Reclamă

Horoscopul zilei de 17 martie 2021. Gemenii trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 martie 2021 vine cu vești bune pentru fiecare zodie în parte. Trebuie să profiți de schimbările care îți apar în cale și să iei în calcul toate oportunitățile.

Publicat: 16 martie 2021, 14:19

Astrele spun că pe data de 17 martie 2021 există schimbări pe toate planurile. Fiecare zodie în parte are șansa să-și redescopere echilibrul, trebuie doar să știe în ce direcție să-și canalizeze energia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 17 martie 2021

Există schimbări pe toate planurile, dar sfera amoroasă este cea mai afectată în această perioadă. Horoscopul zilei de 17 martie 2021 spune că unii nativi trebuie să speculeze fiecare moment pentru a descoperi adevărul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Azi ești dispusă mai mult ca oricând să faci schimbări majore în carieră. Soarele se aliniază cu Pluto și îți permite să faci pași curajoși și să începi activități pe care până acum le-ai evitat de teamă că nu vei reuși. Totodată, intrarea lunii în Taur te face să fii mai productivă și să-ți redescoperi talente sau abilități pe care le ai, dar de care nu te-ai mai folosit de ceva timp, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Această perioadă a anului are ca scop reevaluarea obiectivelor tale. Astrele îți dau șansa să îți schimbi abordarea în privința unor dorințe mai vechi și să le duci la îndeplinire mai repede. Ești echilibrată din punct de vedere emoțional, ceea ce te face să te concentrezi mai bine asupra propriilor nevoi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Traiectoria carierei profesionale este în continuă schimbare. Ești sigură pe tine și știi ce vrei să faci în continuare. Chiar dacă poate părea ciudat, profită de oportunitățile care îți ies în cale, deși pot părea descurajatoare la prima vedere. Horoscopul zilei de 17 martie 2021 spune că trebuie să te concentrezi asupra propriei persoane și să profiți de timpul liber pentru a găsi starea de echilibru de care ai atâta nevoie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Tinzi să rămâi blocată în trecut. Astrele nu sunt însă de aceeași părere. Trebuie să scapi cât mai repede de aceste legături și să aduci o nouă perspectivă în viața ta. Acceptă schimbarea și nu spune nu oportunităților care îți apar în cale. Și în sfera amoroasă ai parte de răsturnări de situație, deci concentrează-te mai mult pe partea emoțională și vei avea numai de câștigat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt ghidați în această zi spre schimbări în sfera emoțională și în cea amoroasă. Trebuie să ai grijă în primul rând de tine, iar mai apoi energia ta trebuie să fie canalizată către cele mai apropiate persoane din viața ta. Acum mai mult ca oricând ai nevoie de susținerea celor din jur. Trebuie să te concentrezi și pe carieră și să încerci să îți stimulezi creativitatea pe cât de mult poți, spune horoscopul zilei de 17 martie 2021. Te vei face remarcată, iar la final de lună schimbările se vor vedea chiar și în conturile bancare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Rezolvă cât mai repede problemele pe care le ai în relație. Nu mai judeca înainte să ai toate datele problemei. Schimbările apărute în sfera amoroasă te vor ajuta să afli care este de fapt adevărul. Trebuie să te aștepți la schimbări importante și să ai curajul să ieși din zona ta de confort.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Azi ești plină de energie. Te descurci de minune la serviciu, iar eforturile tale sunt răsplătite. Validarea muncii tale te bucură peste măsură, motiv pentru care ești încrezătoare în propriile forțe. Tensiunile din sânul familiei se pot diminua, dacă găsești un mod de a comunica cu persoanele dragi. Chiar și relația de cuplu poate fi îmbunătățită. Trebuie doar să ai răbdarea necesară să îl asculți pe omul de lângă tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna te veghează astăzi, conform previziunilor astrale pentru 17 martie 2021. Ești bine cu tine și fericită. Deși în plan profesional apar situații neprevăzute, reușești să le rezolvi rapid și eficient. Abilitățile tale de bun comunicator te ajută în acest sens. Pentru colegii tăi este o bucurie să te aibă în echipa lor. În ceea ce privește sănătatea, este posibil să te confrunți cu probleme la nivelul ochilor sau urechilor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Te simți epuizată și tot ce îți dorești este o zi liberă. Nu mai e mult până în weekend. Cu puțină răbdare, vei avea parte de liniștea la care visezi cu ochii deschiși. După o discuție cu partenerul de viață, găsești noi modalități pentru a vă armoniza cuplul. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, sunt șanse mari să îți atingi scopul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricorn nu sunt în apele lor azi. Te-ai trezit mai obosită decât te-ai culcat. De aceea, starea ta de spirit are de suferit. Ai tendința să fii incisivă și să uiți că tonul face muzica. Încearcă să te temperezi și să nu cedezi în fața presiunii. O cafea bună și o pauza de 20 de minute pot face minuni atunci când te simți copleșită la serviciu.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Azi te simți inspirată și ești tentată să te arunci cu capul înainte. Horoscopul zilei de 17 martie 2021 spune că e posibil ca azi să ai un ritm mai lent. Ai nevoie de timp pentru a-ți da seama ce simți cu adevărat. Rămâi în planul casei tale și te vei simți mult mai bine. Pe de altă parte, Soarele se aliniază cu Pluton, aducând schimbări în plan personal. Nu uita de abilitățile pe care le ai și cu siguranță vei avea de câștigat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai parte de o zi încărcată azi. Profită de schimbări și uită de trecut. Luna în Taur te va ajuta în această dimineață să-ți asculți mai bine gândurile și să te concentrzi pe ceea ce simți cu adevărat. Horoscopul zilei de 17 martie 2021 spune că între timp, Soarele se aliniază cu Pluto și îți aduce oportunități pe toate planurile.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×