Reclamă

Horoscopul zilei de 16 iulie 2023. Berbecii se confruntă cu o energie apăsătoare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 16 iulie 2023 dezvăluie că Berbecii se confruntă cu o energie apăsătoare. Conform astrologilor, dacă nativii acestei zodii își vor urmări pasiunile, își vor găsi răspunsurile de care au nevoie.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 15 iulie 2023, 1:36

Racii vor fi copleșiți de sentimente profunde, iar specialiștii le recomandă să preia controlul asupra minții. În acest fel, nativii zodiei de apă vor putea să rămână ancorați în realitatea prezentului și a lucrurilor frumoase care îi înconjoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 16 iulie 2023

Horoscopul zilei de 16 iulie 2023 spune că nativii Leu sunt sfătuiți să își îndrepte atenția asupra propriei persoane și să își ofere momente de răsfăț. Pe de altă parte, Vărsătorilor le este recomandat să le acorde atenție doar persoanelor cu adevărat importante din viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Există o energie apăsătoare care te va influența pe parcursul zilei. În plus, s-ar putea să te simți împărțită între ceea ce tu îți dorești și ceea ce se așteaptă de la tine. Urmărește-ți pasiunile și, astfel, vei găsi răspunsurile de care ai nevoie, spun astrologii. Spre seară vei avea o stare de spirit mai relaxată și iei în considerare să faci o introspecție înainte de a te pune la somn.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu te simți vinovată dacă îți dorești să petreci mai mult timp în pat în această dimineață decât de obicei. Specialiștii îți recomandă să folosești această energie ca o scuză pentru a-ți prioritiza nevoile, chiar dacă acest lucru presupune să îți anulezi brunch-ul cu prietenii.

Dacă ai relații noi, ar fi bine să iei legătura cu acei oameni după-amiază. Spre seară sunt șanse să primiți o invitație la o terasă, un restaurant, la cinema sau la operă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te poți simți trasă în multe direcții din cauza unor conexiuni formate între Lună, Venus, Neptun și Pluto înainte să ajungă în Rac. Nu îți face griji, pentru că, datorită faptului că ești multitasking, vei reuși să treci cu bine peste aceste energii care vin spre tine. Astrologii îți recomandă să investești în sănătatea ta mintală, mai ales că, recent, ai fost preocupată să te conectezi cu tine însăți. Entuziasmul va umple căminul tău spre seară, când vei dori să gătești preparatul tău preferat și să te bucuri de compania cuiva care aprinde focul din interiorul tău.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Sentimentele profunde din psihicul tău vor prelua controlul pentru o vreme. Specialiștii te sfătuiesc să încerci să nu te lași absorbită de visurile teoretice și cele interioare care încep cu: „Ce ar fi dacă?“, potrivit Astrology.com. Dacă vei reuși să faci asta, vei putea să rămâi ancorată cu picioarele pe pământ și în puterea prezentului, a frumuseții care te înconjoară. Tu vei simți o schimbare când Luna va intra în zodia ta, modificându-ți în bine starea de spirit și capacitatea de a vedea clar. Astrele sunt de partea ta și te vor încuraja să îți pui în practică ideile. Iar astrologii îți recomandă să iei în considerare o ieșire în oraș cu prietenii sau să te întâlnești cu o persoană dragă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astrele îți recomandă să rărești discuțiile cu colegii și să te concentrezi mai multe pe nevoile mintale, fizice și emoționale. Ulterior, vei observa că va apărea dorința de a te răsfăța. Un scenariu care îți este la îndemână presupune să îți umpli cada cu apă și câteva uleiuri esențiale, după care să faci o comandă cu mâncarea preferată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Sunt multe provocări atunci când vine vorba despre muncă, dragoste și casă, iar astrologii îți recomandă să îmbrățișezi momentele de solitudine. Din fericire, te vei simți mai disponibilă social după ce Luna intră în Rac. Popularitatea ta va beneficia de un impuls, mai ales că transmiți pasiune sau arăți că ești o persoană care poate fi un bun lider. Află și care este cea mai norocoasă zodie din 2023, conform specialiștilor în astrologie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Visurile tale îți pot oferi o călătorie sălbatică în această dimineață. Specialiștii te sfătuiesc să îndrăznești să împărtășești speranțele și visurile cu cineva special. Și, desigur, să iei în considerare să faceți schimb de filozofii. Vei simți o schimbare în momentul în care Luna intră în Rac și se aliniază cu Nodurile Destinului. Acest fenomen va duce la reconectarea ta cu ambițiile tale și cu munca necesară ca să îți îndeplinești dorințele. Ia în considerare să lucrezi în liniște la un proiect pasional în această seară. În acest fel tu vei intra într-o dispoziție de creație și solitudine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Deși vor exista semne de irascibilitate, tu te simți liniștită și ai o deschidere aparte spre tot ce vine către tine. Conform astrologilor, Nodurile Destinului aduc evoluții în viața ta amoroasă. Altfel spus: nu îți fie teamă să îți imaginezi un viitor cu cineva special. Latura ta pasională și spiritul creativ pot atrage noi oameni în acest capitol pe care îl traversezi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu vei avea chef de conexiuni care nu îți aprind sufletul. Totuși, specialiștii îți recomandă să nu te iei după aparențe și să blochezi oamenii, pentru că astfel poți pierde conexiuni speciale. Aura ta va fi cuprinsă de un aer misterios și vei simți o schimbare după ce Luna intră în Rac. Dorința de intimitate te va face să iei în considerare stabilirea unor limite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dimineața e destul de încărcată pentru tine, așa că vei fi nevoită să îți începi mai devreme treburile și sarcinile. Evident, vei culege și roade după aceste activități. Iar specialiștii te sfătuiesc să îți hrănești sinele artistic. Acționează cu îndrăzneală când vine vorba despre îndeplinirea visurilor tale.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Focusează-te doar pe cele mai importante relații ale tale, chiar dacă îți dorești să le faci pe plac tuturor celor din jurul tău. Vei simți o schimbare când Luna va migra în Rac, determinându-te să îți verifici diferite aspecte ale sănătății fizice. În plus, te vei bucura de starea ta psihică de bine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să nu lași nevoile celorlalți oameni mai presus de ale tale. Din fericire, când Luna intră în Rac, lucrurile se vor liniști în viața ta. În plus, spun specialiștii, vei simți dorința de a te distra în compania apropiaților. Noile idei care ți se nasc în suflet ar putea aduce oportunități interesante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×