Reclamă

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să-și lărgească orizonturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să-și lărgească orizonturile. și să fie dispuși să învețe lucruri noi. Nativii acestei zodii trebuie să analizeze toate ofertele pentru a lua cele mai bune decizii care să-i ajute să profite de oportunități.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 decembrie 2023, 1:00

Leii trebuie să profite din plin de Luna în Vărsător, care va pune foarte mult accentul pe sectorul lor de căsătorie. În cazul în care căsătoria nu înseamnă prea mult pentru tine, poți organiza pentru tine și partener o ceremonia discretă în care să vă faceți promisiuni de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2023

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2023 aduce numai vești bune pentru nativii zodiacului. Fiecare zodie trebuie doar să analizeze foarte bine situațiile în care se implică ca să ia cele mai bune decizii. Astrele le vor deschide orizonturile ca să aibă parte de progres semnificativ în viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să-ți lărgești orizonturile de carieră. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de parteneriate în afaceri. Acesta este un moment excelent pentru a programa o întâlnire unde să poți vorbi despre o viitoare idee de afaceri. Dacă ai deja o companie, poți cunoaște pe cineva nou printr-o conexiune reciprocă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Lucrurile încep să arate bine pentru tine în domeniul muncii tale. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de carieră. Acesta este un moment minunat pentru a te concentra asupra muncii și pentru a face niște planificari de afaceri.

Dacă ai sperat să-ți găsești un nou loc de muncă, poate apărea o oportunitate pe care să nu o ratezi. Încearcă să găsești un recrutor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este timpul să înveți câteva lucruri noi și, poate, să lucrezi la lista ta de lectură pentru noul an 2024. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de educație. Este un moment grozav pentru a analiza ce fel de oportunități ai ca să te dezvolți. Dacă ai dorința de a te întoarce la facultate, dar nu știi dacă îți poți permite, astăzi poate fi un moment minunat pentru a stabili ce trebuie să faci pentru a pune lucrurile la locul lor ca să-ți îndeplinești visul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este întotdeauna bine să îți reîmprospătezi parolele, să elimini lucrurile care simți că nu te reprezintă, dar pe care le-ai postat totuși pe rețelele sociale. Fă un pic de ordine și în locuință și scapă de toate lucrurile la care nu vrei ca alții să aibă acces. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de secrete, așa că fii cu ochii în patru.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna intră în Vărsător, sectorul tău de căsătorie. Acesta este un moment minunat pentru a te uita la inelele de logodnă sau pentru a avea o conversație despre cum ar arăta viața ta ca femeie implicată într-o relație solidă. Dacă nu ești interesată să te căsătorești, poate poți opta pentru o mică ceremonie intimă și discretă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Întoarce-te la bază. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de rutine. Acesta este un moment minunat pentru a lucra la viitoarele numiri și pentru a elimina lucruri pe care cu adevărat nu trebuie să le faci. Poți găsi o modalitate de a te asocia cu cineva care poate prelua lucruri pe care nu trebuie să le faci la locul de muncă. Așa vei avea mai mult timp să te poți concentra pe punctele tale forte. Acesta poate fi, de asemenea, un moment grozav pentru a planifica proiectele viitoare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Până acum ai făcut multe lucruri, te-ai cufundat în treabă, dar a venit vremea pentru distracție. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de distracție. E bine să te bucuri de viață pentru o clipă. Nu trebuie să fii mereu activă. Planifică o activitate simplă care te ajută să te simți relaxată și mai puțin stresată. A fost o săptămână lungă și o meriți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai nevoie de puțin timp liber și asta poate însemna să te reconectezi cu oameni care te relaxează și au grijă de nevoile tale. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de casă și familie. Bucură-te de timp acasă și vezi dacă poți programa câteva activități simple de care te bucuri atât tu, cât și cei care au un loc special în inima ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele sunt de partea ta pentru o zi productivă. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de comunicare. Este un moment minunat pentru a scrie, a trimite e-mailuri, a planifica un proiect creativ. A treia casă are de-a face și cu mașinile. Dacă a ta trebuie să fie verificată, fă-ți o programare la service pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cere ce ai nevoie. Singura modalitate prin care vei ști dacă poți obține împrumutul, ești eligibilă pentru cardul de credit sau poți obține o mărire de salariu este dacă te hotărăști să abordezi subiectul direct. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de bani. Poți primi un cec prin poștă sau un transfer bancar de la o companie pentru care lucrezi. Finanțele pot părea că se îmbunătățesc și, dacă nu ți-ai verificat cardul în ultima vreme, acum este un moment bun pentru a face acest lucru.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cine vrei să devii? Niciodată nu este prea târziu să te schimbi. Luna intră în semnul tău zodiacal și va pune accent pe sectorul tău de individualitate. Este o zi bună pentru a face o mini sesiune de machiaj sau pentru a căuta idei pe TikTok despre cum să-ți îmbunătățești abilitățile. Poate ar fi bine să scrii și rezoluțiile pentru anul nou, astfel încât să începi să te gândești și la cum să le îndeplinești.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fii cu ochii în patru. Deși nu-ți place niciodată să trăiești cu garda ridicată, este o idee bună să fii precaută atunci când simți nevoia să faci asta. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de dușmani ascunși. Nu știi niciodată ce lucruri îți pot submina creșterea și nu trebuie să fie neapărat oameni. Poate e vorba de activități care consumă timpul sau despre mentalitate. E important să le iei pe toate în considerare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×