător are un spirit liber aventurier și este pregătită întotdeuna să preia inițiativa. Este într-o continuă căutare de lucruri noi și nu se teme să se avânte în necunoscut.

Capacitatea sa de a-i învăța pe ceilalți lucruri noi devine de cele mai multe ori irezistibilă pentru bărbații curioși. Totuși, o femeie Săgetător are nevoie alături de ea de un bărbat puternica, care să știe cum să abordeze o viață plină de momente intense.

Vărsător

Femeia Vărsător atrage privirile celor din jur prin latura sa altruistă. Acești nativi sunt extrem de generoși și prietenoși, iar acest lucru îi face pe bărbați să-și dorească să se afle în preajma lor.

Planeta guvernantă a acestor femei este Uranus care le oferă o putere uimitoare de intuiție și inovație. Aceste femei sunt cunoscute pentru ideile creative și pentru abordarea unică asupra lucrurilor. De cele mai multe ori, vor prefera să facă lucrurile în stilul propriu.

Originalitatea le face să fie unele dintre cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului. O iubire alături de o femeie Vărsător este unică din toate punctele de vedere. Alături de acești nativi, bărbații vor experimenta trăiri noi și vor intra într-o lume guvernată de spontaneitate.

Totuși, există câteva lucruri pe care bărbații ar trbui să le aibă în vedere. O femeie Vărsător o să-și dorească întotdeuna să se bucure de libertate și independență. Bărbații trebuie să fie atenți la cum abordează relația cu acești nativi, dacă nu-și doresc să le piardă atenția.

Compatibilități în dragoste

Fecioarele sunt unele dintre cele mai atrăgătoare femei ale zodiacului, dar și cele mai greu de mulțumit. Drumul către inima unei femei guvernată de acest semn zodiacal este plin de suișuri și coborâșuri. Fecioarele nu lasă niciodată să se observe că sunt vulnerabile și așteaptă întotdeauna dovezi de iubire din partea partenerului.

Bărbatul care vrea să-i cucerească sufletul trebuie să știe cum să se adapteze la personalitatea sa și să se implice în relație. Din puct de vedere al zodiilor, de regulă, femeile Fecioară fac o pereche excelentă cu nativii din zodia Tauruli și a Racului. Fecioarele au nevoie de respectul acestor nativi, dar și de libertatea pe care aceștia le-o oferă.

Femeia Săgetător este în general destul de hotărâtă când vine vorba de alegera parneterului. Aceasta nu stă mult pe gânduri și spune întotdeauna lucrurilor pe nume. De la un bărbat așteaptă același lucru.

Femeile Săgetător preferă bărbații hotărâți, care știu ce vor de la viață și de la viitorul relației. Femeile Săgetător vor căuta întotdeauna un partener lângă care să poată să crească și să se împlinească. Din punct de vedere al zodiilor, femeile Săgetător fac o pereche deosebită cu bărbații din zodia Leului și a Gemenilor.

Partenerul ideal pentru o femeie Vărsător este cel care știe să-i respecte barierele și independența. Aceasta are nevoie să se simtă iubită, dar în același timp să nu fie copleșită cu atenția partenerului. De cele mai multe ori ia decizii raționale și nu se întoarce din drum.

O astfel de femeie are nevoie alături de ea de un bărbat deschis la nou, onest și care să-i respecte deciziile și valorile. Din punct de vedere al zodiacului, femeile Vărsător se potrivesc foarte bine cu Gemenii și Balanțele.

Cum se comportă într-o relație acești nativi

De regulă femeile Fecioară se lasă destul de greu cucerite. Acestora le place să fie curtate și au nevoie de timp pentru a se decide dacă bărbatul de lângă ele poate să rămână pe termen lung în viața lor. Sunt destul de selective și nu se aventurează cu ușurință în relații noi.

Totuși, atunci când un bărbat reușește să-i atragă atenția, acesta se va bucura de toată iubirea acestui nativ. Fecioarele sunt foarte loiale și le place să-și alinte partenerii. Într-o relație, femeia Fecioară o să-și sprijine partenerul în tot ceea ce face și o să-i demonstreze zi de zi cât de mult îl iubește.

Datorită laturii lor extrovertite, femeile Săgetător reușesc să atragă privirile tuturor. Atunci când se îndrăgostesc sunt sincere și încearcă să-și tragă partenerul în lumea lor plină de neprevăzut. Chiar dacă sunt tot timpul în căutarea schimbării, femeile Săgetător știu cum să aducă sarea și piperul într-o relație și să nu se plictisească niciodată.

Datorită elementului său guvernant, focul, ele sunt pline de energie, lucru care le face cele mai atrăgătoare femei din zodiac. Bărbatul care reușește să-i atragă atenția se va bucura zilnic de aventuri noi alături de femeia Săgetător.

De regulă, femeile Vărsător sunt înconjurate de foarte mulți prieteni. În ciuda acestui lucru, ele se îndrăgostesc destul de greu și nu lasă orice bărbat în viața lor.

Totuși, atunci când se îndrăgostesc aceste femei se vor implica trup și suflet în relație. Ceea ce este foarte important de reținut, este faptul că femeile Vărsător au nevoie de libertate și independență. Oricât de mult și-ar iubi partenerul, dacă acesta le îngrădește libertatea, femeile Vărsător vor alege să părăsească relația.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ryan Reynolds și Blake Lively pe covorul roșu la "Charles James: Beyond Fashion", Met Gala. Reynolds e îmbrăcat într-un costum negru, cămașă albă și papion, pe când Lively are o rochie roz-aurie mulată
Divertisment
Adevărul despre începutul relației lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Ce au făcut la doar o săptămână după prima întâlnire
Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cum a început relația lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Vedeta a dezvăluit că, deși cei doi se cunoscuseră pe platoul de filmare al filmului Green Lantern,...
2
Simona Halep care s-a căsătorit cu Toni Iurcu, într-o conferință de presă după meciul de tenis din 2021 de la Porsche Tennis Grand Prix
Divertisment
Simona Halep s-a căsătorit. Ce ținută a purtat jucătoare de tenis în cea mai importantă zi din viața sa
Simona Halep s-a căsătorit într-o zi cu mare însemnătate pentru lumea sportului. Frumoasa tenismenă și-a unit destinele cu Toni Iuruc chiar în ziua deschiderii Oficiale a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Simona a spus...
3
Prințesa Diana în rochie de mireasă alături de Prințul Charles într-o trăsură în timp ce face cu mâna publicului la plecarea de la nunta sa, imagine ce va apărea și în documentarul Prințesei Diana
Divertisment
Documentarul despre Prințesa Diana care va marca 40 de ani de la căsătoria cu Prințul Charles. Imagini inedite de la nunta regală
De-a lungul timpului s-au scris foarte multe despre povestea de iubire dintre Prințul Charles și Lady Di. Cei mai mulți sunt de părere că a existat o conexiune reală între cei doi. Indiferetn de...
4
Cântăreața Madison Beer zâmbind la cameră în timp ce poartă o rochie neagră pe covorul roșu la Republic Records Grammy în 2020
Divertisment
Madison Beer, în rol de model pentru un brand celebru. Cum a fost surprinsă artista
Artista Madison Beer și-a surprins publicul când a apărut în rol de model pentru un brand celebru de lenjerie intimă. Cântăreața a încercat să ofere o nouă aură și a filmat în cadrul unei...
5
Lady Gaga la Screen Actors Guild Awards, ediția 25, 2019. Pe covorul roșu, într-o rochie albă, cu decolteu, bijuterii de aur și ruj roșu închis, fundal alb
Divertisment
Costumul de baie pe care doar Lady Gaga l-ar purta. Cum a apărut la piscină
Costumul de baie pe care doar Lady Gaga l-ar purta a atras atenția fanilor săi. Vedeta a publicat un video sexy, în care iese lent din piscină și își pune în evidență formele apetisante....
PARTENERI
×