Reclamă

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021. Leii trebuie să aibă încredere în ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021 spune că legile atracției și principul „cere și vei primi” se aplică în orice situație, indiferent de zodia în care te-ai născut. Relațiile amoroase se află în impas în această perioadă, dar este important de menționat că fiecare nativ trebuie să treacă la nivelul următor sau să renunțe.

Publicat: 17 iulie 2021, 8:24

Racii trebuie să scape de adevărurile supărătoare din trecut pentru că ele te eliberează, dar sunt supărătoare în primul rând. Nu uita să te exteriorizezi de fiecare dată când simți nevoia. Doar așa vei scăpa de frustrări și tensiuni și vei putea face pași înainte spre obiectivele propuse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021

Fecioarele se bazează pe faptul că au mereu la îndemână variante care să le salveze de situațiile dificile. Trebuie să te impui și să scoți la iveală cele mai puternice sentimente ale tale. Curajul și încrederea trebuie să-ți devină aliați de nădejde și să te bazezi pe ei în orice moment.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Există momente pe care le simți greu de depășit. Sunt zile și zile, însă atunci când se stinge luminița de la capătul pământului te debusolezi și parcă vrei să bați în retragere. În acest moment te afli într-un moment dificil al vieții tale. Nu îți pierde încă speranța. Ceea ce experimentezi acum nu este decât o lecție care se tot repetă. Ia-ți un moment pentru a te împăca cu situația și respiră. Te poți folosi de aceste clipe ca să profiți de înțelepciunea de care ai nevoie pentru a-ți păstra grația și demnitatea, scrie Vogue.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021 spune că legile atracției spun că Universul funcționează pe principiul „cere și vei primi”. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești ceva foarte mult și ajungi să crezi că meriți acest lucru, atunci cu siguranță îl vei primi. Simpla înțelegere a faptului că poți tot ceea ce îți propui îți va restabili încrederea în tine. Întrebarea este: te vei mulțumi cu ceea ce ai sau te vei dedica căutării?

Află din Galeria FOTO care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului ei!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fie te lupți cu toate armele și toate cărțile pe față, fie bați în retragere. Te afli pe punctul să începi o relație amoroasă cu un necunoscut și îți dorești acest lucru. Trebuie să te bucuri de tot ceea ce viața îți oferă și transformă tot ceea ce ai în cele mai frumoase clipe ale vieții tale. Acest lucru te va ajuta să simți diferența dintre libertate și eliberare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Există o vorbă celebră, zisă de Gloria Steinem, care spune așa: „Adevărul te va elibera, dar mai întâi te va supăra”. A venit timpul să te bucuri de ceea ce ai și să te te simți împlinită cu ceea ce ai obținut până acum. Ai oameni în jur care te caută numai atunci când au nevoie de ajutorul tău. Dacă simți că acest lucru nu îți face bine, atunci e cazul să te îndepărtezi cât mai repede de ei. Nu mai încerca să remediezi situația pentru că simpla distanțare te va ajuta să te simți mai bine, cel puțin o perioadă, spune horoscopul zilei de 18 iulie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Când pui prea mult suflet în tot ceea ce faci, riști să te rănești singură. Dar tu nu știi cum să procedezi altfel. Experiențele pe care le-ai trăit de-a lungul timpului te-au ajutat să depășești mai multe situații dificile, dar durerea din trecut tot revine. Ai încredere în tine și doar așa vei rezolva fiecare problemă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021 spune că ai mereu la îndemână o alternativă. Varianta să rămâi acolo unde ești sau varianta să mergi mai departe și să faci pasul spre o schimbare. Alege ceea ce ție îți face bine. Situația dată necesită să scoți la iveală cele mai puternice sentimente ale tale și să devii întruchiparea forței și a curajului. Orice variantă alegi trebuie să concentrezi pe lucrurile care îți aduc ție bucurie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu există formula secretă pentru rezolvarea problemelor tale. Trebuie să înțelegi că soluțiile pe care le-ai găsit până acum sunt doar de moment. Secretul unei vieți fericite este să îți găsești pacea interioară, să ai parte de fericire, încredere în sine și multă ambiție. Aceste calități tu le ai. A venit timpul să culegi roadele a ceea ce ai sădit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă la începutul săptămânii îți doreai să ai mai mulți bani, acum îți dorești doar liniște interioară. A venit timpul să-ți explorezi latura creativă pentru a descoperi darurile spirituale. Calea auto-didactă este cea mai bună pentru tine și este singura care îți oferă satisfacții. Ia în considerare să te documentezi mai mult despre puterea subsconștientului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Inima ți-a fost frântă? Pentru a câta oară se întâmplă acest lucru? Nu lăsa o mică dezamăgire să te facă să nu-ți mai exteriorizezi sentimentele. Azi, astrele spun că dacă scapi de resentimente, vei avea curajul să iubești din nou. Nu sunt tocmai recomandate relațiile bazate doar pe atracție fizică. Vezi ce calități vrei de la sufletul tău pereche. Doar dacă ești compatibilă cu cineva la nivel de gândire, corp și suflet, poți face pasul următor, spune horoscopul zilei de 18 iulie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Tu ești conștientă că fiecare acțiune are o repercusiune. Prin umare trebuie să-ți urmezi calea doar pe baza unor decizii conștiente și raționale. Dacă emani bunătate, la un moment dat bunătate vei primi. Azi trebuie să iei în calcul această variantă, mai mult decât oricând. Nu mereu calea cea mai ușoară este și cea mai bună.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ești pregătită pentru o doză de adevăr? Un sfat: nu ești responsabilă pentru bunăstarea tuturor celor din jur. Nu mai face din acest lucru o povară. Vina că nu ai putut să faci mai mult te poate scurge de toată energia bună. Ceea ce trebuie să faci este să echilibrezi balanța și să primești dragostea și afecțiune. Încearcă să ai încredere în oamenii apropiați ție. Cu limite, dar nu poți sta mereu singură.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Casa este locul unde te simți în siguranță întotdeauna. Este un fel de sanctuar care îți permite să te protejezi de zgomotul și agitația lumii exterioare. Un loc unde poți scoate masca și unde te poți purta așa cum ești tu cu adevărat. Trebuie să faci pașii corecți ca să obții ceea ce ți-ai propus. Dacă simți că nu faci față situației, poți apela la ajutor specializat. A venit timpul să răspunzi afirmativ la marea întrebare pusă de partenerul de cuplu. Fă pași înainte spre bine relației dintre voi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×