Reclamă

Horoscopul zilei de 16 martie 2021. Balanțele sunt în centrul atenției. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 16 martie 2021 vine cu vești bune pentru nativii născuți în această zi. Aceștia au șansa să își redescopere copilul interior și creativitatea.

Publicat: 15 martie 2021, 14:28 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:14

Ziua de 16 martie este despre fericire și zâmbete sincere. Astăzi, nativii din toate zodiile au șansa să se descopere modalitatea prin care își pot găsi liniștea și optimismul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 16 martie 2021

Prezența Soarelui și a planetei Venus în sfera relațiilor personale favorizează armonia în viața de cuplu. Prin urmare, conform horoscopului zilei de 16 martie 2021, unii nativi devin pasionali și dornici să își petreacă timpul cu persoana iubită. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.  

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec nu își încep ziua cu dreptul, dar au toate șansele să își revină pe parcurs. Te simți lipsită de energie și nefericită. Ai tendința să pui la îndoială totul, iar asta te împiedică să vezi luminița de la capătul tunelului. Amintește-ți că ai toate calitățile necesare pentru a reuși. Ai încredere în forțele proprii și încearcă să ai răbdare. Nu poți construi lucruri peste noapte. Spre finalul zilei, este posibil să primești vești de la un prieten drag, pe care nu l-ai mai întâlnit de ceva vreme. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii știu să se bucure de ziua de 16 martie. Conform previziunilor astrale, ai energia necesară să finalizezi multe dintre proiectele demarate la locul de muncă. Ești conștientă de abilitățile tale de conducere și nu eziți să le pui în practică pentru a-ți motiva colegii de echipă. În relația de cuplu, lucrurile merg cum nu se poate mai bine, scrie Astrology.com. Te simți împlinită și asta se vede. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul zilei de 16 martie 2021 aduce noutăți pe plan profesional pentru nativii din zodia Gemeni. Începi ziua cu dreptul deoarece lucrurile par să se așeze la serviciu. Toate eforturile depuse până acum dau roade, iar împlinirea pe plan profesional te încântă peste măsură. Este recomandat să te relaxezi la finalul zilei. N-ar strica să îți petreci câteva ore în compania unor oameni dragi. Depănați împreună câteva amintiri care îți vor aminti de copilărie și de momente fericite din viața ta. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Rac au azi șansa de a face un bilanț. Poți pune în balanță lucrurile bune care ți s-au întâmplat în ultima vreme și situațiile dificile prin care ai trecut. Analizează modul în care ai reacționat și acționat. Sunt șanse mari să descoperi că te-ai maturizat și că ai învățat multe din experiențele trecute. În plan profesional este posibil să primești noi responsabilități, poate o promovare. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Unii nativi din zodia Leu se pot simți epuizați. Simți că muncești mult, dar rezultatele întârzie să apară, motiv pentru care nu mai dai randament. Din fericire, ai oameni dragi alături care te ajută să te relaxezi și să îți amintești cât de puternică ești. Amintește-ți că sănătatea e importantă și încearcă să te pui pe primul plan. E și mâine o zi în care poți rezolva lucruri! 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 16 martie 2021 le îndeamnă pe Fecioare să fie mai receptive față de nevoile celor din jur. Ești o persoană strictă și vrei ca lucrurile să iasă mereu ca la carte, dar uneori colegii de birou nu pot ține pasul cu energia ta. Încearcă să zâmbești mai mult și să îți amintești că o vorbă bună poate schimba radical starea oamenilor din jurul tău. Fii diplomată și apelează la farmecul tău înnăscut pentru a îi impulsiona pe ceilalți. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Toți ochii sunt îndreptați azi spre tine. În această perioadă te vei concentra mai mult pe cei de lângă tine. Toată energia o vei canaliza la locul de muncă, dar nu uita să ai grijă și de tine. Este posibil să nu rezonezi cu partenerul azi, dar ești dispusă la compromisuri pentru ca relația voastră să funcționeze. Creativitatea este punctul tău forte, iar cele mai bune idei îți vin atunci când te eliberezi de controlul și restricțiile celor din jur.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te afli într-o perioadă în care faci totul pe repede înainte și vrei să rezolvi cât mai mult din proiectele pe care le ai în derulare și care te stresează. Pentru a trece mai ușor peste această perioadă, nu ezita să te relaxezi cu activități creative. Nu mai judeca înainte să ai toate datele problemei. Ai grijă ca gândurile și dorințele pe care le ai să nu afecteze relația amoroasă în care ești implicată. Tensiunile sunt prezente la locul de muncă și te epuizează. Important este să dai dovadă de mult tact în relația cu colegii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

E destul de complicat să te concentrezi atunci când vrei să scapi cât mai repede de ceea ce ai în lucru. A doua jumătate a zilei se derulează în jurul tensiunilor cauzate de resursele financiare. În relația de cuplu trebuie să te folosești mereu de puterea cuvintelor pentru a transmite ceea ce simți cu adevărat. Teama de respingere e doar o iluzie. Este posibil să ai discuții intense cu colegii de la birou, dar dă dovadă de diplomație pentru a depăși cu bine situația. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Poate fi destul de greu să-ți găsești azi motivația, dar trebuie să fii răbdătoare cu tine și să te odihnești mai mult. Este posibil să apară tensiuni între nevoile tale și cele ale familiei, deci ai nevoie de energie ca să le gestionezi în favoarea ta. În relația cu partenerul redescoperă plăcerea în gesturile mici, nu trebuie să pierzi niciodată din vedere realitatea. Azi ai o zi spectaculoasă la locul de muncă și duci la îndeplinire toate sarcinile cu minimum de efort.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Rutina nu este pentru tine. Azi, mai mult ca oricând, ai nevoie de mișcare, acțiune și conversație. Alege activități care să te atragă și care să te scoată din această stare. Nu strică să ai mereu un as în mânecă la locul de muncă. În sfera relațiilor încearcă mereu să rămâi deschisă, chiar dacă la prima vedere vei vrea să te îndepărtezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Azi îți dai seama că abilitățile tale de comunicare te pot ajuta mai mult decât orice să vezi lucrurile clar. Deși ești ocupată toată ziua, ești foarte productivă. Pui mai mult accentul pe ceea ce simți tu și nu pe ce cred cei din jur. Discerne între pasiunile tale și cele ale apropiaților. Tu ești singura care știe ce e mai bine pentru tine. Nu accepta niciodată mai puțin decât meriți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×