Reclamă

Cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului. Top 3 nativi care reușesc să atragă privirile oricui

Fiecare persoană are ceva aparte, totuși există anumiți brăbați ai zodiacului care reușesc să atragă privirile oricui. Cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului știu cum să se facă remarcați printre femei. Bărbații care s-au născut sub unul dintre aceste trei semne zodiacale au acel „quelque chose” și nu dau niciodată greș când vine vorba de alegerea unei partenere.

Publicat: 30 iunie 2021, 15:02 / Actualizat: 1 iulie 2021, 15:00

Relația alături de un astfel de bărbat va fi întotdeuna plină de pasiune, iubire și respect reciprc. Te invităm să descoperi care sunt cei mai doriți bărbați din zodiac și cum reușesc să se afirme printre femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului

Deși sunt considerați cei mai atrăgători bărbați din zodiac, femeile trebuie să fie întotdeuna atente la acești nativi. Bărbații aceștia dau dovadă de multă implicare și iubire într-o relație, cu toate acestea, dragostea lor poate să devină sufocantă în anumite momente. Dacă ești în căutarea unui bărbat șarmant și curtenitor, atunci unul dintre cei trei este ideal pentru tine.

Nativii născuți sub aceste trei semne zodiacale știu să iubească o femeie și să o facă să se simt specială. Sunt galanți, iubitori, puternici și hotărâți să aibă parte de o relație echilibrată și de lungă durată. Descoperă care sunt cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului și ce calități îi definesc.

Descoperă în Galeria FOTO cât de geloasă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu

Reclamă

Nativul Leu este unul dintre cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului. El este un cuceritor adevărat și nu poate trece niciodată neobservat de către o femeie. Este încrezător, charismatic și acest lucru îi conferă toată energia masculină de care are nevoie.

De cele mai multe ori, bărbatul Leu este invidiat de către ceilalți nativi din zodiac. Alături de un astfel de bărbat o să te simți întotdeuna protejată și iubită. Deși are o alură impunătoare, dacă ajungi să-l cunoști vei observa că este tot timpul pus pe șotii.

Este distractiv și optimist cu privire la viitor și îți va transmite și ție toată această energie. Nu degeaba este unul dintre cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului. El emană multă masculinitate și este hotărât în deciziile pe care le ie. Un astfel de bărbat caută întotdeuna într-o femeie stabilitatea emoțională.

Reclamă

Deși are o putere foarte mare de seducție, este destul de dificil să-i intri în viață. Este destul de selectiv și pretențios și își dorește o relație serioasă, de lungă durată.

Balanță

Nativul Balanță este probabil unul dintre cei mai șarmanți și mai atrăgători bărbați ai zodiacului. Este un bărbat stilat și plin de bun gust și are o adevărată alură curtenitoare. Atunci când ne gândim la un nativ din zodia Bașanței putem să-l asociem cu ușurință cu arhetipul lui Romeo sau al personajului legendar Don Juan.

Spre deosebire de alți bărbați care pot adopta o metodă de cucerire bazată pe insistențe, bărbatul Balanță nu va recurge niciodată la astfel de metode. Este un gentleman desăvârșit, iar atenția femeilor va fi atrasă tocmai de bunele sale maniere. În brațele unui astfel de bărbat poți să găsești cu ușurință echilibrul pe care ți-l dorești.

Este o persoană manierată, generoasă și foarte răbdătoare. Te poți baza cu încredere pe nativul zodiai Balanță. El îți va oferi un umăr pe care să te sprijini și te va asculta cu răbdare de fiecare dată când vei avea nevoie.

Nativul Balanță este unul dintre cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului și este întotdeuna pregătit să schimbe lumea cu viziunea sa inovatoare. Viața lângă un astfel de bărbat va fi mereu una plină de momente de tandrețe, iar relația de iubire se va baza în primul rând pe respect reciproc.

Scorpion

Scorpionii sunt unele dintre cele mai mistoerioase zodii de apă. Acești nativi sun înzestrați cu o putere de seducție remarcabilă și știu cum să atragă atenția oricărei femei. Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt deseori asociați cu misterul și senzualitatea dintr-o relație.

Datorită faptului că acești nativi sunt guvernați de elementul apei, femeile vor remarca în ei și o intuiție de invidiat. Sunt preocupați de felul în care funcționează mintea și gândirea umană, iar de multe ori dau impresia că reușesc să citească perfect gândurile și intențiile altor persoane.

Bărbatul Scorpion se află sub patronajul planetei Marte, care îi oferă toată energia masculină de care are nevoie pentru a atrage privirile oricărei femei. Marte, este cunoscut din cele mai vechi timpuri și este asociat cu zeul războiului și al erosului.

Toate aceste lucruri îl influențează direct pe bărbatul din zodia Scorpioului și îi conferă un magnetism debordant. În ciuda iubirii de care este capabil, bărbatul Scorpion este recunoscut pentru latura sa războinică.

De regulă nu iartă și nici nu uită cu ușurință atunci când celelate persoane îi greșesc. De cele mai multe ori, acești bărbați ăși doresc să domine relația cu partenera lor. Pentru un bărbat Scorpion este potrivită femeie hotărâtă și pasională.

Compatibilități în Dragoste

Nativul Leu este unul dintre cei mai atrăgători și hotărâți bărbați din zodiac. Acestor nativi le place să fie provocați de către femei și au nevoie în permanență să se simtă admirați. De regulă acești nativi sunt atrași de femeile îngrijite și extrem de afectuase.

Imaginea este foarte importantă pentru acest nativ, însă echilibrul este cheia pentru a-i atrage atenția bărbatului Leu. Din punct de vedere al zodiilor, acest bărbat se potrivește perfect cu femeile născute sub semnul zodiacal al Gemenilor, Berbecilor sau Săgetătorilor.

Dragostea este un lucru foarte important pentru un bărbat născut sub semnul zodiacal al Balanței. Acest nativ are nevoie alături de o persoană extrem de feminină și caldă.

Fiind un bărbat rafinat, este atras de femeile care apreciază arta. Femeile Pești, de exemplu, au calități artistice deosebite și se pot înțelede ge minune cu acești nativi. Bărbatul Balanță este destul de direct și are nevoie în viața sa de o persoană deschisă și comunicativă. Acești nativi au nevoie să simtă în permanență prezența persoanei iubite în viața lor.

Bărbații Scorpion încearcă de cele mai multe ori să dețină puterea într-o relație de iubire. Prin urmare, are nevoie de o femeie care să știe să-l provoace, dar în același timp să-i tempereze personalitatea.

Bărbatul Scorpion caută de multe ori siguranța într-o relație și se așteaptă să primească din partea partenerei sale la fel de multă iubire pe cât oferă el. Femeile misterioase sunt cele care vor reuși să-i atragă atenția cu ușurință. Bărbatul Scorpion se va înțelege foarte bine cu femeile guvernate de elementul focului, dar vor face pereche bună și cu zodiile de pământ.

Cum se comportă într-o relație acești nativi

Bărbatul Leu este extrem de iubitor și atent la nevoile partnerei sale. Iubirea pe care o manifestă poate să topească chiar și cea mai rece personalitate. Atunci când o femeie reușește să-i fure inima unui bărbat născut în semnul zodiacal al Leului, întreaga lume va afla acest lucru.

Bărbatul Leu nu se ferește din a-și ascunde sentimentele. El va încerca să arate tuturor cât de mul își iubește și respectă partenera. Dragostea din sufletul său va fi întotdeuna orientată către partenera care la cucerit.

Deși este unul dintre cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului, nativul Balanță este destul de indecis. Bărbatul Balanță caută iubirea, echilibrul și siguranța într-o relație, prin urmare s-ar putea să dureze până ce îți va demonstra că este decis să formeze un cuplu cu tine.

Dacă reușești să-l cucerești, vei observa câteva elemente diferite în comportamentul său. De exemolu, un bărbat din zodia Balanție, va încerca tot timpul să-și găsească pretexte pentru a te vedea. Este un bărbat elegant și teva curta în cele mai plăcute și neașteptate moduri. Acest bărbat te va înconjura la fiecare pas de iubire și apreciere.

Bărbatul Scorpion va încerca întodeuna să dețină puterea într-o relați. Îi place să domine și să-și iubească partenera într-un mod intens și pasional. Din acest motiv, acest nativ are nevoie în viața sa de o femeie puternică, misterioasă și hotărâtă care să știe să-i facă față.

Bărbatul Scorpion are nevoie să țină tot timpul flacăra pasiunii aprinsă, din acest motiv vei observa cum va încerca să vină cu idei romantice care să te surprindă. O femeie pasională este exact ceea ce-i trebuie acestui bărbat. Totuși, echilibrul este cheia oricărei relații. Un bărbat Scorpion are nevoie de cineva care să-l tempereze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×