Reclamă

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024 spune că Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor și să se bucure de starea de bine. Nativii acestei zodii au astrele e partea lor, iar Luna în Rac le activează casa familiei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 martie 2024, 1:00

Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă de inima lor. Chiar dacă nativii acestei zodii sunt preocupați mai mult de aspectele financiare și materiale, astrele îi vor ajuta să-și dea seama care sunt lucrurile care le bucură cu adevărat inima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscopul zilei de 20 martie 2024 spune că nativii zodiacului vor avea parte de o mulțime de oportunități pe mai multe planuri pe măsură ce Luna în Rac se instalează în viața lor. Află de mai jos ce se întâmplă cu zodia ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fă ceva care să te relaxeze și să-ți ofere starea de bine de care ai atâta nevoie. Alege un lucru pe care nu l-ai mai făcut de ceva vreme și distrează-te. Luna este în Rac, activând casa ta solară a casei și a familiei. Profită de timpul liber și alocă-l fericirii sufletului tău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Păstrează un ton calm, dar încearcă să accetuezi cuvintele care crezi că te pot ajuta să te faci înțeleasă, arată Astrology.com.

Poți fi clară și amabilă în același timp, iar dacă ai nevoie să rezolvi o problemă astăzi, succesul poate să fie de partea ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești atașată de lucrurile materiale și ai face orice ca să le păstrezi numai pentru tine? Fă un inventar a ceea ce te bucură cu adevărat. De asemenea, e indicat să te întrebi de ce înseamnă atât de mult pentru tine. Luna este în Rac, activând casa ta solară a banilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Care sunt cele mai arzătoare pasiuni ale tale? Există o mulțime de lucruri minunate de făcut în următoarele două săptămâni odată cu începerea sezonului Berbec. Vestea bună este că unele dintre ele pot spori potențialul de carieră. Luna este în Rac, activând casa ta solară a dezvoltării personale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Încearcă să nu lași anumite dezamăgiri să îți afecteze inima foarte tare. Unii oameni își arată adevăratele valori și cel mai bine este să-i vezi așa cum sunt. Luna este în Rac, activând casa ta solară a inamicilor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Rămâneți aproape de cei pe care îi iubești cel mai mult în viața ta. Timpul nu ne mai ajunge ca să ne concentrăm pe lucrurile negative. Determinarea de care ai nevoie pentru a te orienta spre relații mai sănătoase trebuie să existe în viața ta. Luna este în Rac, activând casa ta solară a prietenilor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Fă munca pe care o iubești și de care te bucuri cel mai mult. Ce îți aduce bucurie inimii? Ce activități ți se par plăcute și ai vrea să-ți țină mâinile ocupate? Luna este în Rac, activând casa ta solară a carierei, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Studiază ceva ce îți place să înveți. Există o mulțime de cursuri online pe care le poți urma. În primul rând poți dobândi noi informații, iar în al doilea rând poți cunoaște oameni care să te bucure cu prezența lor. Luna este în Rac, activând casa ta solară a educației.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Când ai parte de ceva care ți se pare că sună a binecuvântare, nu uita să te bucuri de ceea ce primești și să mulțumești Universului. Care sunt lucrurile care te-au ajutat cu adevărat? Cine a fost acolo pentru tine când ai avut nevoie? Luna este în Rac, activând casa ta solară a resurselor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Petrece timp de calitate cu omul pe care îl consideri se neînlocuit în viața ta. Fă-l să se simte special în interacțiunile pe care le ai cu el. Planifică o întâlnire romantică, comandați mâncare și urmăriți împreună un film doar pentru voi. Luna este în Rac, activând casa solară a parteneriatelor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Micile detalii pot face drumul mai anevoios, dar reține că obiceiurile sunt lucruri pe care le construiești zilnic fără nici măcar să-ți dai seama. Dacă ți-ai dat seama că vrei să schimbi un obicei care s-a construit în ani de zile, poate fi nevoie de mai multă răbdare pentru a-l scoate din programul tău. Luna este în Rac, activând casa ta solară a rutinelor zilnice.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Distrează-te încercând lucruri noi. Ele sunt cele mai bune atunci când vine vorba de stimularea imaginației. Fă o activitate fizică care necesită să petreci mai mult timp în natură. Luna este în Rac, activând casa solară a creativității.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×