Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021. Vărsătorii spun adevărul. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021 anunță o serie de aspecte armonioase pentru zodia Vărsătorului. Astăzi va fi o zi creativă, în care Vărsătorii vor comunica mai bine, chiar dacă se vor simți uneori vulnerabili.

16 aprilie 2021 la 13:22

Exprimarea adevărului este un lucru pe care Vărsătorii ar trebui să îl exerseze în fiecare zi. Mercur, împreună cu Marte și Jupiter le va oferi acestora pasiunea și curajul pentru ca această conjunctură să fie în favoarea lor.

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021

Racii trebuie să-și deschidă inima. Acest lucru ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut, din cauza cuadraturii dintre Mercur și Pluto în casa a VII-a. Lucru deosebit de important de luat în considerare, deoarece Mercur guvernează casa a XII-a a viselor, tiparelor inconștiente și agendelor ascunse. Pentru unii Raci, aceasta ar putea aduce ocazia de a obține claritatea pe care au căutat-o.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Sâmbătă vei migra între două moduri diferite de operare. Luna în Gemeni te va influența să faci curse între sarcini întreaga dimineață. Conjunctura Lunii cu Marte va fi oscilantă, cu extreme la capitolul comunicare, așa că alege-ți cu grijă cuvintele. Pe finalul zilei, te vei reconecta cu mediul casei. Înconjoară-te de energii care te inspiră. Acest lucru este deosebit de important de luat în considerare astăzi, deoarece Marte va forma un trigon armonios cu Jupiter prin casa a XI-a a comunității și sentimentului de apartenență. Mercur, Jupiter și Marte îți vor conferi rezistență mentală și claritatea pentru a merge mai departe cu încredere. Acest lucru îți aduce oportunitatea de a te conecta cu cineva care te interesează. Încearcă să ai o minte deschisă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna își petrece dimineața alături de Marte și Jupiter stimulându-ți starea de spirit, ajutându-te să profiți la maximum de abilitățile tale și să le aplici la nivel de carieră, cu ușurință. Ai grijă la achizițiile impulsive unde riști să cheltui prea mult. Mai târziu, Luna alunecă în zodia Racului și te va ajuta să îți exprimi sentimentele în cuvinte. Conjunctura astrală de astăzi îți va activa cea de-a II-a casă a sistemelor de valori și cea de-a X-a casă a autorității. Vei lucra astfel la mecanismul tău de adaptare la tiparele inconștiente.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este important pentru tine să lucrezi azi cu tine și corpul tău. Luna își petrece primele orele ale dimineții în zodia ta, formând o conjuncție cu Marte. Această pereche îți stimulează nevoia de exercițiu și efort. Dacă nu te eliberezi de această energie, probabil că te vei veți simți iritată. Mai târziu, Luna alunecă în Rac, oferindu-ți ajutor la capitolul venituri. Aceasta este o zi bună pentru tine pentru a comunica, a scrie și a fi creativă. Marte îți conferă energie pozitivă. Acesta ar putea fi momentul perfect pentru tine pentru a susține o discuție publică, a preda sau a împărtăși cunoștințele tale cu un public mai larg. Ești guvernată de Mercur iar aceasta este cea mai bună zi pentru superputerea ta astrologică, ăți semnalează horoscopul zilei de 17 aprilie 2021

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Stările tale vor oscila între extreme pe parcursul zilei. Orele dimineții vor fi stimulate de uniunea Lunii în Gemeni cu Marte. Această asociere te poate frustra ușor în cazul în care nu îți vei consuma excesul de energie. Din fericire, Luna se va deplasa în zodia ta până la jumătatea zilei, făcându-te să te concentrezi pe prezent, și nu pe trecut. În cursul zilei de azi pot apărea discuții despre o oportunitate profesională. Este posibil să ți se solicite să preiei mai mult conducerea și să îți faci vocea auzită, ceea ce se poate să te facă să te simți inconfortabil. Știi însă că poți face asta!

Leu: 23 iulie – 22 august

Ai capacitatea de a-ți urmări obiectivele astăzi. Luna în Gemeni te va influența să ai o gândire rapidă, făcându-te să îți concentrezi atenția asupra ambițiilor tale actuale. Vei vedea limpede lucrurile, dar acest lucru poate provoca frustrări în rândul prietenilor. Pe seară, Luna în Rac te va îndepărta de mulțimi, către confortul casei tale. Există posibilitatea să întâlnești oameni cu influență în domeniul tău profesional. Ar fi înțelept să participi la evenimente pentru a profita de această conjunctură. Horoscopopul zilei de ieri anunța că Leii au avut o zi plină de creativitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu te culca pe lauri. Ai tot ce îți trebuie pentru a-ți atinge obiectivele. Luna în Gemeni petrece dimineața alături de Marte și Jupiter, ajutându-te să depui munca necesară succesului. Spre seară, îți vei concentra atenția pe relațiile de prietenie. Aceasta este o zi favorabilă în ceea ce privește munca și cariera ta. Marte se află în Gemeni, în cea de-a X-a casă a carierei, formând o legătură armonioasă cu Jupiter în Vărsător, în sectorul muncii. Această aliniere planetară va produce schimbări puternice asupra modului tău de a gândi. În curând munca ta va începe să dea roade.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Astrele te vor ajuta să realizezi cu ușurință tot ce ți-ai propus. Luna în Gemeni, ce formează o conjuncție cu Marte te va încuraja să ieși din zona ta de confort. Spre seară te vei concentra asupra problemelor din carieră. S-ar putea să te simți creativă și să primești aprecieri pentru munca ta. Eliberează-te de judecatea altora în acest moment, pentru a putea accepta cu adevărat autenticitatea ta, te avertizează horoscopul zilei de 17 aprilie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

E nevoie să lucrezi mai mult cu tine la nivel psihologic pentru a depăși acest blocaj. Reacțiile tale emoționale vor fi intensificate și vei fi directă în privința problemelor relației tale. Spre seară, Luna în Rac te va ajuta să ieși din rutină. Finanțele sunt o parte importantă a realității tale în acest moment. Marte în Gemeni îți alimentează casa a VIII-a și formează un trigon puternic cu Jupiter în Vărsător. Aceasta este o conexiune planetară de bun augur, ajutându-te să primești sprijinul financiar de care ai nevoie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Problemele de relație domină ziua. Vei avea curajul să pui în sfârșit pe masă toate lucrurile nerostite legate de parteneriatul tău.Conjunctura astrală te influențează să fii directă și să nu mai ascunzi nimic. Ceea ce exprimi astăzi însă te va ajuta să faci o serie de progrese. Nu te descuraja. Tot acest context te va determina să ai claritatea de care ai neveoie în acest moment.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Trebuie să fii productivă pentru a te simți bine astăzi. Nu contează dimensiunea efortului, pentru că fiecare mică sarcină îți poate aduce satisfacții. Vei avea energie pentru fiecare proiect care îți apare la orizont. Spre seară îți vei îndrepta atenția către probleme afective. S-ar putea să simți că programul tău este prea aglomerat. Ar fi un moment bun pentru a-ți organiza gândurile și spațiul de lucru.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Este esențial să îți dezlănțui creativitatea. Luna în Rac te va ajuta să îți echilibrezi viața profesională cu cea personală. Acesta este un moment puternic pentru tine. Te transformi în persoana ce ți-ai dorit să fii dintotdeauna. Atunci când îți accepți unicitatea te simți eliberată. Această conexiune te îndeamnă să împărtășiți cu alții ideile tale inovatoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai o mulțime de lucruri de rezolvat, întrucât Luna în Gemeni se aliniază cu Marte. Această asociere te îndeamnă către munca fizică. Ești introspectivă, iar această zi este una puternică pentru a realiza ce îți dorești. Folosește-te de puterea pe care ți-o conferă astrele. Încet dar sigur te vei folosi de adevăratul tău potențial, anunță Astrology.com.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×